PRIJAVA NA E-NOVICE
Turistična agencija Palma
Meni
Slide background
+
»Vedno izberemo počitnice v enem od klubov na Mediteranu. Zadnje poletje smo preživeli v Turčiji s super Palmino ekipo, ki je res poskrbela za vse od A do Ž. Otroka sta max uživala :)« Sonja iz Celja
Slide background
+
»Če bi se morala odločiti za eno stvar, ki mi je pri organiziranih Palminih počitnicah najbolj všeč, je to zagotovo direkten polet na destinacijo z domačega letališča. Prihrani čas, denar, je res udobno«. Saša iz Kamnika
Slide background
+
»Vsako leto izbereva enega od grških otokov. Nekako se jih ne naveličava :). Ko sva izvedela, so Palmovci v svojo ponudbo dodali nekaj novih otokov, sva takoj rezervirala letošnje počitnice«. Mateja in Miha iz Kranja
Slide background
+
»Ni jo čez jadransko obalo. Vsako leto izberemo drugi kraj, ampak čisto morje, lepe plaže in na žaru pečene ribice – to nas spremlja povsod :)«. Družina Hribar iz Ljubljane

 

Počitnice za vsakogar

Palmovci celo leto uživamo, ko za vas izbiramo počitnice, iščemo najlepše zalive in gostoljubne hotele. Ampak zdaj je prav res najprijetnejši čas, ker vam lahko prisluhnemo in pomagamo izbrati oddih, ki vas bo osvežil in napolnil z energijo poletja.
Življenje na Mediteranu, Jadranu in ob Rdečem morju je lepše, ker ljudje znajo živeti za trenutek »zdaj in tu«. Na peščenih plažah, ob dolgih druženjih, skupinskih plesih in šumenju valov, ob prepolnih mizah in pogledovanju na morski horizont boste začutili, da čas tukaj z razlogom nima istega pomena.

 

 • pocitnice_uvodna_stran_all_inclusive
  All Inclusive počitnice
  All Inclusive počitnice
  Priljubljene sredozemske destinacije z ponudbo "vse vključeno" ali all-inclusive, so najboljša izbira za tiste, ki si želijo udobne in brezkrbne počitnice.
 • pocitnice_uvodna_stran_aktivni_oddih
  Windsurfanje v Grčiji
  Windsurfanje v Grčiji
  Za vse ljubitelje windsurfanja ni lepšega, kot prekrasna peščena plaža in veter v laseh. Poleg nastanitve poskrbimo za vse potrebno – od najema športne opreme do tečajev.
 • Tenerife ponudba
  Počitnice na Tenerifu
  Počitnice na Tenerifu
  Dobrodošli v na Tenerifu, otoku večne pomladi!
 • Odkrivajte in počivajte
  Odkrivajte in počivajte
  Za vse, ki na počitnicah radi intenzivneje okusite in odkrijete deželo, so kot nalašč programi s kombinacijo počitnic ob morju in potovanja po notranjosti z obiskom naravnih in kulturnih lepot.
 • Sončna zima v Hurgadi
  Rdeče morje
  Rdeče morje
  Pobegnite dežju in skok v kopalke...V Hurgadu in Sharmu se še kopamo!
 • pocitnice_uvodna_stran_mobilne_hisice
  Mobilne hišice na Jadranu
  Mobilne hišice na Jadranu
  »Smo v kampu, v naravi, tik ob morju, hkrati pa so naše počitnice udobne, prostora imamo veliko, kuhinja je kadarkoli pri roki«, je počitnice na jadranski obali opisala Palmina gostja Nataša iz Maribora.

 

Križarjenja po jadranu