Paros

Tradicionalne ribiške vasice in morske dobrote

Tretji največji otok v Kikladih, poznan po svojem sproščenem in brezskrbnem ritmu, belih hišicah, tradicionalnih ribiških vasicah, morskih dobrotah ter po odprtosti in prijaznosti domačinov. Čudovite peščene plaže privabljajo številne, ki si želijo mirnih počitnic ob morju, kot tudi tiste, ki ste ljubitelji vetra in aktivnih počitnic. Otok je dostopen z ladjo z otoka Santorini (preko Naxosa) do pristanišča v kraju Parikia.


Zakaj se First Minute za počitnice najbolj splača?

Najvišji popusti

Ultra First Minute popusti do 1.100 € na prijavo za rezervacije do 31.1.2020. Dodaten 4% gotovinski popust na osnovno ceno ob gotovinskem plačilu celotnega zneska ob prijavi.

Garancija najnižje cene

Ultra First Minute se vam najbolj splača. Najnižje cene do vključno 31. januarja 2020. Če kasneje pod Palmo najdete vašo izbrano ponudbo po ugodnejši ceni vam vrnemo razliko.

Posebne ugodnosti za otroke

Otroci do 18. leta potujejo že od 99 €.

Hoteli in objekti

Izbirali boste med največjim številom objektov in hotelov in se tako odločili za tistega po vaši meri.

Možnost plačila na obroke

Možnost plačila do 12 obrokov ali 4% gotovinski popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega zneska, v kolikor je 100% plačilo v gotovini ob prijavi.

Možnost zamenjave rezervacije

Možnost zamenjave izbranih počitnic do 30.4. za drugo ponudbo iz Palminih katalogov 2020, po veljavnih cenah na dan menjave.