Zakaj se First Minute za počitnice najbolj splača?

Najvišji popusti

Zneski popustov so različni glede na ceno, termin letovanja in kategorijo objekta. Pri vseh ponudbah je First Minute popust že upoštevan.

Največji izbor

Pri First Minute ponudbi izbirate med največjim številom objektov ter hotelov in se tako odločite za tistega po vaši meri.

Posebne cene za otroke

Z največjimi popusti pomagamo družinam, zato pod Palmo najdete otrokom prijazne cene in ugodne počitnice za mladostnike do 18. leta.

Prilagoditev plačila

Po vaši meri si boste prilagodili plačila (možnost plačila na do 12 obrokov). Ne prezrite dodaten 4 % gotovinski popust, ki velja samo za rezervacije do 31.3.2019 za vse počitniške destinacije iz kataloga Mediteran 2019 in bo obračunan kot dodaten popust ob prijavi.

Sprememba rezervacije

Do 30. aprila ali najkasneje 30 dni do odhoda (za letovanja v aprilu in maju) boste lahko spremenili svojo rezervacijo in jo nadomestili z ustreznejšo iz Palminega kataloga Mediteran 2019, pri čemer bodo upoštevani tisti popusti, ki se nanašajo na novo izbrani objekt, prav tako se bo upošteval v času spremembe veljaven popust.

Albanija

Dežela orlov in gora

Zaprta pred zunanjimi vplivi je Albanija skrbno varovala skrivnostnega duha in divjo naravo. Dežela orlov vabi v prelepe naravne parke med gorskimi vrhovi in kristalnimi jezeri. Tipične albanske dobrote se zdijo kot hrana za bogove, plaže so raj na zemlji. Vsrkajte Albanijo, preden to storijo trume navdušencev!

Zakaj v Albanijo? Albanija ima več kot 400 km morske obale, precejšnji del meji na toplo Jonsko morje, preostanek obale pripada Jadranskemu morju. Prijazni domačini imajo gostoljubnost celo zapisano kot obvezo v svojem starodavnem zakoniku “kanun”. Albanija je dežela pravljične in razgibane pokrajine, neverjetne zgodovine in tradicije, mračnih zgodb krvnega maščevanja in rajskih divjih plaž. Dežela orlov je pravo doživetje nasprotij. Trop ovac in bleščeč mercedes si delita staro, luknjasto cesto, ki pelje od tradicionalne vasice do mondenih hotelov na peščenih plažah. Albanska kulinarika združuje najboljše mediteranske in balkanske recepte. Albanija je eden najbolj versko strpnih kotičkov pod soncem, kjer muslimani, pravoslavci in katoliki živijo složno eden zraven drugega.

Počitnice v Albaniji

Potovanja v Albaniji

Palma priporoča

Namigi za doživetja – Tirana

  • Poležavanje na prodnato-peščenih plažah v okolici sodobnih počitniških mest Drača (Durres) in Vlore.

  • Raziskovanje Tirane, ene najbolj vznemirljivih evropskih prestolnic, ki se razvija s hitrostjo svetlobe. Slednja se na 1.000 načinov lomi na pročeljih steklenih stolpnic, ki segajo po zvezdah.

  • Pridružite se domačinom na kozarčku svetovno znanega albanskega konjaka Skenderbeg, ki je dobil ime po legendarnem evropskem superheroju, ki je našo celino rešil pred Turki.

  • Kosilo v stari albanski vasi, kjer se je ustavil čas.