Palma.si - Turistična Agencija Palma
Praška 9 10000 Zagreb
01/23-92-589 082 80 9000 klicni.center@palma.si
Palma.si - Turistična Agencija Palma | Palmovci odgovarjamo

Palmovci odgovarjamo


Prebrskajte med najbolj pogostimi vprašanji naših potnikov, ki smo jih razdelili v osem vsebinskih sklopov s podrobnimi odgovori. Če med že zastavljenimi vprašanji ne najdete želenih informacij, vas prosimo, da se nam oglasite na elektronski naslov klicni.center@palma.si. Odgovor vam bomo z veseljem posredovali v najkrajšem možnem času.

Palmina ponudba 

Kako najlažje najdem pravi oddih zase? 
Palmina spletna stran je enostavna za brskanje in uporabniku prijazna. Če želite prelistati počitniško in potovalno ponudbo, vam je na voljo osrednji meni s kategorijami v rdečih okencih. Vsaka kategorija se odpira v nov meni, kjer najdete posamezne podkategorije. (primer: kategorija Počitnice se odpre v Mediteran, Jadran, Slovenija, Tenerife,Rdeče morje…). Navigator na ciljni podstrani ponudi nadalje razvejeno ponudbo, izhajajočo iz osnovne kategorije ali podkategorije (primer: Mediteran vas pripelje do navigatorja, preko katerega lahko izberete katero koli od destinacij Mediterana). Če že natančneje veste, kaj si želite iskati, pa sta za hitro iskanje v levem delu strani enostavni in napredni iskalnik. V prvem lahko določite osnovne parametre (deželo, regijo/kraj, termin, število oseb), ki vam pomagajo pri osnovni izbiri. V naprednem iskalniku lahko določite še vrsto namestitvenega objekta (za iskanje počitnic), kategorijo namestitvenega objekta (za iskanje počitnic), storitev prehrane, trajanje počitnic ali potovanja in doseg cene. Iskanje vam ponudi le tiste zadetke, ki ustrezajo vašim željam. Če se vam prikaže preveč zadetkov, lahko določite še kakšen dodaten kriterij v posebnem tematskem iskalniku, ki se izriše nad zadetki. Posameznim skupinam potnikov so namenjene rdeče ikone v osrednjem delu strani pod navigatorjem. Preko njih najhitreje pridete do posebnih ponudb za družine, mlade, seniorje, samske ali športne navdušence.

Kaj lahko storim, če med ponudbo ne najdem želenega oddiha?  
Najverjetneje ste vnesli takšne podatke, da jim ne ustreza noben paket. Če ste vnesli vse podatke in vam ne moremo ponuditi želenega aranžmaja v določenem terminu, vam prikažemo alternativno ponudbo. Če vam ta ne ustreza, vas prosimo, da ponovite iskanje z drugimi, bolj splošnimi parametri. 

Ali je vodnik prisoten ves čas potovanja/počitnic?
Da, Palmin vodnik je z vami ves čas potovanja in vam je na voljo v vsakem trenutku za vsa vprašanja, pritožbe, nasvete in pomoč. Vodnik ni prisoten ves čas le pri posameznih potovanjih, kjer je izključno navedeno, ob katerih urah je gostom na voljo.

Koliko prej sporočite ali je odhod na destinacijo zagotovljen? 
Že ob prijavi na določen program boste lahko preverili ali je odhod že zagotovljen ali ne. V primeru, da na zadnje prijave še čakamo, vas sproti obveščamo o spremembah. O odpovedi potovanja vas obvestimo najkasneje 7 dni pred odhodom. Če je potovanje zagotovljeno, prejmete 5 do 7 dni pred potovanjem (ali 2 dni pred odhodom, če je organizator potovanja drug turistični ponudnik) vsa potrebna obvestila in navodila.

Na potovanje bi rad vzel domačo žival. Ali je to mogoče?
Hišne ljubljenčke lahko vzamete samo v primeru, da vam to dovoli hotelir. Na predstavitveni strani paketa preverite rubriko "Domače živali". Ponavadi je za domače živali potrebno doplačilo na kraju samem, morate pa jih že v naprej najaviti. To storite med rezervacijo, kjer med opombe vnesete vrsto, pasmo in velikost domače živali.

Ali lahko preko TA Palma kupim le letalsko karto?
Da. Rezervacijo letalske karte lahko opravite v vseh Palminih poslovalnicah po Sloveniji (osebno ali telefonsko ). - link na kontakte Na voljo vam je tudi naš avio oddelek na telefonskih številkah:

LJUBLJANA:    01 24 43 870                 

                     01 23 92 580                 

CELJE:            03 42 84 329     

                     03 42 84 328

Tretja možnost pa je rezervacija letalske karte na Palmini spletni strani na povezavi letalske karte – iskalnik. link na iskalnik avio

Ali TA Palma sestavlja individualne programe?
Da. V TA Palma vam pripravimo »a la carte« potovanja in počitnice brez spremstva Palminega vodnika. Organiziramo vam vse od prevoza, izletov in hotelov, ki so izven palete objavljenih v katalogu. Prednost takšnih potovanj je v vašem individualnem izboru kraja in časa potovanja. Če bi si na vašem potovanju želeli slovenskega spremljevalca, vam to omogočamo v manjših zaključenih skupinah na premium potovanjih, ki vam ponujajo popolno razvajanje in prestižen oddih v najboljših hotelih in restavracijah. 

 

 

Rezervacije aranžmajev 

Zavarovanja 

Plačilo aranžmajev 

Informacije o prevozih (avtobusni, letalski, transferji) 

Pred odhodom? Potjo (karte, dokumenti, vize, prtljaga, cepljenja) 

Med potovanjem/počitnicami 

Reklemacije, pritožbe, odpovedi 

Razno 

 

www.intersnack.si