Praška 9 10000 Zagreb
01/23-92-589 082 80 9000 klicni.center@palma.si
PRIJAVA NA E-NOVICE

palma popusti- darilo

 

Da boste hitro in enostavno našli še več počitniških in potovalnih navdihov, smo za vas, dragi sopotniki, osvežili našo spletno stran. Prilagojena je za mobilne naprave, obogatena s fotografijami, izboljšanim brskalnikom in interaktivnimi zemljevidi.

 

 

Veseli bomo, če si lahko vzamete nekaj vašega dragocenega časa in se sprehodite po osveženih straneh in programskih novostih.

Ob tem vas Palmovci razveseljujemo s posebnim darilom. Vsem, ki boste do 31. 7. 2015 opravili spletno rezervacijo za 7-dnevne počitnice na Mediteranu ali Jadranu, podarimo popust v višini 50 €, ki ga lahko unovčite do konca leta ob vaši naslednji rezervaciji nad 500€.

Vaše mnenje šteje! Ob rezervaciji nam zaupajte vaše mnenje o novi spletni strani na e-naslov marketing@palma.si.

 

Palmino darilo v višini 50 € velja za vse nove rezervacije za 7 dnevne počitnice na Mediteranu ali Jadranu iz Palmine produkcije, ki so opravljene prek spletne strani www.palma.si od 24. 7. do 31. 7. 2015. Do bona v vrednosti 50 € so upravičeni gostje, ki so se komentarjem o novi spletni strani oglasili na e-naslov marketing@palma.si. Popust v vrednosti 50 € je unovčljiv do 31.12. 2015.

 

 

Popusti in plačila

 • Gotovinski popusti

  Ob plačilu  z gotovino vam nudimo 3% popust za vse aranžmaje iz naše ponudbe (z izjemo letalskih vozovnic, vstopnic in zavarovanj, kjer gotovinski popust ne velja). Pogoj za priznanje popusta je gotovinsko plačilo v celoti in takoj ob prijavi. Prijava mora biti narejena vsaj 21 oz. 30 dni pred nameravanim odhodom. Za gotovinsko plačilo se smatra tudi bančno nakazilo. Gotovinski popust ne velja ob plačilu z bančno kartico.

 • Otroški popusti

  V določenih hotelih, objektih ali terminih smo pripravili še posebej ugodne cene, pavšale za otroke in mladostnike, kar bo prav gotovo olajšalo vašo odločitev.

 • Za pravkar poročene

  Ob veselem dogodku vam podarimo 10% popust za aranžmaje iz naših katalogov Mediteran in Jadran. Naprošamo vas, da nam predložite poročni dokument, katerega datum ne sme biti starejši od 3 mesecev. Popust ne velja za posebne in last minute ponudbe ter za zgodnjo prijavo.

 • Posebna cena za parkiranje

  Za vas smo pripravili ugodne cene za parkiranje na letališču JP LJUBLJANA (zunanje parkirišče P2) in na letališču Edvarda Rusjana v Mariboru.

   

  JP Ljubljana

  Zimska sezona – plačilo parkiranja 8 dni za samo 25 € / redna cena 65 €; plačilo parkiranja 15 dni za samo 40 €/ redna cena 105 €. Možno parkiranje v garažni hiši ob doplačilu 25 € na teden (doplačilo se opravi na blagajni parkirne hiše)

  Poletna sezona -plačilo parkiranja 8 dni za samo 45 € / redna cena 55 €; plačilo parkiranja 15 dni za samo 70 €/ redna cena 90 €.

   

  Letališče Edvard Rusjan Maribor

  Parkiranje je brezplačno.

 • Cenik storitev

  Ta Palma za svoje storitve zaračunava naročniku standardne rezervacijske stroške in stroške za sestavo ponudbe pri prodaji turističnih aranžmajev v višini 15 EUR na prijavnico (voucher) oziroma 25 EUR pri potovanjih, pripravljenih po naročilu, kar je objavljeno na vidnem mestu v Palminih poslovalnicah.