vellikonočno jajce

Za medije


Dobrodošli pod Palmo
Z veliko predanostjo, zahtevnostjo do sebe, odgovornostjo do gosta, osebnim pristopom in ljubeznijo do potovanj ves čas ustvarjamo doživete Palmine zgodbe.

Veseli nas, če ste vse to prepoznali tudi vi, spoštovani predstavniki medijev.

Na spodnjem kontaktu smo vam z veseljem na voljo za vsa sporočila za javnost, dodatne informacije ali slikovno gradivo, ki ga morda ne dobite na spletni strani turistične agencije Palma.

Kontakt 
Nika Vrhovnik, vodja odnosov z javnostmi 
T: 00386 /0/1 51 33 655
F: 00386 /0/1 24 43 695

Novice izpod Palme 


S TURISTIČNO AGENCIJO PALMA NA ZAKINTOS IN V TURČIJO
TUDI Z MARIBORSKEGA LETALIŠČATemperamenti grški otoki in gostoljubna turška riviera so že nekaj let med najbolj priljubljenimi destinacijami slovenskih gostov, ko gre za izbiro poletnega oddiha. V turistični agenciji Palma, pri vodilnem slovenskem organizator potovanj in počitnic, smo za letošnje poletje pripravili bogat asortiman ponudbe za vse žepe in okuse, ponudili pa tudi novost, ki bo zlasti dobrodošla za goste iz vzhodne Slovenije in nekaterih sosednjih držav. Od junija naprej bomo tako v turistični agenciji Palma na priljubljeni počitniški destinaciji – na Zakintos in v turško Antalyo, leteli direktno z letališča Edvarda Rusjana v Mariboru.

Generalni direktor TA Palma Matej Knaus dodaja; »Vesel sem, da smo z Letališčem Maribor in Adrio Airways našli dober model sodelovanja in s tem ponudili nove turistične povezave na dveh priljubljenih destinacijah. Turška riviera v zadnjih letih zagotovo velja za eno bolj zanimivih počitniških destinacij z odlično all inclusive ponudbo, kar je trenutno trend v turizmu. Grški Zakintos pa ostaja priljubljena izbira tako slovenskih kot tudi avstrijskih gostov s prav tako cenovno ugodno in pestro ponudbo, ki privablja družine, mlade, pare, … Za naše goste, ki bodo obe destinaciji obiskali z mariborskega letališča, smo pripravili posebno ponudbo z izbranimi hotelskimi namestitvami po posebej prijaznih cenah, kot dodatno ugodnost pa ponujamo tudi brezplačno parkirišče na letališču«.

»Verjamemo, da bomo z odprtjem novih turističnih povezav v sodelovanju z nacionalnim prevoznikom Adrio Airways pripomogli k oživljanju mariborskega letališča, kjer so konec lanskega leta odprli nov potniški terminal. S čarterskimi poleti, ki jih načrtujemo za poletno sezono 2013, bomo hkrati ponudili nove, udobnejše možnosti potovanj predvsem gostom iz vzhodne Slovenije in nekaterih sosednjih držav (Hrvaške, Madžarske, Avstrije)«, je mnenja Palmina komercialna direktorica Leonida Petek Rovšnik.


Prvi polet v turško Antalyo se obeta 20. junija, tri dni zatem pa bomo naše goste prvikrat z mariborskega letališča popeljali na Zakintos.


Novice izpod Palme 2012

Palma de Mallorca - prva dama španskih Balearov 

Palmin FIRST MINUTE in garancija najnižje cene 

Dobrodošli v Poletnici 

Smo fleksi, gremo na NLP! Najugodnejše leteče počitnice 


Novice izpod Palme 2011

Praznične sanje pod Palmo 

Okrogla sreča pod Palmo 

Dobrodošli v posrečenem Palma svetu 

Eurobasket 2011 Litva 

Pustite morju v srce 

Ujemite  

S Palmovci na smaragd egejev-Tasos 

Maj, mesec družin pod Palmo 

Naj športni paket: SP v košarki s Palmo in Dnevnikom 

Prvi maj pod Palmo 

Pomlad in prvi maj-Največ za vaš denar 

Na Rodos s Palmovci... 

Kreta-v ritmu sirtakija... 

Gremo na Kos 

Tenerife 

Svetovno prvenstvo v nogometu-JAR 

V Ljubljani pod novo Palmo