IBE-u-Moduli (Beta) v1.6.1044

Mediteran


 

Zakaj se ultra first minute najbolj splača?

najvišji popusti

Zneski popustov so različni glede na ceno, termin letovanja in kategorijo objekta ter se gibljejo tudi do 1.040 € na prijavo. Pri vseh ponudbah je First Minute popust že upoštevan.

največji izbor

Pri First Minute ponudbi izbirate med največjim številom objektov ter hotelov in se tako odločite za tistega po vaši meri.

posebne cene za otroke

Z največjimi popusti pomagamo družinam, zato pod Palmo najdete otrokom prijazne cene in ugodne počitnice za mladostnike do 18. leta. Otroci počitnikujejo že od 198 €.

Prilagoditev plačila

Ne prezrite dodaten 5% gotovinski popust, ki velja za vse počitniške destinacije iz kataloga Mediteran 2019 in bo obračunan kot dodaten popust ob prijavi. Po vaši meri si boste lahko tudi prilagodili plačila (možnost plačila na do 12 obrokov).

garancija najnižje cene

Za vse vplačane aranžmaje do vključno 31. januarja 2019.

vrnemo razliko

V kolikor boste kasneje v Palmini ponudbi vaš izbrani objekt v izbranem terminu našli po ugodnejši ceni, vam bomo razliko vrnili

sprememba rezervacije

Do 30. aprila ali najkasneje 30 dni do odhoda (za letovanja v aprilu in maju) boste lahko spremenili svojo rezervacijo in jo nadomestili z ustreznejšo iz Palminega kataloga Mediteran 2019, pri čemer bodo upoštevani tisti popusti, ki se nanašajo na novo izbrani objekt, prav tako se bo upošteval v času spremembe veljaven popust.


 

TOP first minute PONUDBE na mediteranu

 

VSA Ultra first minute PONUDBA na mediteranu

First Minute PONUDBE na mediteranu

 


 

 

DESTINACIJE MEDITERAN

FIRST MINUTE SPLOŠNI POGOJI

 
Objavljene cene veljajo v dvoposteljni standardni sobi za individualne rezervacije z že vključenim popustom za zgodnjo prijavo do 31.12.2018 oz. 31.1.2019 in ne veljajo za rezervacije skupin (6 ali več oseb). Število sob in mest na letalu po objavljenih pogojih Ultra First Minute je omejeno. Ponudba velja do zapolnitve le-teh. Cene so izražene v EUR po pogojih veljavnih na dan 15.11.2018 in veljajo do 31.12.2018 oz. 31.1.2019 oz. do preklica. Vse morebitne spremembe pred ali po izteku veljavnosti bodo objavljene na spletni strani www.palma.si in bodo veljale kot preklic po ceniku objavljenih cen.
 

Dodatne ugodnosti za PALMINE POTNIKE

Za vse upokojence priznavamo 7% popust na osnovno ceno aranžmaja (brez doplačil), za počitnice v vseh objektih iz našega kataloga za odhode do 30.6. in od 1.9. naprej. Za odobritev popusta je potrebno predložiti ustrezno dokazilo. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za posebne in last minute ponudbe, za zgodnjo prijavo in za destinaciji celinska Tunizija in Djerba

 

Ob veselem dogodku vam podarimo 10% popust na osnovno ceno aranžmaja (brez doplačil). Predložili nam boste samo poročni dokument, katerega datum ne sme biti starejši od 3 mesecev. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za posebne in last minute ponudbe, za zgodnjo prijavo in za destinaciji celinska Tunizija in Djerba.

 

Ob takojšnjem plačilu z gotovino vam nudimo 3% popust za vse aranžmaje iz naše ponudbe, vendar samo v primeru, da izvedete 100% gotovinsko plačilo ob prijavi vsaj 21 dni pred odhodom. Popusti se ne seštevajo, z izjemo zgodnje prijave. Gotovinski popust priznavamo na osnovno ceno aranžmaja (brez doplačil).

 

Na naših prodajnih mestih vas bodo seznanili z vsemi možnostmi obročnih odplačevanj (na položnice ali z DINERS, AMERICAN EXPRESS in MASTERCARD (NLB) plačilnimi karticami) ter vam po želji pripravili informativni izračun

 

Vsem, ki boste rezervirali počitnice na Mediteranu, nudimo posebne prevoze na letališče JP Ljubljana in nazaj po posebej ugodnih cenah, v kolikor prevoz vplačate ob prijavi. Prevozi bodo organizirani iz mest: Ljubljana, Maribor, Slovenska Bistrica, Celje, Sežana, Nova Gorica, Ajdovščina, Postojna, Koper, Piran, Izola Portorož, Brežice, Novo mesto in Trebnje (možnosti vstopa tudi na domu). Za več informacij povprašajte Palmine prijazne svetovalce na prodajnih mestih.

 

Na ljubljanskem letališču smo pripravili ugodne cene za parkiranje na zunanjem parkirišču P2. Plačilo za 8 dni za samo 49 € / redna cena 66 €; plačilo parkiranja 15 dni za samo 79 € / redna cena 108 €.