Kovid Informacije

Kam vse lahko varno odpotujemo?

Dobrodošli pod Palmo, kjer že več kot 30 let uresničujemo potovalne in počitniške sanje. Verjamemo, da bomo tudi v tem posebnem letu skupaj počitnikovali ali potovali in se veselili novih dogodivščin. Za vas spremljamo vse potrebne informacije, da se boste na pot lahko odpravili varno in udobno. Naj se vas svet dotakne. Znova. 🙂

Informacije za prehajanje meja: https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/prehajanje-meja/

Preverite podrobne informacije o vstopu v posamezno državo s pomočjo IATA zemljevida: https://www.iatatravelcentre.com/world.php

Zakaj s Palmo?

Za vas smo pripravili najbolj varno plačilno shemo za vse prijave do 30. aprila 2021. Ob prijavi vplačate minimalno akontacijo in sicer samo 50€ na odraslo osebo. Razliko vplačil do 30% boste poravnali do 15.05.2021, sicer pa po splošnih pogojih, v kolikor je odhod na potovanje v manj kot 30 dneh od vaše rezervacije.

Naj se vaše načrtovanje prične popolnoma brezskrbno. Vse rezervacije paketnih počitnic ali potovanj napravljene do 30. aprila 2021, z odhodi po 01.06.2021, lahko do 30. aprila 2021 odpoveste brez kakršnih koli stroškov. Za dodatno varovalo pa smo poskrbeli, da vse rezervacije paketnih počitnic ali potovanj, ki jih boste napravili do 30. aprila 2021 in se nanašajo na odhode po 01.06.2021, lahko brezplačno spremenite do 30 dni pred odhodom in jih nadomestite s katero koli ponudbo iz Palmine bogate lastne produkcije (paketne počitnice in potovanja – torej povsod kjer se pojavimo kot organizator) po veljavnem ceniku na dan spremembe.

Ta Palma se obveže, da v roku 14 dni od odpovedanega lastnega paketnega potovanja, ki nastane zaradi nezmožnosti izvedbe kot posledica COVID restrikcij (organizator TA Palma) povrne celoten vplačan znesek za aranžma, obdržimo samo stroške rezervacije.

Palmina KOVID garancija se nanaša na paketne aranžmaje počitnic iz kataloga Mediterana 2021, vendar v primeru, da ste rezervacijo napravili do 30. aprila 2021 in se nanaša na odhode po 01.06.2021. Omogočamo brezplačno spremembo počitnic, v kolikor zbolite za kovid 19 in nam to pisno sporočite od 14 dni do 24 ur pred odhodom, s predložitvijo ustreznega potrdila. Izjeme so tiste rezervacije, ki so napravljene na rednih linijah ali nizko cenovnih prevoznikih. V takšnem primeru veljajo odpovedni pogoji prevoznika.

Obstajajo različni ponudniki turističnih in zdravstvenih zavarovanj. Omogočajo brezskrbne rezervacije, saj ponujajo različna kritja, tudi v primeru kovid obolenj pred ali med samim potovanjem, ter seveda vključujejo tudi dodatna varovala. Naši svetovalci bodo poskrbeli in predlagali najboljšo kombinacijo.Velja samo za paketne aranžmaje v organizaciji Palma d.o.o.

Vsi podatki so informativni in se nenehno spreminjajo. Zato svetujemo, da pred nakupom in odhodom na potovanje ter v času potovanja preverjate vse informacije na uradnih straneh tako v Sloveniji, kot tudi straneh države, kamor potujete. Enako velja tudi za pravila prevoznikov. Seveda smo vam ob rezervaciji na voljo za vse dodatne informacije in asistenco. Z našo ekipo strokovnjakov bo vsekakor lažje.

Informacije o Kovid pogojih