Letalske karte

NE SPREGLEJTE akcijskih ponudb letalskih vozovnic za izbrane destinacije

Ponudba velja do razprodaje prostih mest in ne velja v času praznikov, šolskih počitnic in visoke turistične sezone. Za več informacij vprašajte naše agente. Navedene cene vključujejo vse letališke pristojbine, razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske vozovnice, in so odvisne od razpoložljivosti prostih mest na letalu. Cena letalske vozovnice je veljavna le na dan rezervacije; lahko se sicer izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti. Oddana prtljaga morda ni vključena v ponudbi, zato se končna cena lahko spremeni Pozor: letalske družbe si pridržujejo pravico spremembe cen ali umika ponudbe brez predhodnega obvestila!

 

Kontakt

  • Informacije in rezervacije: 082 800 928, 386(0)1 828 0974., 082 808 666 , avio-rezervacije@palma.si

  • avio oddelek: 082 80 9000 (Pon–Pet: 9–17)

  • klicni center: 082 80 9000 (Pon–Pet: 8–20; Sob: 8-15)


HITRO IN ENOSTAVNO POVPRAŠEVANJE ZA LETALSKE KARTE

Naredite povpraševanje za letalske karte hitro in enostavno. Iskalnik, pod zavihkom “Iskalnik ponudb” vas bo vodil skozi postopek in prepričani smo, da boste našli letalsko povezavo po vaših željah. Seveda pa ste vabljeni, da obiščite tudi Palmine svetovalce v eni izmed naših poslovalnic ali sporočite svoje želje klicnemu centru. Palmovci »na aviu«, kot jim rečemo, so izkušeni sledilci ugodnih letalskih kart in izjemni organizatorji zračnih poti.

PLAČILO IN POTRDITEV

Ob povpraševanju je potrebno vnesti podatke vaše kreditne kartice, vendar bomo vašo kreditno kartico uporabili izključno kot garancijo za povpraševanje (kartica ne bo bremenjena, plačilo ne bo izvršeno).O možnostih in oblikah plačila se boste dogovorili s Palminimi svetovalci, ki vas bodo po opravljenem povpraševanju kontaktirali v najkrajšem možnem času (znotraj delovnika). Seznanili vas bodo s celotno ponudbo, o možnostih za rezervacijo, pogojih nakupa in pogojih odpovedi, splošnimi pogoji ter pogoji izbrane letalske družbe v pisni obliki. V kolikor se potnik odloči za nakup karte oz. potrditev rezervacije po ponudbi, se uredi dokončna rezervacija, stranka prejme potrditev rezervacije, pogodbo v podpis in račun, nato se izvrši dogovorjeno plačilo in izdaja karte. Po potrditvi in plačilu boste letalsko karto prejeli po elektronski pošti skupaj z izpisom poti oz. itinerarjem.

LETALSKI PREVOZNIKI

V primeru morebitne pritožbe oziroma reklemacije vas naprošamo, da se obrnete na vašega svetovalca ali na Palmin oddelek letalskih kart (kontakt). Vašo reklamacijo bomo posredovali letalskim prevoznikom.

NE SPREGLEJTE

Povpraševanje je neobvezujoče in ga je moč stornirati brez stroškov, sam postopek pa lahko kadarkoli prekinete. Naprošamo, da pri vnosu IMENA, PRIIMKA IN ROJSTNIH PODATKOV šumnike Š, Č in Ž nadomestite s črkami S, C in Z. Podatki se morajo obvezno ujemati s podatki na osebnem dokumentu.

CENIK REZERVACIJSKIH STROŠKOV TER ZAVAROVANJ TURISTIČNE AGENCIJE PALMA