Mediteran

Na živahnem Mediteranu se ustavi čas. Ob Sredozemskem in Rdečem morju ljudje živijo za trenutek »zdaj in tu«. Palmovci zato celo leto uživamo, medtem ko za vas izbiramo brezskrbne počitnice, iščemo najlepše zalive in gostoljubne hotele. Skupaj počitnikujmo v Grčiji, Španiji, Turčiji, na Severnem Cipru, Tuniziji ali ob Rdečem morju v Egiptu!

ULTRA FIRST MINUTE ZA 2021 – Destinacije

 
TOP PONUDBE
 • Egipt, Hurgada: Sunrise Royal Makadi Resort 5*
  vse vključeno, priznana veriga Sunrise
  Cena od
  739 €
 • Turčija: Palmeras Beach 5*
  ultra vse vključeno, odlična lega ob plaži, tobogani
  Cena od
  559 €
 • Španija, Costa Brava: Caprici 4*
  polpenzion, priporočamo družinam
  Cena od
  569 €
 • Grčija, Zakintos: Tsilivi Beach 4*
  vse vključeno, odlična lokacija, priljubljen hotel naših gostov
  Cena od
  699 €
 • Grčija, Rodos: Olive Garden 4*
  vse vključeno, odlična izbira tudi za družine
  Cena od
  539 €

ULTRA FIRST MINUTE ponudbe na Mediteranu


Zakaj se First Minute za počitnice najbolj splača?

Garancija najnižje cene – Vrnemo razliko

Za vse vplačane aranžmaje do vključno do 31.12. 2020. Če kasneje pod Palmo najdete vašo izbrano ponudbo po ugodnejši ceni vam vrnemo razliko.

BREZPLAČNO PARKIRANJE NA LETALIŠČU JP BRNIK – LJUBLJANA

PRVIH 100, ki boste rezervirali počitnice iz tega kataloga, prejme BREZPLAČNO 8-dnevno parkiranje na zunanjem parkirišču P1/2 na letališču JP Brnik- Ljubljana.

Najvišji popusti

Ultra First Minute popusti na MEDITERANU do 1.800 € na prijavo za rezervacije do 31.12.2020. Dodaten 4% popust na osnovno ceno ob gotovinskem plačilu celotnega zneska ob prijavi. Ultra First Minute se vam najbolj splača. Najnižje cene do vključno 31.12.2020.

NOVO: GARANCIJA ZA SPROŠČENO IN VARNO PRIJAVO

Do 31.12.2020 omogočamo plačilo minimalne akontacije SAMO 50€ na odraslo osebo.
Razliko do 30% akontacije boste lahko doplačali vse do 31.3.2021. Če pa se boste v tem času odločili drugače, boste lahko svojo rezervacijo brezplačno odpovedali.
POMEMBNO: nič vas ne stane, zagotavljamo pa vam GARANCIJO NAJNIŽJE CENE in NAJVIŠJE POPUSTE.

NOVO: COVID GARANCIJA

Vam omogoča brezplačno odpoved Palminega paketnega aranžmaja, v kolikor namembna država preide na rdeč, onemogočen seznam potovanj.

Posebne ugodnosti za otroke

Na Mediteranu otroci potujejo že od 99 €.

Hoteli in objekti

Izbirali boste med največjim številom objektov in hotelov in se tako odločili za tistega po vaši meri.

Možnost plačila na obroke

Možnost plačila do 12 obrokov ali do 4% gotovinski popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega zneska, v kolikor je 100% plačilo v gotovini ob prijavi.

Možnost zamenjave rezervacije

Do 30. aprila ali najkasneje do 30 dni do odhoda (za letovanja v aprilu in maju) boste lahko spremenili svojo rezervacijo in jo nadomestili z drugo rezervacijo iz palminega kataloga Mediteran 2021, pri čemer bodo upoštevani tisti popusti, ki se nanašajo na novo izbran objekt; prav tako se bo upošteval takšen popust ki bo veljaven v času spremembe.

Destinacije Mediteran

First Minute splošni pogoji 2020/2021

MEDITERAN: do 1.800 € do 31.12.2020 (Prihranek je za 2 odrasli osebi v družinski sobi ob rezervaciji vsaj 7 dnevnega aranžmaja – ROYAL ALHAMBRA PALACE 5* v Turčiji, za odhode 8., 15., 22., 29. julij in 5., 12., 19. avgust 2021). Dodaten 4 % popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega zneska, v kolikor je 100% plačilo v gotovini ob prijavi.

 

Popust za 100% gotovinsko plačilo se ne sešteva s popustom iz naslova kluba Moja Palma.
Objavljene cene veljajo v dvoposteljni standardni sobi za individualne rezervacije z že vključenim popustom za zgodnjo prijavo do 30.12.2020 in ne veljajo za rezervacije skupin (6 ali več oseb). Število sob po objavljenih pogojih Ultra First Minute je omejeno. Ultra First Minute ponudba velja do zapolnitve objavljenih prostih mest in se lahko kadarkoli prekliče. Cene so izražene v EUR po pogojih veljavnih na dan 9.11.2020 in veljajo do 30.12.2020 oz. do preklica. Vse morebitne spremembe pred ali po izteku veljavnosti bodo objavljene na spletni strani www.palma.si in bodo veljale kot preklic po ceniku objavljenih cen.

Dodatne ugodnosti za PALMINE POTNIKE

  • Za vse upokojence priznavamo 7% popust na osnovno ceno aranžmaja (brez doplačil), za počitnice v vseh objektih iz našega kataloga za odhode do 17.6.2021 in od 25.8.2021 naprej. Za odobritev popusta je potrebno predložiti ustrezno dokazilo. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za posebne in last minute ponudbe, za zgodnjo prijavo (First Minute) in za destinaciji celinska Tunizija in Djerba.

  • Ob veselem dogodku poroke vam podarimo 10% popust na osnovno ceno aranžmaja (brez doplačil). Predložili nam boste samo poročni dokument, katerega datum ne sme biti starejši od 3 mesecev. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za posebne in last minute ponudbe, za zgodnjo prijavo (First Minute) in za destinaciji celinska Tunizija in Djerba.

  • Na naših prodajnih mestih vas bodo seznanili z vsemi možnostmi obročnih odplačevanj (na položnice ali z DINERS in MASTERCARD (NLB) plačilnimi karticami) ter vam po želji pripravili informativni izračun.

  • Vsem, ki boste rezervirali počitnice na Mediteranu, nudimo posebne prevoze na letališče JP Ljubljana in nazaj po posebej ugodnih cenah, v kolikor prevoz vplačate ob prijavi. Prevozi bodo organizirani iz mest: Ljubljana, Maribor, Slovenska Bistrica, Celje, Sežana, Nova Gorica, Ajdovščina, Postojna, Koper, Piran, Izola Portorož, Brežice, Novo mesto in Trebnje (možnosti vstopa tudi na domu). Za več informacij povprašajte Palmine prijazne svetovalce na prodajnih mestih.

  • Na ljubljanskem letališču smo pripravili ugodne cene za parkiranje na zunanjem parkirišču P2. Plačilo za 8 dni za samo 55 € / redna cena 66 €; plačilo parkiranja 15 dni za samo 85 € / redna cena 108 €. PRVIH 100, ki boste rezervirali počitnice iz tega kataloga, prejme BREZPLAČNO 8-dnevno parkiranje na zunanjem parkirišču P1/2 na letališču JP Brnik- Ljubljana. Dodatno nudimo tudi možnost parkiranja na parkirišču Jagodic, ki je od letališča oddaljeno 5 minut vožnje in nudi 24 urni prevoz iz parkirišča na letališče in nazaj. Plačilo parkiranja 8 dni za samo 25 € in 15 dni za samo 48 €.