Certifikati

Palmovci smo ponosni prejemniki:

SSL CERTIFIKAT

SSL (Secure Socket Layer) certifikat je digitalno varnostno potrdilo, ki poskrbi za varnost prenosa podatkov.
EXCELLENT & SME

Gospodarska Zbornica Slovenije s tem certifikatom potrjuje, da zadostujemo pogojem za izdajo certifikata. Osnova za izdajo je bonitetna ocena, nadpovprečni finančni rezultati in redni monitoring bonitetne hiše COFACE Slovenija.
CERTIFIKAT ODLIČNOSTI A+

Certifkat ocene je potrdilo, ki ga podeljuje podjetje CompanyWall samo tistim podjetjem, ki so si z večletnim zaporednim uspešnim poslovanjem prislužila visoko bonitetno oceno in s tem dokazuje našo kredibilnost v poslovanju s strankami.
SUPERBRANDS

V Turistični agenciji Palma smo tudi imetniki naziva Superbrands Slovenija. Pohvalimo se lahko, da nas odlikuje: KAKOVOST (naše podjetje skrbi za stalno vlaganje v razvoj svojih storitev), RAZLIKOVANJE (Turistična agencija Palma spada med dobro poznane blagovne znamke v svoji kategoriji) in ZAUPANJE (to značilnost ima blagovna znamka, ki ohranja standarde o svoji storitvi).
BONITETA ODLIČNOSTI AAA

Z boniteto odličnosti AAA potrjujemo, da smo poslovni subjekt, ki spada v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji. Gospodarski subjekti, ki imajo boniteto odličnosti AAA, imajo 91% verjetnost, da se bonitetna odličnost ohrani tudi v naslednjem letu.
ČLANI ZTAS

Turistična agencija Palma je del ZTAS – združenje turističnih agencij Slovenije. Zveza turističnih agencij združuje 50 agencij, ki skupaj ustvari tri četrtine agencijskega prihodka v Sloveniji.
ČLANI ECTA EU

Turistična agencija Palma je ponosna članica krovne organizacije ECTAA, ki združuje evropske turistične agente in organizatorje počitnic in potovanj.
ČLANI AIATA

IATA je mednarodno združenje letalskih prevoznikov, katerega članica je tudi Turistična agencija Palma. Šteje 280 članic, ki skupaj ustvarijo tri četrtine globalnega zračnega prometa.
BEST BUY

Turistična agencija Palma je bilA v raziskavi Best Buy Award 2019/2020 izbrana za turistično agencijo, ki ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu.