Mediteran


Zakaj se First Minute za počitnice najbolj splača?

Najvišji popusti

Zneski popustov so različni glede na ceno, termin letovanja in kategorijo objekta ter se gibljejo tudi do 800 € na prijavo. Pri vseh ponudbah je First Minute popust že upoštevan.

Največji izbor

Pri First Minute ponudbi izbirate med največjim številom objektov ter hotelov in se tako odločite za tistega po vaši meri.

Posebne cene za otroke

Z največjimi popusti pomagamo družinam, zato pod Palmo najdete otrokom prijazne cene in ugodne počitnice za mladostnike do 18. leta. Otroci počitnikujejo že od 239 €.

Prilagoditev plačila

Po vaši meri si boste prilagodili plačila (možnost plačila na do 12 obrokov). Ne prezrite dodaten 4 % gotovinski popust, ki velja samo za rezervacije do 31.3.2019 za vse počitniške destinacije iz kataloga Mediteran 2019 in bo obračunan kot dodaten popust ob prijavi.

Sprememba rezervacije

Do 30. aprila ali najkasneje 30 dni do odhoda (za letovanja v aprilu in maju) boste lahko spremenili svojo rezervacijo in jo nadomestili z ustreznejšo iz Palminega kataloga Mediteran 2019, pri čemer bodo upoštevani tisti popusti, ki se nanašajo na novo izbrani objekt, prav tako se bo upošteval v času spremembe veljaven popust.

TOP ponudbe počitnic na Mediteranu

TOP PONUDBE
 • Španija, Costa Brava: Caprici 4*
  odlična lokacija ob plaži
  Cena od
  578 €
 • Grčija, Santorini: Sigalas 3*
  prijetno vzdušje in veliko povratnih gostov
  Cena od
  599 €
 • Egipt, Hurgada: Mirage Bay Resort & Aquapark 4*
  novo v ponudbi
  Cena od
  529 €
 • Turčija: Lonicera World 4*
  ob plaži in sredi zelenja
  Cena od
  729 €
 • Grčija, Kefalonija: V-Boutique 3*
  manjši, družinsko voden in butično opremljen objekt
  Cena od
  529 €

First Minute ponudbe na Mediteranu

Destinacije MediteranFirst minute splošni pogoji

Objavljene cene veljajo v dvoposteljni standardni sobi za individualne rezervacije z že vključenim popustom za zgodnjo prijavo do 31.3.2019 in ne veljajo za rezervacije skupin (6 ali več oseb). Število sob in mest na letalu po objavljenih pogojih First Minute je omejeno. Ponudba velja do zapolnitve le-teh. Cene so izražene v EUR po pogojih veljavnih na dan 15.11.2018 in veljajo do 31.3.2019 oz. do preklica. Vse morebitne spremembe pred ali po izteku veljavnosti bodo objavljene na spletni strani www.palma.si in bodo veljale kot preklic po ceniku objavljenih cen.

Dodatne ugodnosti za PALMINE POTNIKE

 • Za vse upokojence priznavamo 7% popust na osnovno ceno aranžmaja (brez doplačil), za počitnice v vseh objektih iz našega kataloga za odhode do 30.6. in od 1.9. naprej. Za odobritev popusta je potrebno predložiti ustrezno dokazilo. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za posebne in last minute ponudbe, za zgodnjo prijavo in za destinaciji celinska Tunizija in Djerba.

 • Ob veselem dogodku poroke vam podarimo 10% popust na osnovno ceno aranžmaja (brez doplačil). Predložili nam boste samo poročni dokument, katerega datum ne sme biti starejši od 3 mesecev. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za posebne in last minute ponudbe, za zgodnjo prijavo in za destinaciji celinska Tunizija in Djerba.

 • Za prijave do 31.3.2019 vam ob 100% gotovinskem plačilu priznamo 4% popust. Za prijave do 30.4.2019 oz. 30 dni pred odhodom za rezervacije z odhodi v aprilu in maju, vam ob 100% gotovinskem plačilu priznamo 3% popust. Popusti se ne seštevajo, z izjemo zgodnje prijave. Gotovinski popust priznavamo na osnovno ceno aranžmaja (brez doplačil) in ne velja za destinaciji celinska Tunizija in Djerba.

 • Na naših prodajnih mestih vas bodo seznanili z vsemi možnostmi obročnih odplačevanj (na položnice ali z DINERS in MASTERCARD (NLB) plačilnimi karticami) ter vam po želji pripravili informativni izračun.

 • Vsem, ki boste rezervirali počitnice na Mediteranu, nudimo posebne prevoze na letališče JP Ljubljana in nazaj po posebej ugodnih cenah, v kolikor prevoz vplačate ob prijavi. Prevozi bodo organizirani iz mest: Ljubljana, Maribor, Slovenska Bistrica, Celje, Sežana, Nova Gorica, Ajdovščina, Postojna, Koper, Piran, Izola Portorož, Brežice, Novo mesto in Trebnje (možnosti vstopa tudi na domu). Za več informacij povprašajte Palmine prijazne svetovalce na prodajnih mestih.

 • Na ljubljanskem letališču smo pripravili ugodne cene za parkiranje na zunanjem parkirišču P2. Plačilo za 8 dni za samo 55 € / redna cena 66 €; plačilo parkiranja 15 dni za samo 85 € / redna cena 108 €.