Mediteran

Na živahnem Mediteranu se ustavi čas. Ob Sredozemskem in Rdečem morju ljudje živijo za trenutek »zdaj in tu«. Palmovci zato celo leto uživamo, medtem ko za vas izbiramo brezskrbne počitnice, iščemo najlepše zalive in gostoljubne hotele. Skupaj počitnikujmo v Grčiji, Španiji, Turčiji, na Severnem Cipru, Tuniziji ali ob Rdečem morju v Egiptu!

FIRST MINUTE ZA 2021 – Destinacije

 
TOP PONUDBE
 • Grčija, Krf: Angela Beach 3*
  vse vključeno, mirna lokacija na plaži
  Cena od
  499 €
 • Grčija, Kreta: Arina Beach Resort 4*
  vse vključeno, odlična lega ob peščeni plaži
  Cena od
  699 €
 • Turčija: Mukarnas Spa 5*
  ultra vse vključeno, odlična lega ob plaži
  Cena od
  639 €
 • Španija, Costa Brava: Aqua Hotel Aquamarina 4*
  nočitev z zajtrkom, priporočamo družinam
  Cena od
  559 €
 • Egipt, Hurgada: Sunrise Royal Makadi Resort 5*
  vse vključeno, priznana veriga Sunrise
  Cena od
  739 €

FIRST MINUTE ponudbe na Mediteranu

REZERVIRAJTE VARNO – POČITNIKUJTE Z ZAUPANJEM


Zakaj se First Minute na Mediteranu najbolj splača?

Najvišji popusti

First Minute popusti na MEDITERANU do 1.800 € na prijavo za rezervacije do 31.3.2021.

Varna rezervacija

Do 31.3.2021 omogočamo plačilo minimalne akontacije SAMO 50€ na odraslo osebo.

Brezplačna odpoved

Do 31.3.2021 omogočamo BREZPLAČNO odpoved vaše rezervacije.

Brezplačna sprememba

Za rezervacije do 30 dni pred odhodom za odhode v mesecih april in maj, ter do 30.04.2021 za odhode od 1. junija do 31. oktobra 2021 boste lahko spremenili svojo rezervacijo in jo nadomestili z drugo rezervacijo iz palminega kataloga Mediteran 2021, pri čemer bodo upoštevani tisti popusti, ki se nanašajo na novo izbran objekt; prav tako se bo upošteval takšen popust ki bo veljaven v času spremembe.

Garancija vračila

Ta Palma se zavezuje, da v roku 14 dni od odpovedi lastnega paketnega potovanja (organizator TA Palma) povrnemo celoten vplačan znesek za paketni aranžma (obdržimo samo stroške rezervacije v višini 20€ na prijavo) v kolikor namembna država preide na rdeč, onemogočen seznam potovanj.

Covid garancija

Za Palmine paketne aranžmaje počitnic na Mediteranu in ob Rdečem morju omogoča brezplačno spremembo počitnic v primeru, da ste do 24 ur pred odhodom diagnosticirani COVID-19 pozitivno z dokazljivim PCR testom.

Asistenca in pomoč za usmerjanje v primeru zahtevanega testiranja

Popolna brezskrbnost pred in med potovanjem

Priporočamo sklenitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini.

Možnost plačila na obroke

Možnost plačila do 12 obrokov.

Gotovinski popust

3% gotovinski popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega zneska, v kolikor je 100% plačilo v gotovini ob prijavi.

Destinacije Mediteran

First Minute splošni pogoji 2020/2021

MEDITERAN: do 1.800 € do 31.3.2021 (Prihranek je za 2 odrasli osebi v družinski sobi ob rezervaciji vsaj 7 dnevnega aranžmaja – ROYAL ALHAMBRA PALACE 5* v Turčiji, za odhode 8., 15., 22., 29. julij in 5., 12., 19. avgust 2021). Dodaten 3% popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega zneska, v kolikor je 100% plačilo v gotovini ob prijavi.

Popust za 100% gotovinsko plačilo se ne sešteva s popustom iz naslova kluba Moja Palma. Objavljene cene veljajo v dvoposteljni standardni sobi za individualne rezervacije z že vključenim popustom za zgodnjo prijavo do 31.3.2021 in ne veljajo za rezervacije skupin (6 ali več oseb). Število sob po objavljenih pogojih First Minute je omejeno. First Minute ponudba velja do zapolnitve objavljenih prostih mest in se lahko kadarkoli prekliče. Cene so izražene v EUR po pogojih veljavnih na dan 9.11.2020 in veljajo do 31.3.2021 oz. do preklica. Vse morebitne spremembe pred ali po izteku veljavnosti bodo objavljene na spletni strani www.palma.si in bodo veljale kot preklic po ceniku objavljenih cen.

Dodatne ugodnosti za PALMINE POTNIKE

 • Za vse upokojence priznavamo 7% popust na osnovno ceno aranžmaja (brez doplačil), za počitnice v vseh objektih iz našega kataloga za odhode do 17.6.2021 in od 25.8.2021 naprej. Za odobritev popusta je potrebno predložiti ustrezno dokazilo. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za posebne in last minute ponudbe, za zgodnjo prijavo (First Minute) in za destinaciji celinska Tunizija in Djerba.

 • Ob veselem dogodku poroke vam podarimo 10% popust na osnovno ceno aranžmaja (brez doplačil). Predložili nam boste samo poročni dokument, katerega datum ne sme biti starejši od 3 mesecev. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za posebne in last minute ponudbe, za zgodnjo prijavo (First Minute) in za destinaciji celinska Tunizija in Djerba.

 • Na naših prodajnih mestih vas bodo seznanili z vsemi možnostmi obročnih odplačevanj (na položnice ali z DINERS in MASTERCARD (NLB) plačilnimi karticami) ter vam po želji pripravili informativni izračun.

 • Vsem, ki boste rezervirali počitnice na Mediteranu, nudimo posebne prevoze na letališče JP Ljubljana in nazaj po posebej ugodnih cenah, v kolikor prevoz vplačate ob prijavi. Prevozi bodo organizirani iz mest: Ljubljana, Maribor, Slovenska Bistrica, Celje, Sežana, Nova Gorica, Ajdovščina, Postojna, Koper, Piran, Izola Portorož, Brežice, Novo mesto in Trebnje (možnosti vstopa tudi na domu). Za več informacij povprašajte Palmine prijazne svetovalce na prodajnih mestih.

 • • Na ljubljanskem letališču smo pripravili ugodne cene za parkiranje na zunanjem parkirišču P2. Plačilo za 8 dni za samo 55 € / redna cena 66 €; plačilo parkiranja 15 dni za samo 85 € / redna cena 108 €. Dodatno nudimo tudi možnost parkiranja na parkirišču Jagodic, ki je od letališča oddaljeno 5 minut vožnje in nudi 24 urni prevoz iz parkirišča na letališče in nazaj. Plačilo parkiranja 8 dni za samo 25 € in 15 dni za samo 48 €.