Palma. In svet se vas dotakne.

Palmovci že od leta 1990 ustvarjamo potovalna in počitniška doživetja, ki slovijo po kakovostni organizaciji počitniških in potovalnih aranžmajev. Trudimo se zagotoviti kar najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, trudimo se doseči in celo preseči vaša pričakovanja

Smo velika in povezana družina. Naše vrednote so odličnost in znanje, varnost in sprostitev, radovednost in živahnost, prilagodljivost in posluh do želj našega potnika, sprejemanje in razumevanje drugačnosti. Naše poslanstvo je vedno znova odviti prave ventile in doseči, da se vas svet dotakne.

Palmovci smo pravi turistični in popotniški navdušenci, zasvojeni z barvitostjo sveta. Iz leta v leto se trudimo biti boljši in močnejši. Zvesta prijateljstva smo sklenili po celem svetu, nomadsko srce smo nahranili v najlepših kotičkih planeta.

Z veliko predanostjo, zahtevnostjo do sebe, odgovornostjo do vas, osebnim pristopom in ljubeznijo do sveta vsak dan ustvarjamo najlepše počitniške in potovalne zgodbe.

Doživeti pod palmo

Ponosni smo, da smo iz majhnega privatnega potovalnega podjetja s sedežem v Celju zrasli v enega najmočnejših samostojnih organizatorjev potovanj in počitnic pri nas. Ustvarili smo prepoznaven in celovit potovalni servis z lastno, učinkovito in na vseh nivojih povezano svetovalno-organizacijsko mrežo, ki se razprostira po vsem svetu.

Pod Palmo lahko danes potujete zasebno ali poslovno, na intenzivno in doživeto potovanje ali sproščujoče počitnice, na kongres, smučanje ali razvajanje v najboljših wellnessih, na prestižna potovanja ali denarnici prijazne in vendar preverjeno kakovostne počitnice. Svoje programe smo skozi leta skrbno dodelali za vse želje in žepe. Razdelili smo jih v posebne skupine, zato lahko danes zanesljivo priporočimo najboljše za družine, pare, samske, družbe prijatelje, seniorje, športne navdušence, raziskovalce ali zahtevne goste, ki si v celoti želijo organizacije po meri in na destinacije, kjer ni množičnega turizma.

Ponosni smo, da danes med potniki in partnerji veljamo za zanesljivo in ugledno potovalno agencijo, ki vedno izpolni obljubljeno. Slovimo po kakovostnih doživetjih in odličnih organizatorjih in vodnikih oz. predstavnikih. Pokukajte v eno izmed 12 poslovalnic po vsej Sloveniji in se posvetujte o oddihu, o kakršnem sanjate.

Palmin oseben pristop

Palmovci se ves čas trudimo doseči in celo preseči vaša pričakovanja s prepoznavnim osebnim pristopom. kjer lahko zaupate v preverjeno kakovost in prepoznaven oseben pristop. Palmovci obožujemo svoje delo! Želimo si spoznati in razumeti potrebe vsakega gosta. Dan za dnem se trudimo za najlepša doživetja, trudimo se za doseganje in preseganje vaših pričakovanj. Pomagati obogatiti dragoceni čas vašega oddiha je naše poslanstvo. Veseli smo, da se vedno radi vračate v sončno in domače vzdušje pod Palmo. Veseli smo, ko nam zaupate, ker v naši ponudbi najdete najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, varnost, odkritost, zanesljivost, posluh in verodostojne informacije, ki vam pomagajo pri težki odločitvi, kam in kako.

Palmini svetovalci v poslovalnicah znajo priporočiti potovanje ali počitnice, ki so vam pisani na kožo. Za vaše popolno udobje in nepozabno doživetje so nepogrešljivi Palmini organizatorji in vodniki, usklajeni dvojci za izpopolnjene programe. S širokim znanjem, z bogatimi izkušnjami, s profesionalnostjo, z dobro voljo, odprtostjo in dosegljivostjo se v trenutku preselijo in vživijo na drugi konec sveta.

Palmini vodniki krepijo pozitivno vzdušje znotraj skupine in povezanost med gosti. Palmini oddihi odkrivajo najlepše v naravi in najbolj ustvarjalno v človeku.

Največ za vaš denar

Pod Palmo prisegamo na visoke standarde turističnih storitev. Zagotavljamo odlično razmerje med ceno in kakovostjo, želimo, da bi občutili, da ste za vložen denar dobili največ. Naša pomembna dodana vrednost so dobre lokacije nastanitev, večje udobje, kot ga predvideva razpisana cena, dodelani in skrbno preizkušeni programi z najboljšimi partnerji v tujini in izkušeni vodniki ali predstavniki, ki »svoje« dežele obožujejo in se v njih počutijo kot doma.

Palmovci redno skrbimo za ugodnosti in pozornosti. Največ prihranka ponujajo najzgodnejše odločitve za potovanja in počitnice. Do konca vsakega koledarskega januarja je aktualna Palmina Poletnica, Ultra first minute, ki ponuja garancijo za najnižjo ceno poletnega oddiha na Mediteranu in Jadranu. Zimska rezervacija poletnih počitnic je lahko celo do 45 % ugodnejša v primerjavi z redno ceno. Tej ponudbi ni kos noben last minute, saj v primeru dodatno znižane cene v zadnjem hipu razliko v denarju povrnemo. Vsak februar na rezervacijo poletnega oddiha ponudimo First minute, ki ravno tako ponuja izjemne prihranke. Velika prednost je tudi v tem, da lahko rezerviran počitniški paket kadarkoli do konca aprila zamenjate za drugega iz Palminih poletnih katalogov.

Najugodnejši otroški pavšali so na voljo pri počitnicah na Mediteranu, ponekod celo do 18. leta! Otroci do 12. leta imajo ugodnosti skoraj pri vseh programih. Pod Palmo veljajo posebni popusti za družine in mladoporočence, za seniorje in samske. Z veseljem ponudimo tudi ugodne plačilne pogoje (z odlogom plačila, krediti, gotovinskimi popusti).

Uigran, varen in strokoven tim – Palmini svetovalci, organizatorji, vodniki in partnerji

Naveza med Palminimi svetovalci, organizatorji, vodniki in predstavniki ter partnersko agencijo v tujini je močna, usklajena, kakovostna in naklonjena. Skupaj delujemo kot uigrana, varna in skrbna ekipa, ki je z dolgoletnimi izkušnjami, znanjem in medsebojnim upoštevanjem sestavila izpopolnjene in priljubljene programe potovanj in počitnic po vsem svetu.

Palmino potovanje ali počitnice si lahko ogledate na spletni strani in v Palminih katalogih, za še več informacij, ki bodo pripeljale do pravih odgovorov na vaše potrebe, pa so vedno na voljo svetovalci v Palminih poslovalnicah.

Pred odhodom vas opremimo z vsemi potrebnimi in koristnimi informacijami o destinaciji.

Za svoje vodnike, predstavnike, organizatorje in svetovalce nenehno pripravljamo izobraževanja in izpopolnjevanja, saj se zavedamo, da je izkušen, motiviran, usposobljen in zadovoljen tim ključnega pomena za kakovostno doživetje.

Naša dragocenost so tudi trdna in zanesljiva partnerstva v tujini. Palmovci v lokalnih posebnostih dežele gostiteljice vidimo nepogrešljivo lepoto sveta in spodbujamo spoštljivo kulturo potovanja, zato so mnoga partnerstva po vsem svetu prerasla v trdna prijateljstva.

Palmini izkušeni vodniki in predstavniki so zaljubljeni vsak v svoj košček sveta. Posvojeno deželo obožujejo, zato z vami vedno delijo najlepše – od tržnic in muzejev do restavracij, parkov in skritih kotičkov. Ves čas imajo podporo domače in partnerske agencije v tujini, tako da se lahko mirno in z največjo pozornostjo posvetijo gostom.

Preverjanje zadovoljstva

Palmovci se ves čas trudimo zagotavljati visoko kakovost storitev in dodano vrednost osebnega, pozornega pristopa do gosta, zato naše cenjene goste po oddihu vedno prosimo za povratno informacijo, ki je za nas neprecenljivega pomena. Preko specializiranih vprašalnikov nadziramo, ohranjamo in nadgrajujemo kakovost in izvedbo programov.

Palmini organizatorji večkrat potujejo v svoje dežele, preverjajo nastanitve in aktivnosti in osvežujejo program z novimi predlogi. Tako Palmovci nadgrajujemo poznavanje dežele, odkrivamo nove kotičke in preverjamo tiste, ki so že vključeni v potovalni ali počitniški program.

Palmin prepoznaven način dela in filozofija, h kateri stremimo:
– visoka kakovost za dostopno ceno,
– izjemni in uigrani timi svetovalcev, organizatorjev in vodnikov ali predstavnikov,
– zanesljivi partnerji v tujini,
– nenehna skrb za gosta in posluh za vse njegove želje,
– specializirani programi za različne skupine gostov (družine, pari, samski, seniorji, družbe, športniki, raziskovalci, užitkarji),
– izboljševanje in nadgrajevanje programov,
– vodniki in predstavniki, ki jim je najpomembnejše zadovoljstvo gostov, zato poslušajo in ne le predstavljajo.

Palmina ponudba

Turistična agencija Palma ponuja najcelovitejši potovalni servis. Ponudba potovanj in počitnic po vsem svetu je skrbno razvejena za različne ciljne skupine in načine potovanja. Predstavljena je v več kot petnajst tematskih katalogih letno.

Najpomembnejši med njimi so:
Evropa, Mediteran, Jadran, Svetovna potovanja, Slovenija, Rdeče morje, Poletnica (Ultra First minute), Tenerife, Maroko in 365 dni sonca – sončna zima, Smučanje, Mladi po srcu in Palmijada (potovanja za mlade).

V Turistični agenciji Palma delujejo tudi specializirani oddelki za:
– podjetja – letalske karte in poslovni turizem, nagradna potovanja, potovanja kolektivov, organizacija poslovnih dogodkov in kongresov;
– potovanja za mlade (Palmijada);
– zaključene skupine in društva;
– seniorje;
– premium storitve za najzahtevnejše goste z individualnimi rezervacijami;
– FIT oddelek za neodvisne goste, ki potujejo sami in si želijo urediti le prevoze in/ali namestitve.

Osebna izkaznica

Polni naziv podjetja: PALMA, Mednarodno turistično podjetje, d.o.o., Celje
Skrajšan naziv: PALMA, d.o.o., Celje
Sedež: Celje, Lilekova 5
Davčna številka: SI 97730254
Matična številka: 5422086
Številka licence: 469

Transakcijski računi:
SI56 0311 8100 7277 288 SWIFT: SKBASI2X – SKB d.d.
SI56 1010 0005 0271 894 SWIFT: BAKOSI2X – Banka Intesa Sanpaolo d.d.
SI56 3300 0000 7990 075 SWIFT: HAABSI22 – Addiko Bank d.d.
SI56 0279 7026 3665 118 SWIFT: LJBASI2X – NLB d.d.
SI56 0430 2000 2614 134 SWIFT: KBMASI2X – Nova KBM d.d.

Registracija: Okrožno sodišče v Celju
Vložna številka: 063/10215800
Ustanovitev: 07.11.1990
Osnovni kapital: 334.551,14 EUR