Letalske karte

NE SPREGLEJTE akcijskih ponudb letalskih vozovnic za izbrane destinacije

 • Colombo
  PREVERI
  Iz Ljubljane, že od 576 €

 • San Francisco
  PREVERI
  Iz Ljubljane, že od 614 €

 • Houston
  PREVERI
  Iz Ljubljane, že od 582 €

 • Boston
  PREVERI
  Iz Ljubljane, že od 564 €

 • New York
  PREVERI
  Iz Ljubljane, že od 514 €

 • Aman
  PREVERI
  Iz Ljubljane, že od 470 €

 • Dubaj
  PREVERI
  Iz Ljubljane, že od 350 €

 • Bangkok
  PREVERI
  Iz Ljubljane že od 546 €Ponudba velja do 13. februarja 2020. Ponudba ne velja v času praznikov, šolskih počitnic in visoke turistične sezone. Za več informacij vprašajte naše agente.

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 24.01.2020 in so odvisne od razpoložljivosti prostih mest na letalu. Oddana prtljaga je vključena v ponudbi.

Cena letalske vozovnice je veljavna le na dan rezervacije. Letalska vozovnica se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske vozovnice.

Hitro in enostavno povpraševanje za letalske karte

Naredite povpraševanje za letalske karte hitro in enostavno. Iskalnik, pod zavihkom “Iskalnik ponudb” vas bo vodil skozi postopek in prepričani smo, da boste našli letalsko povezavo po vaših željah. Seveda pa ste vabljeni, da obiščite tudi Palmine svetovalce v eni izmed naših poslovalnic ali sporočite svoje želje klicnemu centru. Palmovci »na aviu«, kot jim rečemo, so izkušeni sledilci ugodnih letalskih kart in izjemni organizatorji zračnih poti.


Ne spreglejte

Povpraševanje za letalske karte lahko opravite skozi nekaj korakov. Povpraševanje je neobvezujoče in ga je moč stornirati brez stornacijskih stroškov, sam postopek pa lahko kadarkoli prekinete. Ob opravljanju spletnega povpraševanja vas naprošamo, da ste pozorni pri vnosu IMENA, PRIIMKA IN ROJSTNIH PODATKOV. Podatki se morajo ujemati s podatki na osebnem dokumentu. Ker se v sistemu uporablja zgolj angleška abeceda, vas naprošamo, da šumnike Š, Č in Ž nadomestite s črkami S, C in Z.


Plačilo in potrditev

Ob povpraševanju je potrebno vnesti podatke vaše kreditne kartice, vendar bomo vašo kreditno kartico uporabili izključno kot garancijo za povpraševanje (kartica ne bo bremenjena, plačilo ne bo izvršeno).O možnostih in oblikah plačila se boste dogovorili s Palminimi svetovalci, ki vas bodo po opravljenem povpraševanju kontaktirali v najkrajšem možnem času (znotraj delovnika). Seznanili vas bodo s celotno ponudbo, o možnostih za rezervacijo, pogojih nakupa in pogojih odpovedi, splošnimi pogoji ter pogoji izbrane letalske družbe v pisni obliki. V kolikor se potnik odloči za nakup karte oz. potrditev rezervacije po ponudbi, se uredi dokončna rezervacija, stranka prejme potrditev rezervacije, pogodbo v podpis in račun, nato se izvrši dogovorjeno plačilo in izdaja karte. Po potrditvi in plačilu boste letalsko karto prejeli po elektronski pošti skupaj z izpisom poti oz. itinerarjem.


Letalski prevozniki

V primeru morebitne pritožbe oziroma reklemacije vas naprošamo, da se obrnete na vašega svetovalca ali na Palmin oddelek letalskih kart (kontakt). Vašo reklamacijo bomo posredovali letalskim prevoznikom.


Kontakt

V kolikor boste poiskali za vas primerne lete, pri povpraševanju pa bi želeli pomoč, vas naprošamo, da se obrnete na Palmine svetovalce ali Palmin oddelek za letalske karte.

Informacije in rezervacije: 082 800 928, 082 800 974, 082 808 666 ,
avio-rezervacije@palma.si

avio oddelek: 082 80 9000 (Pon–Pet: 9–17)

klicni center: 082 80 9000 (Pon–Pet: 8–20; Sob: 8-15)