Palma.si - Turistična Agencija Palma
Praška 9 10000 Zagreb
01/23-92-589 082 80 9000 klicni.center@palma.si
Palma.si - Turistična Agencija Palma | Oman Dubaj in Abu Dhabi
POTOVANJA | ARABESKE | OMAN DUBAJ IN ABU DHABI

Naj se vas dotakne Oman, Dubaj in Abu Dhabi


OMAN, ABU DHABI IN DUBAJ
Doživite Oman, Abu Dhabi in Dubaj. Raziščite najmodernejše in najdrznejše gradbene stvaritve, belo plažo, kjer se pesek pod stopali ugrezne kot perzijska preproga, minarete, puščavo, tržnice, nakupovalne centre, kamele in najboljše kuhinje sveta. Potovanje po Omanu, Abu Dhabiju in Dubaju vam bo odprlo vrata v zlato jamo, ki je magnet za poslovno žilico in hedonizem. Največji fenomen je zagotovo emirat Dubaj, kjer živijo finančni težko kategorniki, jadro Burj El Arab, največji umetni otok na Zemlji v obliki Palme, ki se ga vidi z Lune, pokrito smučišče sredi puščave, podvodni hotel,… Doživetje arabskega sveta v deželah Oman, Abu Dhabi in Dubaj, kjer je tradicija popoprana s futurizmom, si boste za zmeraj zapomnili.

IZBRANI UTRINKI

Palmovci edini organiziramo krožno potovanje.
Uživamo in prenočimo tudi v oazi Al Ain v emiratu Abu Dhabi, kjer od blizu spoznamo namakalne sisteme velikega »vrtnega mesta«, ki slovi po eksploziji vegetacije. 
Sloviti Burj Al Arab, ki je s 321 m najvišji hotel sveta, dominira dubajsko obzorje in osvetljuje nočno nebo s svetlobnim šovom ognja in vode. Za pravi okus lahko v okviru programa dodatno rezervirate večerjo v njegovi prestižni Libanonski restavraciji.

Dubajski nakupi
so neobdavčeni! Splača se vam barantati za zlato na zlati tržnici z več kot 300 trgovinami. Tukaj drage kovine in diamante kupujejo na debelo. Premožni gospodje jih nabirajo kar v kovčke! 

V Dubaju
so odprli tudi podzemno železnico, s katero se lahko zapeljete tudi do znamenite Palme Jumeirah, umetnega otoka, kjer je zgrajeno naselje pre¬stižnih vil in stanovanj za kar milijon prebivalcev. 
OMAN, DUBAJ IN ABU DHABI

 
Združeni Arabski Emirati,

Dubaj-čarobni kontrasti Arabskih Emiratov


6 dni,
od 1075 €
po osebi
 
Združeni Arabski Emirati,

Dubaj in Abu Dhabi


6 dni,
od 1075 €
po osebi