Mediteran

Na živahnem Mediteranu se ustavi čas. Ob Sredozemskem in Rdečem morju ljudje živijo za trenutek »zdaj in tu«. Palmovci zato celo leto uživamo, medtem ko za vas izbiramo brezskrbne počitnice, iščemo najlepše zalive in gostoljubne hotele. Skupaj počitnikujmo v Grčiji, Španiji, Turčiji, Tuniziji ali ob Rdečem morju v Egiptu!


TOP PONUDBE
 • DUBAJ in ABU DHABI
  poletimo direktno iz Ljubljane
  Cena od
  789 €
 • Počitnice na ZANZIBARJU
  neomejena količina sonca in rajske plaže
  Cena od
  1.649 €
 • GRČIJA, KRETA
  poletimo iz Ljubljane, vsak petek
  Cena od
  559 €
 • TURČIJA
  odhodi ob četrtkih in ob sobotah
  Cena od
  599 €
 • EGIPT, HURGADA
  poletimo iz Ljubljane, vsako soboto
  Cena od
  899 €


UGODNOSTI PRI REZERVACIJI POČITNIC NA MEDITERANU

OTROCI ŽE OD 299 €

Palmovci se trudimo, da bi vam za vaše počitnice zagotovili največ za vaš denar. Z največjimi popusti pomagamo družinam, zato pod Palmo najdete otrokom prijazne cene in ugodne počitnice za mladostnike do 18. leta.
Otroci počitnikujejo že od 299 € (velja za otroka v spremstvu dveh odraslih oseb). Ponudba velja za omejeno število mest v izbranih terminih na letalu in hotelih.

HOTELI IN OBJEKTI

Izbirali boste med največjim številom hotelov in objektov, po katerih imamo največ povpraševanja in imajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto in se tako odločili res za tistega po vaši meri.

VKLJUČENA 2 KOSA PRTLJAGE

Vsi počitniški aranžmaji vključujejo 1 kos oddane prtljage skupne teže 20 kg (ki ga oddate pri prijavi na let) in 1 kos ročne prtljage skupne teže 8 kg (ki ga lahko vzamete na letalo).
* Podatek velja za letalsko družbo Trade Air.

GARANCIJA VRAČILA

Ta Palma se zavezuje, da v roku 14 dni od odpovedi lastnega paketnega potovanja počitnic z letalom na Mediteranu 2022 (organizator TA Palma z odhodi od 30.4.2022 do 31.10.2022) povrnemo celoten vplačan znesek za paketni aranžma (obdržimo samo administrativne stroške v višini 23€ na prijavo).

MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE

Možnost plačila do 12 obrokov (z DINERS in MASTERCARD (NLB) plačilnima karticama).

POPOLNA BREZSKRBNOST PRED IN MED POTOVANJEM

Priporočamo sklenitev zavarovanja odpovedi potovanja in dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. Za izbiro najbolj primernega zavarovanja za vas se posvetujte s palminimi svetovalci.

2% GOTOVINSKI POPUST

2% dodatni gotovinski popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega (100%) zneska ob prijavi v gotovini.

DestinacijeTop ponudba

Destinacije Mediteran

Dodatne ugodnosti za PALMINE POTNIKE