Hrvaška

Dežela tisočih otokov in bogate naravne dediščine

Hrvaška je dežela tisočih otokov, bogate naravne dediščine in kulturnih lepot, pisanih mest in neskončne modrine morja, širne panonske ravnice, gričevnate vinorodne pokrajine in osmih nacionalnih parkov. Hrvaška je pravi kulturni arboretum s starorimskim Puljskim amfiteatrom, Dioklecijanovim Splitom, Krešimirovim Šibenikom, romantičnim Dubrovnikom in baročnim Varaždinom. Ston v Dalmaciji je srednjeveško mestece z veličastnim obzidjem in najstarejšimi solinami v Evropi. V malem Stonskem zalivu vzgajajo preko 80 različnih vrst školjk.TOP PONUDBE
 • Lošinj, Hotel Aurora 4*
  nočitev z zajtrkom, notranji bazen z morsko vodo
  Cena od
  60,90 €
 • Rovinj, Family hotel Amarin 4*
  polni penzion, velike družinske sobe
  Cena od
  114,50 €
 • Poreč, Valamar Diamant hotel 4*
  polpenzion, bližina mesta
  Cena od
  48,30 €
 • Novigrad, Aminess hotel Maestral 4*
  polpenzion, notranji bazen z morsko vodo
  Cena od
  64,26 €
 • Umag, Hotel Coral Plava Laguna 5*
  polpenzion, luksuzno wellness doživetje
  Cena od
  49,20 €
 

TOP PONUDBE

Top ponudba – HrvaškaPOGOJI ZA VSTOP NA HRVAŠKO

Od 9. aprila 2022 se za prestop meje za državljane EU ne potrebuje več covid potrdilo in niti ni potrebno izpolnjevati dodatnih listin (entercroatia). Covid potrdila so potrebna še v zdravstvenih in socialnih ustanovah. Za prestop meje potrebujete le veljaven osebni dokument; osebno izkaznico ali potni list.
Potniki, ki prihajajo iz tretjih držav, morajo imeti enega od covid potrdil.

POGOJI ZA VSTOP V SLOVENIJO

Za vstop v Slovenijo od 19. februarja 2022 ni več omejitev zaradi covida-19. To pomeni, da:

 • ni več potreben pogoj PCT (prebolevnost, cepljenost, testiranje) in

 • na meji tudi ni več napotitve v karanteno na domu.

Zaradi še vedno prisotne možnosti okužbe s koronavirusom svetujemo, da pri načrtovanju poti v tujino spremljate epidemiološko stanje na območju načrtovane poti, preverite pogoje vstopa v državo potovanja in upoštevate odločitve tamkajšnjih oblasti. Ob vrnitvi v Slovenijo upoštevajte priporočila NIJZ in druge ukrepe, ki veljajo med epidemijo.

POMEMBNO

Navedene informacije so trenutne in se lahko še spremenijo. Pred odhodom bomo vsem prijavljenim potnikom posredovali zadnje veljavne ukrepe glede počitnic na Hrvaškem in povratka v Slovenijo.

GARANCIJA VRAČILA

Ta Palma se obveže, da v roku 14 dni od odpovedanega lastnega paketnega potovanja, ki nastane zaradi nezmožnosti izvedbe kot posledica COVID restrikcij (organizator TA Palma) povrne celoten vplačan znesek za aranžma, obdržimo samo stroške rezervacije.