Palma.si - Turistična Agencija Palma
Praška 9 10000 Zagreb
01/23-92-589 082 80 9000 klicni.center@palma.si
Palma.si - Turistična Agencija Palma | za medije

Za medije


Dobrodošli pod Palmo
Z veliko predanostjo, zahtevnostjo do sebe, odgovornostjo do gosta, osebnim pristopom in ljubeznijo do potovanj ves čas ustvarjamo doživete Palmine zgodbe.

Veseli nas, če ste vse to prepoznali tudi vi, spoštovani predstavniki medijev.

Na spodnjem kontaktu smo vam z veseljem na voljo za vsa sporočila za javnost, dodatne informacije ali slikovno gradivo, ki ga morda ne dobite na spletni strani turistične agencije Palma.

Kontakt 
Nika Vrhovnik, vodja odnosov z javnostmi 
T: 00386 /0/1 51 33 655
F: 00386 /0/1 24 43 695

Novice izpod Palme 


S TURISTIČNO AGENCIJO PALMA NA ZAKINTOS IN V TURČIJO
TUDI Z MARIBORSKEGA LETALIŠČA


Sporočilo za javnost

S TURISTIČNO AGENCIJO PALMA NA ZAKINTOS IN V TURČIJO
TUDI Z MARIBORSKEGA LETALIŠČA


Maribor, 8.5. 2014

V turistični agenciji Palma nadaljujejo uspešno zgodbo lanskega poletja, ko so na priljubljeni počitniški destinaciji - na Zakintos in v Turčijo prvikrat poleteli z mariborskega letališča Edvarda Rusjana.
Prepričani so, da so Palminim gostom - predvsem prebivalcem vzhodne Slovenije in sosednjih držav, s čarterskimi poleti ponudili nove udobnejše možnosti potovanj, udobne časovnice letov in prijazen odhod na težko pričakovani oddih. Dodajajo, da so temperamenti grški otoki in gostoljubna turška riviera že nekaj let med najbolj priljubljenimi destinacijami slovenskih gostov, ko gre za izbiro poletnega oddiha. V svoji pestri in bogati ponudbi so pripravili počitnice za vse okuse in žepe, kot še dodajajo.

TA Palma sicer velja za vodilnega slovenskega organizatorja potovanj in počitnic na Mediteranu in obalah Rdečega morja. V letošnji poletni sezoni bodo z ljubljanskega in mariborskega letališča poleteli kar na 18 sončnih destinacij. S posebnimi leti bodo goste popeljali na 10 grških otok (od tam naprej se gostom odpirajo številne možnosti za obisk manjših grških otokov). Na turško obalo bodo poleti tako iz Ljubljane kot Maribora. S tremi posebnimi leti bodo obiskali priljubljeno obalo Rdečega morja. Ne smemo pozabiti temperamentne Mallorce, sončne Bolgarije, turkiznega Cipra in peščene Tunizije.

Generalni direktor TA Palma Matej Knaus je mnenja;
»Vesel sem, da z Letališčem Maribor in slovenskim letalskim prevoznikom Adrio Airways nadaljujemo uspešno zgodbo lanskega leta. Gostom smo ponudili turistične povezave na dve priljubljeni destinaciji. Turška riviera v zadnjih letih zagotovo velja za eno bolj zanimivih počitniških destinacij z odlično all inclusive ponudbo, kar je trenutno trend v turizmu. Grški Zakintos pa ostaja priljubljena izbira tako slovenskih kot tudi avstrijskih gostov s prav tako cenovno ugodno in pestro ponudbo, ki privablja družine, mlade, pare, … Za naše goste, ki bodo obe destinaciji obiskali z mariborskega letališča, smo pripravili posebno ponudbo z izbranimi hotelskimi namestitvami po posebej prijaznih cenah«.

»
Verjamemo, da smo že lansko leto z odprtjem novih turističnih povezav v sodelovanju z nacionalnim prevoznikom Adrio Airways pripomogli k oživljanju mariborskega letališča. Uspešno zgodbo nadaljujemo letos, saj so bili odzivi Palminih gostov zelo dobri. Absolutno smo ponudili nove, udobnejše možnosti potovanj predvsem gostom iz vzhodne Slovenije in nekaterih sosednjih držav (Hrvaške, Madžarske, Avstrije). Prepričani smo, da smo skupaj z letališčem poskrbeli tudi za dodaten servis, gostom prijazen polet in prihod,  tako za potnike v odhodu, kot tiste, ki jih pospremijo na letališče, kot dodatno ugodnost pa ponujamo tudi brezplačno parkirišče na letališču«, dodaja Palmina komercialna direktorica Leonida Petek Rovšnik.

V turško Antalyo bodo z mariborskega letališča prvikrat poleteli 19. junija, na grški Zakintos pa 23. junija. Verjamejo, da bodo tako ponovili lanskoletno uspešno serijo, ki so jo poimenovali kar »V copatih na letališče«.
 


Novice izpod Palme 2012

Palma de Mallorca - prva dama španskih Balearov 

Palmin FIRST MINUTE in garancija najnižje cene 

Dobrodošli v Poletnici 

Smo fleksi, gremo na NLP! Najugodnejše leteče počitnice 


Novice izpod Palme 2011

Praznične sanje pod Palmo 

Okrogla sreča pod Palmo 

Dobrodošli v posrečenem Palma svetu 

Eurobasket 2011 Litva 

Pustite morju v srce 

Ujemite  

S Palmovci na smaragd egejev-Tasos 

Maj, mesec družin pod Palmo 

Naj športni paket: SP v košarki s Palmo in Dnevnikom 

Prvi maj pod Palmo 

Pomlad in prvi maj-Največ za vaš denar 

Na Rodos s Palmovci... 

Kreta-v ritmu sirtakija... 

Gremo na Kos 

Tenerife 

Svetovno prvenstvo v nogometu-JAR 

V Ljubljani pod novo Palmo