First Minute 2021REZERVIRAJTE VARNO – POČITNIKUJTE Z ZAUPANJEM


Zakaj se First Minute na Mediteranu najbolj splača?

Najvišji popusti

First Minute popusti na MEDITERANU do 1.800 € na prijavo za rezervacije do 31.3.2021.

Varna rezervacija

Do 31.3.2021 omogočamo plačilo minimalne akontacije SAMO 50€ na odraslo osebo.

Brezplačna odpoved

Do 31.3.2021 omogočamo BREZPLAČNO odpoved vaše rezervacije.

Brezplačna sprememba

Za rezervacije do 30 dni pred odhodom za odhode v mesecih april in maj, ter do 30.04.2021 za odhode od 1. junija do 31. oktobra 2021 boste lahko spremenili svojo rezervacijo in jo nadomestili z drugo rezervacijo iz palminega kataloga Mediteran 2021, pri čemer bodo upoštevani tisti popusti, ki se nanašajo na novo izbran objekt; prav tako se bo upošteval takšen popust ki bo veljaven v času spremembe.

Garancija vračila

Ta Palma se zavezuje, da v roku 14 dni od odpovedi lastnega paketnega potovanja (organizator TA Palma) povrnemo celoten vplačan znesek za paketni aranžma (obdržimo samo stroške rezervacije v višini 20€ na prijavo) v kolikor namembna država preide na rdeč, onemogočen seznam potovanj.

Covid garancija

Za Palmine paketne aranžmaje počitnic na Mediteranu in ob Rdečem morju omogoča brezplačno spremembo počitnic v primeru, da ste do 24 ur pred odhodom diagnosticirani COVID-19 pozitivno z dokazljivim PCR testom.

Asistenca in pomoč za usmerjanje v primeru zahtevanega testiranja

Popolna brezskrbnost pred in med potovanjem

Priporočamo sklenitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini.

Možnost plačila na obroke

Možnost plačila do 12 obrokov.

Gotovinski popust

3% gotovinski popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega zneska, v kolikor je 100% plačilo v gotovini ob prijavi.

Zakaj se First Minute za Hrvaško najbolj splača?

Najvišji popusti

First Minute popusti do 20% na prijavo za rezervacije do 31.3. 2021 in dodaten 3% popust na osnovno ceno ob gotovinskem plačilu celotnega zneska ob prijavi.

NOVO – Garancija za sproščeno in varno prijavo

Do 31.3. 2021 omogočamo plačilo minimalne akontacije SAMO 50€ na odraslo osebo. Razliko do 30% ali polne cene je potrebno napraviti do 15.04. 2021 ali najkasneje 14 dni pred predvidenim odhodom, v kolikor so počitnice pred 15.04.2021. Če pa se boste v tem času odločili drugače, boste lahko svojo rezervacijo brezplačno odpovedali.
POMEMBNO: nič vas ne stane, zagotavljamo pa vam GARANCIJO NAJNIŽJE CENE in NAJVIŠJE POPUSTE.

NOVO – Covid garancija

Vam omogoča brezplačno odpoved rezervacije hotelske nastanitve v Palminem aranžmaju, v kolikor namembna država preide na rdeč, onemogočen seznam potovanj. Obdržimo samo strošek rezervacije v višini 20€ na prijavo.

Posebne ugodnosti za otroke

Otroci vse do 18. leta letujejo BREZPLAČNO

Možnost plačila na obroke

Po vaši meri si boste prilagodili plačila (možnost obročnega plačila).

Hoteli in objekti

Izbirali boste med hoteli in objekti, po katerih je v zadnjih letih največ povpraševanja in imajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto in se tako odločili res za tistega po vaši meri.

Možnost zamenjave rezervacije

Do 30. aprila ali najkasneje 30 dni do odhoda (za letovanja v aprilu in maju) boste lahko spremenili svojo rezervacijo in jo nadomestili z ustreznejšo iz Palminega kataloga Jadran 2021, pri čemer bodo upoštevani tisti popusti, ki se nanašajo na novo izbrani objekt, prav tako se bo upošteval v času spremembe veljaven popust.

Gotovinski popust

Ob enkratnem plačilu rezervacije vam odobrimo 3% gotovinski popust.

Povrnemo strošek trajekta v eno smer

Za rezervacije počitnic do 31.3.2021 oziroma do preklica v hotelih na Rabu (Valamar Padova, Valamar Imperial hotel, Valamar Carolina hotel, hoteli San Marino by Valamar) in na Braču (hoteli Velaris, Bonaca, Borak, Elaphusa ) vam po povratku s počitnic in ob predložitvi računa povrnemo strošek trajektnega prevoza v eno smer. Velja za najmanj 7 – dnevne počitnice in za največ 1 avto (velikost do 2 m) in osebe, ki potujejo skupaj.


TOP First Minute ponudbe

First Minute splošni pogoji

MEDITERAN: do 1.800 € do 31.3.2021 (Prihranek je za 2 odrasli osebi v družinski sobi ob rezervaciji vsaj 7 dnevnega aranžmaja – ROYAL ALHAMBRA PALACE 5* v Turčiji, za odhode 8., 15., 22., 29. julij in 5., 12., 19. avgust 2021). Dodaten 3% popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega zneska, v kolikor je 100% plačilo v gotovini ob prijavi.

JADRAN: popusti do 20% na prijavo za rezervacije do 31.3.2021 (Prihranek velja za določene hotele na Jadranu). Dodaten 3 % popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega zneska, v kolikor je 100% plačilo v gotovini ob prijavi.

Popust za 100% gotovinsko plačilo se ne sešteva s popustom iz naslova kluba Moja Palma. Objavljene cene veljajo v dvoposteljni standardni sobi za individualne rezervacije z že vključenim popustom za zgodnjo prijavo do 31.3.2021 in ne veljajo za rezervacije skupin (6 ali več oseb). Število sob po objavljenih pogojih First Minute je omejeno. First Minute ponudba velja do zapolnitve objavljenih prostih mest in se lahko kadarkoli prekliče. Cene so izražene v EUR po pogojih veljavnih na dan 9.11.2020 in veljajo do 31.3.2021 oz. do preklica. Vse morebitne spremembe pred ali po izteku veljavnosti bodo objavljene na spletni strani www.palma.si in bodo veljale kot preklic po ceniku objavljenih cen.