Zaključene skupine

Že tri desetletja dela z zaključenimi skupinami so za nami. Danes lahko priporočimo in organiziramo najboljše za skupine ali družbe, ki si v celoti želite doživetja po meri in prilagodljivosti turističnega organizatorja. Skupine se pod Palmo vedno dobro počutijo, pridite, lepo nam bo!

 

Potrebujete ponudbo za zaključeno skupino? Pokličite nas ali nam pošljite povpraševanje!

03 42 84 311,
051 666 655,

skupine@palma.si

Organizacija potovanj za zaključene skupine je ena od glavnih Palminih dejavnosti, na katero smo še posebej ponosni. V 30 letih Palminega obstoja smo namreč razvili dolgo in uspešno sodelovanje z več sto podjetji, društvi, sindikati, šolami in fakultetami iz celotne Slovenije in zamejstva. Upamo, da boste del Palmine družine postali tudi vi.

Zakaj s Palmo na pot?
NAJVEČJA PONUDBA IZLETOV IN POTOVANJ
Pri nas lahko izbirate med več kot 300 različnimi potovanji in izleti po Evropi, več kot 50 svetovnimi potovanji, ki so objavljeni v naših rednih katalogih. Potrebujete idejo za vaš izlet? Za več idej skočite na: https://www.palma.si/katalogi

PRIPRAVA PROGRAMOV PO MERI
Med našimi potovanj niste našli takega, ki bi vam ustrezal? Nič zato! Kontaktirajte nas in naši komercialisti vam bodo pripravili program, ki bo povsem ustrezal vašim željam.

POSKRBIMO TAKO ZA VEČJE KOT ZA MANJŠE SKUPINE
Ena od glavnih prednosti potovanj v večji skupini je nižja cena potovanja, saj se stroški porazdelijo med večjim številom potnikov. Ste manjša skupina desetih ali petnajstih potnikov, pa bi vseeno radi izkoristili to prednost? Nič lažjega. Za vas bomo poiskali dodatne potnike, ki se vam bodo pridružili na poti, in posledično znižali ceno aranžmaja.

NAJVEČ ZA VAŠ DENAR
V dobrih petindvajsetih letih organiziranja potovanj smo si povsod po svetu ustvarili trdna partnerstva in prijateljstva s hotelirji, prevozniki in ostalimi partnerji, zaradi česar vam na poti lahko nudimo najboljše možne storitve po ugodnih cenah.

ODLIČNO VODENJE
Pohvalimo se lahko z naborom odličnih vodnikov, ki so pravi specialisti za Evropo, Bližnji Vzhod in svetovna potovanja. Z njihovo pomočjo boste kar najbolje spoznali kraje, ljudi in lokalne običaje.

ZANESLJIVOST IN BOGATE IZKUŠNJE
Z nami na poti ste v dobrih rokah. Za vas bo namreč 24 ur na dan skrbela ekipa 10 produktnih vodij. Vsi so odlični poznavalci svojih destinacij in bodo 24 ur na dan skrbeli za to, da bo vaša pot potekala brez neprijetnih presenečenj.
Zaključene skupine imajo pri Palmi posebne ugodnosti. Kakšne?
Zaključenim skupinam namenjamo posebno pozornost in jih pri Palmi še dodatno razvajamo s posebnimi ugodnosti, ki so odvisne od števila potnikov, termina in kraja potovanja. Za več informacij nas pokličite! Potrebujete ponudbo za zaključeno skupino? Pokličite nas ali nam pošljite povpraševanje! 03 42 84 311, 051 666 655, skupine@palma.si