Kostarika in Panama

Tropske dogodivščine in pura vida po vaše

Divji in lepi, a varni in dostopni. Kostarika in Panama sta na potovalnih seznamih vseh, ki si želijo izkusiti pristen in zeleni utrip Srednje Amerike. Njuno srce je bujni tropski deževni gozd, dom pisanih tukanov in igrivih opic, ki se razteza od peščenih plaž Tihega oceana na zahodu do Karibskega morja na vzhodu. Kostarika je med državami z največjim bogastvom biotske raznovrstnosti na svetu. Potopite se v smaragdni gozd Monteverde, kjer se prečkanje visečih mostovih zdi kot lebdenje na drugem svetu. Kar četrtino države pokrivajo zaščiteni narodni parki in zavarovana območja narave. Aktivno raziskovanje lahko odlično povežete z ležernim tempom karibskega življenja na otočjih San Blas in Bocas Del Toro. Panama City je urbani presežek, kjer se nebotičniki poslovnega sveta srečajo s karizmatičnimi zgodovinskimi četrtmi na seznamu Unescove dediščine. Tu je tudi Panamski prekop, spektakularen inženirski podvig, ki je pot med New Yorkom in San Franciscom skrajšal za skoraj 29.000 km.


Kostarika in Panama sta obvladljivi državi z neverjetnim naravnim bogastvom in dobrimi prometnimi povezavami. Potovanje s Palmo v Srednjo Ameriko je udobno in varno, časovni izkoristek pa odličen. Doživetja so ekološko in butično naravnana, domačini so mojstri filozofije pura vida, ki se je boste gotovo nalezli.




3 TOP RAZLOGI:

– Več oddiha na rajskih plažah ali veliko raziskovanja v zavetju eksotičnih naravnih parkov? Potek programa pod Palmo prilagodimo vašim željam.
– Vas Srednja Amerika privlači in hkrati vzbuja nekaj negotovosti? Spoznajte filozofijo pura vida na udoben in varen način s Palminim itinerarjem.
– Občudujete naravo in uživate v naključnih, a pogostih srečanjih s prikupnimi živalmi? Kostariška biodiverziteta in eko turizem sodita v svetovni vrh.

Veselimo se potovanja z vami! Vaši Palmovci.