Palma.si - Turistična Agencija Palma
Praška 9 10000 Zagreb
01/23-92-589 082 80 9000 klicni.center@palma.si
Palma.si - Turistična Agencija Palma | za medije

Za medije


Dobrodošli pod Palmo
Z veliko predanostjo, zahtevnostjo do sebe, odgovornostjo do gosta, osebnim pristopom in ljubeznijo do potovanj ves čas ustvarjamo doživete Palmine zgodbe.

Veseli nas, če ste vse to prepoznali tudi vi, spoštovani predstavniki medijev.

Na spodnjem kontaktu smo vam z veseljem na voljo za vsa sporočila za javnost, dodatne informacije ali slikovno gradivo, ki ga morda ne dobite na spletni strani turistične agencije Palma.

Kontakt 
Nika Vrhovnik, vodja odnosov z javnostmi 
T: 00386 /0/1 51 33 655
F: 00386 /0/1 24 43 695

Novice izpod Palme 


Sporočilo za javnost

Nasmehi jeseni na Jadranu

Poletni vrvež je mimo, blage temperature pa so kot nalašč za aktivnosti na prostem. Letošnje poletje je bilo čisto premalo sončno, zato si ga vsi želimo še malo podaljšati. Dobra priložnost za to sta vedno priročno Jadransko morje in slovenska ter hrvaška obala, kjer se lahko v vsakem vremenu razvajamo v centrih dobrega počutja in uživamo v notranjih ogrevanih bazenih. Pri Turistični agenciji Palma za družine priporočamo oddih v enem od njihovih klubov, ki bodo polni zabavni uric za male in velike otroke.

Wellness in drugi užitki na slovenski in hrvaški obali
Palmovci smo pripravili nabor preverjenih in kakovostnih hotelov v Sloveniji, Istri, Kvarnerju in Dalmaciji s posebnimi ugodnostmi za najmlajše goste. V vseh hotelih v Palmini ponudbi (ali v njihovi neposredni bližini) so na voljo notranji bazeni z ogrevano vodo. V hotelih Village Sol Garden Istra 4* v Umagu in Valamar Sanfior 4* v Rabcu je v ceno paketa vključen tudi vstop v savno in center dobrega počutja.
 
Aktiven oddih za vse okuse
Jesen je pravi letni čas za uživanjem v svežem zraku, pa naj bo na kolesu, peš, v tekaških copatih ali s teniškim loparjem v roki. Možnosti za aktiven oddih se ponujajo povsod. Še posebej Istra slovi po kilometrih urejenih in dobro označenih kolesarskih poti. V hotelih ponujajo hrambo in najem koles ter zemljevide z označenimi turami. Tudi otoki s svojo razgibanostjo ponujajo številne možnosti za kolesarjenje, sprehode ali daljše pohode. Krk je zaradi veliko ravnin primeren tudi za začetnike, zelo priljubljena sta otok vitalnosti Lošinj ali pa Pag, kjer se lahko kar po poti skoraj na vsakem koraku okrepčamo s paškim sirom. Po aktivnem dnevu na svežem morskem zraku se brez dvoma prileže kulinarično razvajanje.
 
Palmini družinski klubi in posebne ugodnosti za otroke
Na Jadranu se bodo družine najbolje počutile v Palminih klubih, kjer ne bo manjkalo zabave za najmlajše s slovenskimi predstavniki in animatorji. Letošnji jesenski klubi bodo v Umagu - Hotel in Village Sol Garden 4*, v Novigradu - Hotel Laguna 3* in Hotel Maestral 4* in v Rabcu - Hotel Valamar Sanfior 4*. Dobrodošli pod Palmo!
 
 

Novice izpod Palme

Izšel je novi katalog – Naša šesta sončna zima Novice izpod Palme 2012

Palma de Mallorca - prva dama španskih Balearov 

Palmin FIRST MINUTE in garancija najnižje cene 

Dobrodošli v Poletnici 

Smo fleksi, gremo na NLP! Najugodnejše leteče počitnice 


Novice izpod Palme 2011

Praznične sanje pod Palmo 

Okrogla sreča pod Palmo 

Dobrodošli v posrečenem Palma svetu 

Eurobasket 2011 Litva 

Pustite morju v srce 

Ujemite  

S Palmovci na smaragd egejev-Tasos 

Maj, mesec družin pod Palmo 

Naj športni paket: SP v košarki s Palmo in Dnevnikom 

Prvi maj pod Palmo 

Pomlad in prvi maj-Največ za vaš denar 

Na Rodos s Palmovci... 

Kreta-v ritmu sirtakija... 

Gremo na Kos 

Tenerife 

Svetovno prvenstvo v nogometu-JAR 

V Ljubljani pod novo Palmo 


 


www.intersnack.si