PRIJAVA NA E-NOVICE
Turistična agencija Palma
Meni
Slide background
Slide background
Slide background

 

Kajtanje v Essaouiri!

V Essaouiri boste na svoj račun prišli tudi ljubitelji kajtanja. Spot je primeren za bolj izkušene kajtarje in tiste, ki bi se radi poizkusili v izkušnji z valovi – zmeren obalni val je kot nalašč za prve skoke ter učenje rajdanja valov. Peščeno dno se zmerno spušča v globino. V poletnih mesecih je zaradi močnega vetra val manjši (0,5 m), pozimi pa ravno obratno (1-2 m). Za ljubitelje večjega adrenalina sta v bližini (20 minut vožnje) še Moulay in Sidi Kaouki, poznana po bolj radikalnih valovih.

 

 • tedenski kajt paket/storage

  tedenski kajt paket/storage
  (shranjevanje opreme, uporaba plaže)
  70 €

   

  Cena vključuje:

  • shranjevanje lastne kajt opreme (1 deska in 2 kajta) za 7 dni,

  • reševanje po potrebi,

  • pomoč pri dvigovanju in spuščanju kajta,

  • uporaba plaže in vseh storitev kajt centra.

 

POZOR!

Zaradi zahtevnih pogojev kajtanje v Essaouiri svetujemo le bolje izkušenim kajtarjem. V primeru neobvladovanja razmer vam v kajt centru ne dobo nudili reševanje iz vode! Za vašo kite opremo uredimo letalski prevoz (doplačilo 70€/ kos oz. po ceniku letalske družbe) kot tudi prevoz do hotela/spota (na povpraševanje in za doplačilo).

 

Poleg nepozabnega kajt doživetja smo pri Palmi poskrbeli tudi za vaše prijetno bivanje v Essaouiri! Na voljo vam je naša celotna ponudba – za izpolnitev vseh vaših želja!