Palma.si - Turistična Agencija Palma
Praška 9 10000 Zagreb
01/23-92-589 082 80 9000 klicni.center@palma.si
Palma.si - Turistična Agencija Palma | Švica
POTOVANJA | EVROPA | ŠVICA

Naj se vas dotakne Švica


Švica je dežela luknjastega sira, čokolade, natančnih ur, čudovitih jezer in ledeniških dolin, polnih bančnih trezorjev, vladavine ljudstva in nevtralne zgodovinske drže. Švica je dežela uglajenosti, harmoničnosti in neodvisnosti. Potovanje po Švici, eni najbogatejših držav pod prevleko alpskih vršacev in gozdov, razkriva redoljubne in ekološko ozaveščene državljane. Kulturni mozaik štirih narodov v srčiki Evrope sobiva umirjeno in brez napetosti. Švica, v kateri se je rodila alpska ikona Heidi, Bondovo dekle Ursula Andess, slovit filozof Rousseau in kultni psihoanalitik Jung, se zaveda svoje lepote in čarov, ki jih s pridom neguje in deli z nami.


IZBRANI UTRINKI
Jungfraujoch - najvišja železniška postaja v Evropi, na višini 3.454 metrov, od koder se odpira veličasten pogled na gorske velikane Eiger, Monch in Jungfrau.
Zürich - največje švicarsko mesto v srcu Švice je finančno, trgovsko in kulturno središče države, dom številnih bank, številnih galerij in kar 50 muzejev.
Renski slapovi - največji in najbolj vodnati slapovi v Evropi vas ne bodo pustili ravnodušnih. Ob blizu boste lahko začutili moč Rena ali ”Izvir nebes”, kot jih je poimenoval Goethe.
 
Švica,

Švicarska pravljica


4 dni,
od 359 €
po osebi
 
Švica,

Bern-Gruyer-Ženeva


3 dni,
od 159 €
po osebi