Letalske karte


Hitro in enostavno povpraševanje za letalske karte

Naredite povpraševanje za letalske karte hitro in enostavno. Iskalnik, pod zavihkom “Iskalnik ponudb” vas bo vodil skozi postopek in prepričani smo, da boste našli letalsko povezavo po vaših željah. Seveda pa ste vabljeni, da obiščite tudi Palmine svetovalce v eni izmed naših poslovalnic ali sporočite svoje želje klicnemu centru. Palmovci »na aviu«, kot jim rečemo, so izkušeni sledilci ugodnih letalskih kart in izjemni organizatorji zračnih poti.


Ne spreglejte

Povpraševanje za letalske karte lahko opravite skozi nekaj korakov. Povpraševanje je neobvezujoče in ga je moč stornirati brez stornacijskih stroškov, sam postopek pa lahko kadarkoli prekinete. Ob opravljanju spletnega povpraševanja vas naprošamo, da ste pozorni pri vnosu IMENA, PRIIMKA IN ROJSTNIH PODATKOV. Podatki se morajo ujemati s podatki na osebnem dokumentu. Ker se v sistemu uporablja zgolj angleška abeceda, vas naprošamo, da šumnike Š, Č in Ž nadomestite s črkami S, C in Z.


Plačilo in potrditev

Ob povpraševanju je potrebno vnesti podatke vaše kreditne kartice, vendar bomo vašo kreditno kartico uporabili izključno kot garancijo za povpraševanje (kartica ne bo bremenjena, plačilo ne bo izvršeno).O možnostih in oblikah plačila se boste dogovorili s Palminimi svetovalci, ki vas bodo po opravljenem povpraševanju kontaktirali v najkrajšem možnem času (znotraj delovnika). Seznanili vas bodo s celotno ponudbo, o možnostih za rezervacijo, pogojih nakupa in pogojih odpovedi, splošnimi pogoji ter pogoji izbrane letalske družbe v pisni obliki. V kolikor se potnik odloči za nakup karte oz. potrditev rezervacije po ponudbi, se uredi dokončna rezervacija, stranka prejme potrditev rezervacije, pogodbo v podpis in račun, nato se izvrši dogovorjeno plačilo in izdaja karte. Po potrditvi in plačilu boste letalsko karto prejeli po elektronski pošti skupaj z izpisom poti oz. itinerarjem.


Letalski prevozniki

V primeru morebitne pritožbe oziroma reklemacije vas naprošamo, da se obrnete na vašega svetovalca ali na Palmin oddelek letalskih kart (kontakt). Vašo reklamacijo bomo posredovali letalskim prevoznikom.

Kontakt

V kolikor boste poiskali za vas primerne lete, pri povpraševanju pa bi želeli pomoč, vas naprošamo, da se obrnete na Palmine svetovalce ali Palmin oddelek za letalske karte. Informacije in rezervacije: 03/42 84 328, 01/23-92-583, 01/82 80 591,  avio-rezervacije@palma.si Klicni center: 01 239 25 83 (Pon–Pet: 8–20; Sob: 9-15)