Hrvaška

Dežela tisočih otokov in bogate naravne dediščine

Hrvaška je dežela tisočih otokov, bogate naravne dediščine in kulturnih lepot, pisanih mest in neskončne modrine morja, širne panonske ravnice, gričevnate vinorodne pokrajine in osmih nacionalnih parkov. Hrvaška je pravi kulturni arboretum s starorimskim Puljskim amfiteatrom, Dioklecijanovim Splitom, Krešimirovim Šibenikom, romantičnim Dubrovnikom in baročnim Varaždinom. Ston v Dalmaciji je srednjeveško mestece z veličastnim obzidjem in najstarejšimi solinami v Evropi. V malem Stonskem zalivu vzgajajo preko 80 različnih vrst školjk.


Zakaj se First Minute za Jadran najbolj splača?

Najvišji popusti

First Minute popusti do 30% na prijavo za rezervacije do 31.12. 2020. Na First Minute cene odobrimo dodaten 6% popust za rezervacije do 30.11. Ob celotnem gotovinskem plačilu rezervacije do 30.11. vam odobrimo še dodaten 3% na osnovno ceno.

Garancija najnižje cene – Vrnemo razliko

Za vse vplačane aranžmaje do vključno 30.11. 2020. Če kasneje pod Palmo najdete vašo izbrano ponudbo po ugodnejši ceni vam vrnemo razliko.

Posebne ugodnosti za otroke

Otroci vse do 18. leta letujejo BREZPLAČNO

Možnost plačila na obroke

Možnost plačila do 12 obrokov ali do 2% gotovinski popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega zneska, v kolikor je 100% plačilo v gotovini ob prijavi.

Hoteli in objekti

Izbirali boste med največjim številom objektov in hotelov in se tako odločili za tistega po vaši meri.

Možnost zamenjave rezervacije

Možnost zamenjave izbranih počitnic do 30.4. za drugo ponudbo iz Palminih katalogov 2021, po veljavnih cenah na dan menjave.TOP FIRST MINUTE ponudbe – Jadran

Akcijska ponudba na Hrvaškem