Palma.si - Turistična Agencija Palma
Praška 9 10000 Zagreb
01/23-92-589 082 80 9000 klicni.center@palma.si
Palma.si - Turistična Agencija Palma | Križarjenja

KRIŽARJENJA

 

 

DESTINACIJE

Zakaj bi svoj dopust omejili le na eno destinacijo, ko pa ustvarja sonce svojo čarobnost v najlepših kotičkih svetovnih destinacij? Uživajte v najboljšem, kar vam lahko ponudijo svetovno priznani ladjarji in se vsak dan podajte novim in razburljivim dogodivščinam naproti! Obiščite mesta polna življenja, sprostite se v odkrivanju novih destinacij in uživajte v storitvah, ki jih ponujajo luksuzne lepotice.

KRIŽARJENJA

Izbirate lahko med številnimi individualnimi odhodi skozi vse leto. Ni se vam treba prilagajati, saj lahko sami odločite kdaj in kam boste križarili, s katero ladjarsko družbo in v kakšni kabini želite preživeti vaše počitnice. Lahko pa se prepustite naši strokovni izbiri in se odpravite na organiziran skupinski odhod s slovenskim spremljevalcem v različnih obdobjih leta.

LADJARJI

Raziščite svet z ladjo, kot so to nekoč počeli prvi osvajalci in popotniki. V sodelovanju z našimi partnerji smo izbrali in pripravili več kot 100 programov, ki povezujejo več kot 250 krajev. V naši ponudbi najdete vse večje in priznane ladijske družbe. Na spodnjih povezavah boste našli veliko koristnih in uporabnih informacij o posameznem ladjarju in ladjah.

KORISTNE INFORMACIJE

Tukaj boste lahko našli veliko koristnih in zanimivih informacij glede križarjenj. Ne glede na to, če še nikoli niste križarili ali pa ste prepluli že marsikatero morje sveta.


 

 


www.intersnack.si