IBE-u-Moduli (Beta) v1.6.1029

FIRST MINUTE

ULTRA FIRST MINUTE PONUDBE 2019

Zakaj se ultra first minute na mediteranu in na hrvaškem najbolj splača?

najvišji popusti

Zneski popustov so različni glede na ceno, termin letovanja in kategorijo objekta ter se gibljejo tudi do 30% na prijavo.

največji izbor

Pri First Minute ponudbi izbirate med največjim številom objektov ter hotelov in se tako odločite za tistega po vaši meri.

garancija najnižje cene

Za vse vplačane aranžmaje do vključno 28. februar 2019.

vrnemo razliko

V kolikor boste kasneje v Palmini ponudbi vaš izbrani objekt v izbranem terminu našli po ugodnejši ceni, vam bomo razliko vrnili

sprememba rezervacije

Do 30. aprila ali najkasneje 30 dni do odhoda (za letovanja v aprilu in maju) boste lahko spremenili svojo rezervacijo in jo nadomestili z ustreznejšo iz Palminega kataloga 2019, pri čemer bodo upoštevani tisti popusti, ki se nanašajo na novo izbrani objekt, prav tako se bo upošteval v času spremembe veljaven popust.

TOP 3 PONUDBE na mediteranu

VSA Ultra first minute PONUDBA na mediteranu

TOP 3 PONUDBE na jadranu

VSA Ultra first minute PONUDBA na jadranu

FIRST MINUTE SPLOŠNI POGOJI

Objavljene cene veljajo v dvoposteljni standardni sobi za individualne rezervacije z že vključenim popustom za zgodnjo prijavo do 31.12.2018 oz. 31.1.2019 in ne veljajo za rezervacije skupin (6 ali več oseb). Število sob in mest na letalu po objavljenih pogojih Ultra First Minute je omejeno. Ponudba velja do zapolnitve le-teh. Cene so izražene v EUR po pogojih veljavnih na dan 15.11.2018 in veljajo do 31.12.2018 oz. 31.1.2019 oz. do preklica. Vse morebitne spremembe pred ali po izteku veljavnosti bodo objavljene na spletni strani www.palma.si in bodo veljale kot preklic po ceniku objavljenih cen.