Večni Nil in počitnice ob Rdečem morju

Od starodavnih do sodobnih užitkov Egipta

Skozi dosežke civilizacije Starega Egipta se je najbolje zapeljati na krovu prestižne rečne križarke M.S. Mayfair. 8-dnevno potovanje z elegantno in prostorno ladjo nudi pravo kombinacijo razkošja, zabave in sprostitve. Kulinarična razvajanja vrhunskih chefov se dobro ujamejo z okusi koktejlov, serviranih v Bel Air Lounge. Terapevtske masaže, sproščujoče savne in bazeni vas bodo kar najbolje pripravili na dnevna raziskovanja monumentalnih templjev in drugih mojstrovin znamenite civilizacije. Njeno neverjetno zgodbo najbolje ubesedijo Palmini in lokalni vodniki z izjemnim poznavanjem načina življenja v času faraonov. Pravi oddih pride na vrsto v počitniški Hurgadi ob Rdečem morju, kjer so se izmojstrili v filozofiji vse vključeno, tudi v najbolj žlahtnem in butičnem smislu. Ljubiteljem boho stila priporočamo 3 ali 10-dnevno bivanje v hotelu Meraki, odlična alternativa je prestižen hotelski kompleks Sunrise Tukano. Doživetja, kot so adrenalinska vožnja po puščavi, potapljanje ali opazovanje vodnega življenja z masko in plavutkami in ježa kamel s čajem pri beduinih prepričajo še najbolj zagrizene ljubitelje poležavanja na plažah.


Počitniška sezona se v Egiptu nikoli ne konča, zato Palma organizira posebne polete iz Ljubljane skozi vse leto. Kombinacija križarjenja po Nilu in počitnic ob Rdečem morju je Palmina dolgoletna uspešnica, ki presega pričakovanja.




3 TOP RAZLOGI:

– Kako do kraljevskega razvajanja po sprejemljivih cenah? Odlično razmerje med ceno in kakovostjo je velika konkurenčna prednost Egipta in Palme, ki je tam doma že dve desetletji.
– Katera antična civilizacija je najbolj fascinantna? Odgovor je subjektiven vse do trenutka, ko stopite na egiptovska tla.
– Vam je všeč podvodni svet? Koralni greben Gota Abu Ramada je morda najboljši kraj na svetu za opazovanje živahnega in barvitega podvodnega kraljestva.

Veselimo se potovanja z vami! Vaši Palmovci.