Rent-a-car

Najem vozila (rent a car)

Poiščite za vas najboljšo možnost najema avtomobila. Opravite enostavno rezervacijo in plačilo preko spleta. Prepričani smo, da boste preko iskalnika izbrali za vas najboljšo možnost najema avtomobila na vaši počitniški / potovalni destinaciji. Iskalnik išče med priznanimi podjetji kot so EUROPCAR, NATIONAL, AVIS, HERTZ, ALAMO, THRIFTY, DOLLAR in BUDGET .

Po opravljeni rezervaciji in plačilu boste preko e-pošte prejeli potrditev rezervacije, v roku 3 delovnih dni pa tudi voucher, ki ga kot dokazilo priložite ob prevzemu vozila. Veliko raziskovalnih užitkov na vaših potepih vam želimo Palmovci!

Ne spreglejte

Povpraševanje ali rezervacijo za najem vozila lahko opravite skozi nekaj korakov. Povpraševanje je neobvezujoče in ga je moč stornirati brez odpovednih stroškov. V primeru dokončne rezervacije morate slediti navodilom in pogojem odpovedi in plačila. Velikokrat obstaja tudi možnost odpovedi že sklenjenega najema, vendar po pogojih, ki jih določa posamezni ponudnik. Ob opravljanju spletnega povpraševanja ali rezervacije vas naprošamo, da ste pozorni pri vnosu IMENA, PRIIMKA IN ROJSTNIH PODATKOV. Podatki se morajo ujemati s podatki na osebnem dokumentu. Ker se v sistemu uporablja zgolj angleška abeceda, vas naprošamo, da šumnike Š, Č in Ž nadomestite s črkami S, C in Z.


Plačilo in potrditev

Ob rezervaciji je potrebno vnesti podatke vaše kreditne kartice in glede na izbran avtomobil in destinacijo bo vaša kartica bremenjena za naveden znesek. Po navadi je to 30% takoj ob rezervaciji in ostalo nekaj dni pred odhodom ali kot je navedeno v ponudbi, ki jo gledate. Potrditev rezervacije bo samodejno poslana na vaš elektronski naslov, ki ste ga vnesli ob rezervaciji. Nekaj dni pred odhodom si lahko potrditveni kupon (s katerim prevzamete avtomobil pri ponudniku) tudi natisnete s pomočjo številke rezervacije, ki ste jo prejeli ob rezervaciji. V nekaterih primerih ob rezervaciji ni potrebna kreditna kartica. O možnostih in oblikah plačila se lahko dogovorite tudi s Palminimi svetovalci, ki vas bodo po opravljenem povpraševanju kontaktirali v najkrajšem možnem času (znotraj delovnika). Seznanili vas bodo s celotno ponudbo, o možnostih za rezervacijo, pogojih nakupa in pogojih odpovedi, splošnimi pogoji ter pogoji izbranega ponudnika avtomobila v pisni obliki. V kolikor se potnik odloči za rezervacijo najema avtomobila, se uredi dokončna rezervacija, stranka prejme potrditev rezervacije, pogodbo v podpis in račun, nato se izvrši dogovorjeno plačilo in izdaja voucherja. Pred vsako potrditvijo morate biti izredno pozorni na pogoje, ki jih določa ponudnik najema, saj morate vedno imeti pri sebi kreditno kartico, ki se glasi na ime najemnika avtomobila, ki je tudi voznik in morate imeti na tej kreditni kartici določeno višino kritja, ki se predvidena za tip avtomobila, sicer vam avtomobila na destinaciji ne morejo predati, čeprav ste ga plačali. V večini primerov ponudbe ne vključujejo polnega zavarovanja, ampak samo delno zavarovanje z odbitno franšizo. Splošni pogoji ponudnika so del Splošnih in posebnih pogojev, ki jih s podpisom pogodbe oz. plačila potrjujete oz. se z njimi strinjate.


Kontakti

V kolikor boste potrebovali pri iskanju ponudbe pomoč, vas naprošamo, da se obrnete na Palmine svetovalce iz ene od Palminih poslovalnic ali na naš klicni center:

INFORMACIJE IN REZERVACIJE:
tel: 01/23-92-589, 583
klicni.center@palma.si
mob: 051-380-838
mob: 030-700-035
(Pon–Pet: 8–20; Sob: 9-15)


Ponudniki

Sistem razpolaga z različnimi ponudniki najema avtomobila, zato morate biti pozorni na pogoje najema izbranega ponudnika. Le ti se največkrat razlikujejo v pogojih plačila, odpovednih pogojih, pogojih zavarovanja, v višini potrebnega limita na kreditni kartici in podobno. Za več informacij, priporočamo, da se obrnete na izbranega svetovalca.