PRIJAVA NA E-NOVICE

 

 

 

Popusti in plačila

 • Gotovinski popusti

  Ob plačilu  z gotovino vam nudimo 3% popust za vse aranžmaje iz naše ponudbe (z izjemo letalskih vozovnic, vstopnic in zavarovanj, kjer gotovinski popust ne velja). Pogoj za priznanje popusta je gotovinsko plačilo v celoti in takoj ob prijavi. Prijava mora biti narejena vsaj 21 oz. 30 dni pred nameravanim odhodom. Za gotovinsko plačilo se smatra tudi bančno nakazilo. Gotovinski popust ne velja ob plačilu z bančno kartico.

 • Otroški popusti

  V določenih hotelih, objektih ali terminih smo pripravili še posebej ugodne cene, pavšale za otroke in mladostnike, kar bo prav gotovo olajšalo vašo odločitev.

 • Za pravkar poročene

  Ob veselem dogodku vam podarimo 10% popust za aranžmaje iz naših katalogov Mediteran in Jadran. Naprošamo vas, da nam predložite poročni dokument, katerega datum ne sme biti starejši od 3 mesecev. Popust ne velja za posebne in last minute ponudbe ter za zgodnjo prijavo.

 • Posebna cena za parkiranje

  Za vas smo pripravili ugodne cene za parkiranje na letališču JP LJUBLJANA (zunanje parkirišče P2) in na letališču Edvarda Rusjana v Mariboru.

   

  JP Ljubljana

  Zimska sezona – plačilo parkiranja 8 dni za samo 25 € / redna cena 65 €; plačilo parkiranja 15 dni za samo 40 €/ redna cena 105 €. Možno parkiranje v garažni hiši ob doplačilu 25 € na teden (doplačilo se opravi na blagajni parkirne hiše)

  Poletna sezona -plačilo parkiranja 8 dni za samo 45 € / redna cena 55 €; plačilo parkiranja 15 dni za samo 70 €/ redna cena 90 €.

   

  Letališče Edvard Rusjan Maribor

  Parkiranje je brezplačno.

 • Cenik storitev

  Ta Palma za svoje storitve zaračunava naročniku standardne rezervacijske stroške in stroške za sestavo ponudbe pri prodaji turističnih aranžmajev v višini 15 EUR na prijavnico (voucher) oziroma 25 EUR pri potovanjih, pripravljenih po naročilu, kar je objavljeno na vidnem mestu v Palminih poslovalnicah.