Palma.si - Turistična Agencija Palma
Praška 9 10000 Zagreb
01/23-92-589 082 80 9000 klicni.center@palma.si
Palma.si - Turistična Agencija Palma | Nemčija
POTOVANJA | EVROPA | NEMČIJA

Naj se vas dotakne Nemčija


Nemčija je dežela v osrednji Evropi, kjer vlada popoln red ali kot bi Nemci temu rekli: »alles in Ordnung«.  Potovanje po Nemčiji kar prekipeva od vznemirljivih mest, romantičnih gradov, moderne arhitekture, svobode in razgibane umetniške in kulturne srenje, ki marsikdaj narekuje svetovne smernice. Nemčija je vedno bila dežela razkošja, romantike in piva, znana po svoji plemenitosti in razkošju. Zimzeleni gradovi Ludvika Bavarskega, romantična pokrajina ob Donavi, slikovita Tirolska, zelena vinorodna pravljica ob Renu, stara mesta, ki dišijo po umetnosti in glasbi, vznemirljiv Berlin, Munchen in njegov tradicionalni festival piva Oktoberfest… Potovanja po Nemčiji so vedno polna presežkov.
 

IZBRANI UTRINKI

Berlin je živahna svetovljanska prestolnica, ki se je v zadnjih desetletjih razvila v eno najbolj zaželenih mest za življenje na svetu. Berlinčani imajo enega najboljših gledališč na svetu in svoj KulturBrauerei z najživahnejšim dogajanjem v mestu
Neuschwanstein - pravljični beli grad v Nemčiji, ki je največja turistična privlačnost Bavarske.
Razkošje ob Renu, kjer so nanizani pravljični dvorci in griči, vasi in mesta. Nemčija se ponaša z očarljivimi starimi mesti, kakršen je Aachen, kronsko mesto Rimskega cesarstva, ali najstarejše univerzitetno mesto Heidelberg. Chiemsko jezero imenujejo tudi Bavarsko morje in je slikovito počitniško središče Bavarske.
 
Nemčija (vzhod),

Berlin - vikend v mestu


2 dni,
od 159 €
po osebi
 
Nemčija (jug),

Gradovi Ludvika II. Bavarskega - 3 dni


4 dni,
od 199 €
po osebi