Palma.si - Turistična Agencija Palma
Praška 9 10000 Zagreb
01/23-92-589 082 80 9000 klicni.center@palma.si
Palma.si - Turistična Agencija Palma | Velika Britanija, Irska
POTOVANJA | EVROPA | VELIKA BRITANIJA, IRSKA

Naj se vas dotakne Velika Britanija, Irska

Irska je dežela, ki zleze pod kožo z več kot štirideset odtenki zelene, kot prepeva Johnny Cash. Mehke trave in visoki klifi, ki jih strastno objema morje, slikovite vasi, skrivnostne meglice in gozdovi, muzikalični Galway in živahen Dublin, delfini na Dinglu in redko cvetje na planoti Burren… Nikakršna skrivnost ni, da Palmovci obožujemo potovanja po Irski!
Irska –zeleni otok!
Izleti po Irski, zelenem otoku na zahodu Evrope, nam dajejo občutek neskončne svobode! Irska ve, kako človeku pustiti dihati … z glasbo, ljudmi, pivom in viskijem. S »craicom«, edinstvenim občutkom v irskih pubih, ko lokal prevzamejo zvoki domoljubnih pesmi in topotajoči plesni koraki domačinov. Potovanje po Irski razkriva čarobno deželo posebnih ljudi, ki jih je G.K. Chersterton v Baladi o belem konju opisal takole: »Veliki irski Gelci so ljudje, ki jih je bog ustvaril nore; vse njihove vojne so vesele, vse njih pesmi so žalostne.«

VELIKA BRITANIJA IN IRSKA

IZBRANI UTRINKI

Dublin – glavno mesto Irske, ki ima vse večji sloves najprijetnejše evropske prestolnice, glasno, veselo in samozavestno utripa s 24-urno zabavo, ljudje pa imajo še vedno čas za prijatelja in tujca.
Belfast je poznan po črnem in pikrem humorju, meščani pa znajo spretno pozabiti na žalostno preteklost. Vsak obiskovalec tega čudovitega irskega mesta je simbol za vrnitev k normalnem življenju in je prav zaradi tega posebej dobrodošel.
Adare – Tralee – Dingle – Cork - divji Atlantik prinese vsako leto na stotine viharjev na obale grofij Cork in Kerry na jugozahodu Irske. Valovi in veter na najslikovitejši irski obali ustvarjajo velike, divje polotoke z lepimi plažami.
Vzhodna Irska je polna skritih lepot, strmi hribi Wicklow Mountains so pravi raj, kamor se Dublinčani pogosto podajo nadihat svežega zraka. Tukaj se ustavi čas in tudi mi se bomo ...
 
Velika Britanija, Irska,

London z avtobusom


5 dni,
od 289 €
po osebi
 
Velika Britanija, Irska,

Škotska in Irska


8 dni,
od 1099 €
po osebi