Mediteran

Na živahnem Mediteranu se ustavi čas. Ob Sredozemskem in Rdečem morju ljudje živijo za trenutek »zdaj in tu«. Palmovci zato celo leto uživamo, medtem ko za vas izbiramo brezskrbne počitnice, iščemo najlepše zalive in gostoljubne hotele. Skupaj počitnikujmo v Grčiji, Španiji, Turčiji, na Severnem Cipru, v Albaniji, Tuniziji ali ob Rdečem morju v Egiptu!

 
TOP PONUDBE
 • Egipt, Hurgada: Sunrise No Name 5*
  nastanjeni boste v enem izmed 5* hotelov verige Sunrise po izboru lokalnega partnerja
  Cena od
  499 €
 • Severni Ciper: Acapulco Convention Resort 5*
  hotelsko naselje z vsem udobjem
  Cena od
  779 €
 • Turčija: Club Magic Life Jacaranda Imperial 5*
  prodajna uspešnica
  Cena od
  759 €
 • Grčija, Rodos: Evita Bay 4*
  sodoben hotel zgrajen 2019, mirna lokacija in blizu središča
  Cena od
  759 €
 • Španija, Costa Brava: Caprici 4*
  priporočamo družinam
  Cena od
  569 €

Top ponudbe za First Minute na Mediteranu


Zakaj se First Minute za počitnice najbolj splača?

Najvišji popusti

First Minute popusti do 800 € na prijavo za rezervacije do 30.4.2020. Dodaten 2% popust na osnovno ceno ob gotovinskem plačilu celotnega zneska ob prijavi. First Minute se vam najbolj splača. Najnižje cene do vključno 30.4.2020.

Posebne ugodnosti za otroke

Otroci do 18. leta potujejo že od 269 €.

Hoteli in objekti

Izbirali boste med največjim številom objektov in hotelov in se tako odločili za tistega po vaši meri.

Možnost plačila na obroke

Možnost plačila do 12 obrokov ali 2% gotovinski popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega zneska, v kolikor je 100% plačilo v gotovini ob prijavi.

Možnost zamenjave rezervacije

Možnost zamenjave izbranih počitnic do 30.4. za drugo ponudbo iz Palminih katalogov 2020, po veljavnih cenah na dan menjave.

Destinacije Mediteran

First Minute splošni pogoji 2020

MEDITERAN: do 800 € do 30.4.2020 (Prihranek je za 2 odrasli osebi v dvoposteljni superior sobi ob rezervaciji vsaj 7 dnevnega aranžmaja – SUNRISE MONTEMARE 5* deluxe v Sharm El Sheikhu, za odhode 2., 9., in 16. avgust 2020). Dodaten 2 % popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega zneska, v kolikor je 100% plačilo v gotovini ob prijavi.

Dodatne ugodnosti za PALMINE POTNIKE

  • Za vse upokojence priznavamo 7% popust na osnovno ceno aranžmaja (brez doplačil), za počitnice v vseh objektih iz našega kataloga za odhode do 17.6. in od 24.8. naprej. Za odobritev popusta je potrebno predložiti ustrezno dokazilo. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za posebne in last minute ponudbe, za zgodnjo prijavo in za destinaciji celinska Tunizija in Djerba.

  • Ob veselem dogodku poroke vam podarimo 10% popust na osnovno ceno aranžmaja (brez doplačil). Predložili nam boste samo poročni dokument, katerega datum ne sme biti starejši od 3 mesecev. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za posebne in last minute ponudbe, za zgodnjo prijavo in za destinaciji celinska Tunizija in Djerba.

 • Na naših prodajnih mestih vas bodo seznanili z vsemi možnostmi obročnih odplačevanj (na položnice ali z DINERS in MASTERCARD (NLB) plačilnimi karticami) ter vam po želji pripravili informativni izračun.

 • Vsem, ki boste rezervirali počitnice na Mediteranu, nudimo posebne prevoze na letališče JP Ljubljana in nazaj po posebej ugodnih cenah, v kolikor prevoz vplačate ob prijavi. Prevozi bodo organizirani iz mest: Ljubljana, Maribor, Slovenska Bistrica, Celje, Sežana, Nova Gorica, Ajdovščina, Postojna, Koper, Piran, Izola Portorož, Brežice, Novo mesto in Trebnje (možnosti vstopa tudi na domu). Za več informacij povprašajte Palmine prijazne svetovalce na prodajnih mestih.

 • Na ljubljanskem letališču smo pripravili ugodne cene za parkiranje na zunanjem parkirišču P2. Plačilo za 8 dni za samo 55 € / redna cena 66 €; plačilo parkiranja 15 dni za samo 85 € / redna cena 108 €.