Palma.si - Turistična Agencija Palma
Praška 9 10000 Zagreb
01/23-92-589 082 80 9000 klicni.center@palma.si
Palma.si - Turistična Agencija Palma | Grčija
POTOVANJA | EVROPA | GRČIJA

Naj se vas dotakne Grčija


Potovanje po Grčiji je potep po modro-beli pravljici s tisoč odtenki vmes. Grčija je zibel Mediterana in Evrope. Zibel demokracije in filozofije. Saj se spomnite »babasa« (očeta) iz Moje obilne grške poroke: »Povejte mi katerokoli besedo in dokazal vam bom, da je njen koren grški!«. Potovanje po Grčiji bo v vas pustilo neizbrisen spomin na odprtost, toplino in ponos Grkov, lepoto narave in bogato zgodovinsko zapuščino. Grški otoki in izleti po Grčiji bodo ostali nepozabni zaradi lastnikov tavern, ki so vas že ob drugem obisku sprejeli kot starega prijatelja, Grkov, ki so vas naučili sirtakija, ženic ob vaški cesti, ki so vam mahale v pozdrav… Počitnice na grških otokih ali potovanje po Grčiji vas bo naučilo, kako se požvižgati na čas in živeti za velike trenutke! »Megales stigmes zume!«.
GRČIJA-POTOVANJA

ZBRANI UTRINKI

Antična arheološka najdišča

Grčija je »zibelka civilizacije«. Mnogi templji, spomeniki, stadioni, trgi, zakladnice, … pričajo o bogati zgodovini: preročišče v Delfih, izjemno gledališče Epidavros, mitične Mikene, stadion v Olimpiji, atenska Akropola, …
Atene se poleg antičnih ostankov lahko pohvalijo z živahno četrto Plaka, mnogimi tržnicami, manj turističnimi in umetniškimi predeli Psiri, Gazi in Kerameikos. V eni najbolj živahnih in kaotičnih prestolnic Evrope boste zmeraj našli polno Grkov, ki so naravnani na mediteranski »siga siga« (počasi, z užitkom).
Sanjske plaže - pravijo, da ima Grčija sanjsko plažo za vsakogar. Prepričani smo, da  boste tudi vi našli svojo. Domačini vsakega otoka zatrjujejo, da imajo najlepšo obalo, za jonska bisera Lefkas in Zakintos to sigurno velja.
 
Grška celina,

Grški dragulji II.


8 dni,
od 799 €
po osebi
 
Grška celina,

Grčija s hitro ladjo


4 dni,
od 499 €
po osebi