PRIJAVA NA E-NOVICE
Turistična agencija Palma
Meni

Slide background
Temperamentna Sicilija
Francija - Provansa
Provansa
Grčija Atene častna straža Evzoni
Grčija
Z nahrbtnikom po Dolomitih
Dolomiti
Slide background
Kulinarika, znana po tradiciji
Slide background
Dolomitska pravljica
Španija - Costabrava, Tossa de Mar
Costa Brava

Potovanja v kombinaciji s počitnicami  >> VSE PONUDBE

 


ODKRIVAJTE in POČIVAJTE

Združite potovanje in počitnice ter popestrite svoj oddih s športnimi aktivnostmi

Zakaj »ODKRIVAJTE in POČIVAJTE« pod Palmo?
Palmini programi so odlična kombinacija počitnic na plaži ali v naravi, raziskovanja dežele in užitkov ob športnih aktivnostih. Vaš oddih boste zaupali izkušeni ekipi Palminih vodnikov in predstavnikov, ki bodo vsak dan na vsaki destinaciji in v vsakem kraju poskrbeli za vaše dobro počutje. Na večino počitniških in izletniških destinacij poletimo z direktnim letalom iz Ljubljane (na določene poletimo s sosednjih letališč ob organiziranem prevozu do letališča in nazaj).

 

Počitnice ob morju ali ob jezeru
Ste za nekaj dni sproščujočih počitnic na ležalniku s knjigo ali frapejem v roki? Izbrali smo priljubljene, pa tudi manj obljudene počitniške destinacije, kjer je vse pri roki za kratek oddih »na off«.

Odkrivajte in raziskujte
Palmini vodniki in predstavniki so veliki poznavalci svojih dežel, zato bodo poskrbeli, da na izletih spoznate vse najlepše in najbolj skrite kotičke. Z veseljem vam priporočijo zanimive kraje, muzeje in galerije, razgledne točke, restavracije in kavarne, ki jih po želji lahko obiščete sami.

Aktiven oddih
Če svoje počitnice radi združite s športnimi aktivnostmi kot so kolesarjenje, treking, kajaking, surfanje in plezanje, bomo poskrbeli, da vas na destinaciji čaka vsa potrebna oprema, začetni in nadaljevanji tečaji ter vodene ture z izkušenimi vodniki.

Kulinarični podvigi
Na izbranih grških otokih smo pripravili kuharske tečaje v družbi lokalnih mojstrov, ki vam bodo razkrili največje skrivnosti njihove kuhinje. Na kulinarično obarvanih programih ne bo manjkalo priložnosti za raziskovanje otoka in poležavanje na najlepših plažah