Certifikati

PONOSNI SMO, DA NAM LAHKO ZAUPATE

Palmovci smo kot družina. Že tri desetletja nas povezuje navdušenje nad odkrivanjem sveta in želja, da naše poti delimo z vami. Ustanovitelj in direktor Matej Knaus ter njegovi sodelavci skupaj ustvarjamo potovanja in počitnice pod Palmo že skoraj 30 let. V tem času se nam je pridružilo več kot 100 stalnih turističnih vodnikov, predstavnikov in animatorjev, ki za naše goste skrbijo med oddihom, in na stotine partnerjev, ki po vsem svetu organizirajo doživetja, prenočitve in prevoze na naših poteh. Odkritost in zvestoba sta kot v vsakem domu naši najpomembnejši vrednoti. Zanju si vsak dan prizadevamo v širši družini Palminih gostov in popotnikov. Ponosni smo, da lahko uresničujemo vaše sanje in vam ponudimo vedno boljša doživetja, ki včasih postanejo najlepši spomini v življenju. Hvala, ker smo vaša prva izbira za oddih od vsakdana.

SMO PONOSNI ČLANI UGLEDNIH ZDRUŽENJ

Turistična agencija Palma je članica uglednih nacionalnih in mednarodnih združenj, prav tako smo povezani v Združenje mednarodnih letalskih prevoznikov (IATA). Strokovna in panožna članstva nam omogoča poglobljeno spremljanje potreb in navad potnikov v industriji potovanj in turizma na globalni ravni. Kot del mednarodnih turističnih tokov smo v stiku s trendi, da vam lahko ponudimo vedno boljše storitve.

PONOSNI SMO, DA NAM LAHKO ZAUPAJO PARTNERJI

Turizem je najbolj soodvisna dejavnost na svetu. Zlahka se zgodi, da je v ene same počitnice vključenih več kot 50 ljudi. Si predstavljate to neprekinjeno verigo storitev, vse velike in majhne dogovore v ozadju, da vse teče kot po maslu? Zanesljiva in varna partnerska mreža, razpredena po vsem svetu, je naša velika dragocenost. Palmovci smo ponosni, da nam partnerji zaupajo in so pripravljeni skupaj z nami uresničevati vaše sanje. Ponosni smo, da imamo po treh desetletjih samo najvišje bonitetne ocene in slovimo po odličnosti v poslovanju.
  • Palma zagotavlja najboljši nakup med slovenskimi turističnimi agencijami

  • Palma je med najkakovostnejšimi in najbolj prepoznavnimi turističnimi znamkami Slovenije

  • Kot del mednarodnih turističnih tokov smo v stiku s trendi, da vam lahko ponudimo vedno boljše storitve.


SSL CERTIFIKAT V času, ko so vaši osebni podatki posebej ranljivi in dragoceni, je pomembno, da imamo SSL (Secure Socket Layer) certifikat na spletni strani www.palma.si, ki je digitalno varnostno potrdilo za zagotovitev varnosti prenosa podatkov.
EXCELLENT & SME Veseli smo certifikata Gospodarske Zbornice Slovenije, ki potrjuje, da smo med najboljšimi malimi in srednjimi slovenskimi podjetji. Osnova za izdajo certifikata so bonitetna ocena, nadpovprečni finančni rezultati in redni monitoring bonitetne hiše COFACE Slovenija.
CERTIFIKAT ODLIČNOSTI A+ Certifkat odličnosti A+ je potrdilo, ki ga podeljuje podjetje CompanyWall samo tistim podjetjem, ki so si z večletnim uspešnim poslovanjem prislužila najvišjo bonitetno oceno. Certifikat dokazuje našo kredibilnost in odličnost v poslovanju s strankami in partnerji.
SUPERBRANDS Smo ponosni člani družine najboljših znamk Superbrands Slovenija. Naziv smo kot edina slovenska potovalna agencija prejeli zaradi zagotavljanja kakovosti naših storitev, ki jih nenehno razvijamo in nadgrajujemo, zaradi visoke prepoznavnosti na slovenskem trgu in zaupanja med našimi gosti.
BONITETA ODLIČNOSTI AAA Z boniteto odličnosti AAA potrjujemo, da smo med najvišje ocenjenimi slovenskimi podjetji. Gospodarski subjekti z boniteto odličnosti AAA imamo kar 91 % verjetnost, da bomo svojo odličnost ohranili tudi v naslednjem letu.
ČLANI ZTAS Smo člani Združenja turističnih agencij Slovenije, ki ima pod svojim okriljem vsaj 50 najpomembnejših slovenskih agencij in organizatorjev potovanj.
ČLANI IATA Ker radi širimo krila in letimo, smo ponosni člani Mednarodnega združenja letalskih prevoznikov IATA. Palmovci organiziramo mnoge posebne polete na poletne počitniške destinacije in v najbolj priljubljena mesta sveta. Z 280 članicami IATA skupaj ustvarimo kar tri četrtine globalnega zračnega prometa.