First Minute 2022ZAKAJ SE FIRST MINUTE DO 30.4. ZA POČITNICE NA HRVAŠKEM SPLAČA?

UGODNI POPUSTI

First Minute popusti na Hrvaškem do 15% na prijavo za rezervacije do 30.4.2022. Dodaten 2% popust na osnovno ceno ob gotovinskem plačilu celotnega zneska ob prijavi.

OTROCI BIVAJO BREZPLAČNO

Za najboljše družinske počitnice smo pripravili posebne ponudbe za družine, kjer otroci počitnikujejo brezplačno (velja za otroka v spremstvu dveh odraslih oseb). Ponudba velja za določene hotele in termine.

MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE

Možnost plačila do 12 obrokov (na položnice ali z DINERS in MASTERCARD (NLB) plačilnima karticama).

2% GOTOVINSKI POPUST

2% dodatni gotovinski popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega (100%) zneska ob prijavi v gotovini.

POPOLNA BREZSKRBNOST PRED IN MED POTOVANJEM

Priporočamo sklenitev zavarovanja odpovedi potovanja in dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. Za izbiro najbolj primernega zavarovanja za Vas se posvetujte s Palminimi svetovalci.

HOTELI IN OBJEKTI

Izbirate med največjim številom objektov in hotelov in se tako odločite za tistega po vaši meri.
ZAKAJ SE FIRST MINUTE DO 30.4. ZA POČITNICE NA MEDITERANU SPLAČA?

VELIKI FIRST MINUTE PRIHRANKI

Zneski FM prihrankov na Mediteranu so različni glede na ceno, termin letovanja in kategorijo objekta ter se gibljejo tudi do 1.720 € na prijavo za rezervacije do 30.4.2022.

OTROCI ŽE OD 299 €

Palmovci se trudimo, da bi vam za vaše počitnice zagotovili največ za vaš denar. Z največjimi popusti pomagamo družinam, zato pod Palmo najdete otrokom prijazne cene in ugodne počitnice za mladostnike do 18. leta.
Otroci počitnikujejo že od 299 € (velja za otroka v spremstvu dveh odraslih oseb). Ponudba velja za omejeno število mest v izbranih terminih na letalu in hotelih.

HOTELI IN OBJEKTI

Izbirali boste med največjim številom hotelov in objektov, po katerih imamo največ povpraševanja in imajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto in se tako odločili res za tistega po vaši meri.

VKLJUČENA 2 KOSA PRTLJAGE

Vsi počitniški aranžmaji vključujejo 1 kos oddane prtljage skupne teže 20 kg (ki ga oddate pri prijavi na let) in 1 kos ročne prtljage skupne teže 8 kg (ki ga lahko vzamete na letalo).
* Podatek velja za letalsko družbo Trade Air.

2% GOTOVINSKI POPUST

2% dodatni gotovinski popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega (100%) zneska ob prijavi v gotovini.

GARANCIJA VRAČILA

Ta Palma se zavezuje, da v roku 14 dni od odpovedi lastnega paketnega potovanja počitnic z letalom na Mediteranu 2022 (organizator TA Palma z odhodi od 30.4.2022 do 31.10.2022) povrnemo celoten vplačan znesek za paketni aranžma (obdržimo samo administrativne stroške v višini 23€ na prijavo).

MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE

Možnost plačila do 12 obrokov (z DINERS in MASTERCARD (NLB) plačilnima karticama).

POPOLNA BREZSKRBNOST PRED IN MED POTOVANJEM

Priporočamo sklenitev zavarovanja odpovedi potovanja in dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. Za izbiro najbolj primernega zavarovanja za vas se posvetujte s palminimi svetovalci.
 

TOP First Minute ponudbe

First Minute splošni pogoji 2022

  • MEDITERAN: popust do 1.720 € do 30.4.2022 velja v primeru rezervacije 2 odraslih osebi hotela Royal Alhambra Palace 5* v družinski sobi ob rezervaciji vsaj 7 dnevnega aranžmaja za odhode 4., 11., 18. avgust 2022. Dodaten 2% popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega zneska, v kolikor je 100% plačilo v gotovini ob prijavi.

  • JADRAN: popust do 15% do 30.4.2022 velja v primeru rezervacije hotela Pastura na Braču za minimalno 3 nočitve.

  • Objavljene cene na spletu veljajo v izbranem tipu sobe za individualne rezervacije z že vključenim popustom za zgodnjo prijavo do 30.4.2022 in ne veljajo za rezervacije skupin (6 ali več oseb). Število sob po objavljenih pogojih First Minute je omejeno. First Minute ponudba velja do zapolnitve objavljenih prostih mest in se lahko kadarkoli prekliče. Cene so izražene v EUR po pogojih veljavnih na dan 1.12.2021 in veljajo do 30.4.2022 oz. do preklica. Vse morebitne spremembe pred ali po izteku veljavnosti bodo objavljene na spletni strani www.palma.si in bodo veljale kot preklic po ceniku objavljenih cen.

Dodatne ugodnosti za PALMINE POTNIKE

  • Za vse upokojence priznavamo 7% popust na osnovno ceno aranžmaja (brez doplačil), za počitnice v vseh objektih iz našega kataloga za odhode do 15.6.2022 in od 25.8.2022 naprej. Za odobritev popusta je potrebno predložiti ustrezno dokazilo. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za posebne in last minute ponudbe, za zgodnjo prijavo (First Minute) in za destinaciji celinska Tunizija in Djerba.

  • Ob veselem dogodku poroke vam podarimo 10% popust na osnovno ceno aranžmaja (brez doplačil). Predložili nam boste samo poročni dokument, katerega datum ne sme biti starejši od 3 mesecev. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za posebne in last minute ponudbe, za zgodnjo prijavo (First Minute) in za destinaciji celinska Tunizija in Djerba.

  • Na naših prodajnih mestih vas bodo seznanili z vsemi možnostmi obročnih odplačevanj (na položnice ali z DINERS in MASTERCARD (NLB) plačilnimi karticami) ter vam po želji pripravili informativni izračun.

  • Vsem, ki boste rezervirali počitnice na Mediteranu, nudimo posebne prevoze na letališče JP Ljubljana in nazaj po posebej ugodnih cenah, v kolikor prevoz vplačate ob prijavi. Prevozi bodo organizirani iz mest: Ljubljana, Maribor, Slovenska Bistrica, Celje, Sežana, Nova Gorica, Ajdovščina, Postojna, Koper, Piran, Izola Portorož, Brežice, Novo mesto in Trebnje (možnosti vstopa tudi na domu). Za več informacij povprašajte Palmine svetovalce na prodajnih mestih.