PRIJAVA NA E-NOVICE
Turistična agencija Palma
Meni

Ras AL Khaimah

 

Celoletne počitnice ob Rdečem morju smo prestavili v čarobne Združene arabske emirate

 

Ljubitelji sonca in toplega turkiznega morja svoje nepozabne počitnice uresničite v Združenih arabskih emiratih, kjer se poletje nikoli ne konča. Naj vas prevzameta sodobni blišč in čudovita arabska tradicija. Ras al Khaimah, najsevernejši v nizu sedmih emiratov, se nahaja v bližini Dubaja in je vse bolj priljubljena arabska počitniška destinacija. Zaradi številnih aktivnostih in izletov je pravi svet v malem! Če ste se do sedaj radi spogledovali z Rdečim morjem, vam počitniška romanca z Ras al Khaimahom ne uide.

 

Tukaj ležanje na sanjski peščeni plaži in odkrivanje barvitega podvodnega sveta dosega popolnoma nove dimenzije. Uživajte v plavanju, snorklanju in številnih drugih vodnih športnih v toplem turkiznem morju, ki skozi vse leto razvaja s povprečno temperaturo 24 stopinj.

 

Brezskrbnemu razvajanju v velikih modernih in preverjenih hotelih se je težko upreti. Animacijskih aktivnosti in zabave kar ne zmanjka! Zato je destinacija odlična izbira tudi za nepozabne družinske počitnice – skozi celo leto. Najmlajše, pa tudi tiste največje obiskovalce iz celega sveta navdušuje tematski vodni park Ice Land (Ice Land Water Park), ki je največji v Združenih arabskih emiratih.

 

 

Ras al Khaimah pa je še veliko več kot morska destinacija. Je pravi poligon pustolovščin! Pohodniki jo radi mahnejo na slikovit treking ali kolesarjenje po gorovju Hajar, ljubitelje narave pritegne naravni rezervat Al Wadi, kjer srečate kamele, gazele in druge živali, raziskovalci po duši pa boste uživali v puščavi, na safariju ali ob pogledu na neskončne rdeče sipine in sveže zelene oaze, kjer vas pozdravijo gostoljubni Beduini. Prisluhnite njihovim zgodbam!

 

Emirat Ras al Khaimah se nahaja slabo uro vožnje iz Dubaja, do kamor pripotujete s približno 5-urnim udobnim letalskim poletom iz Evrope. Uro zavrtite za tri ure naprej (velja srednjeevropski čas + 4 ure) in e prepustite poletnim užitkom, ki trajajo 365 dni!

 

Preverite pestro ponudbo počitnic v Ras Al Khaimahu  >> VSE PONUDBE

 TOP PONUDBA