Skiatos in Skopelos

Zlatorumene peščene plaže

Odkrijte otok Skiatos, ki kljub svoji majhnosti, meri namreč le 50 kvadratnih kilometrov, vsakič znova očara s svojo veličastno lepoto. Prevzel je tudi ustvarjalce priljubljenega mjuzikla Mamma Mia, ki so na Skiatosu in Skopelosu posneli najlepše uvodne dele filma.

Zakaj na Skiatos ali Skopelos? Predvsem južna obala otoka je posuta s številnimi zlatorumenimi peščenimi plažami, ki so za grške otoke že prava redkost. Plaž je toliko, da lahko vsak dan uživate na drugi sanjski lokaciji. Skiatos je pravi zeleni biser! Po romantiko se lahko odpravite med žitna polja in oljčne nasade, senca je najboljša pod cipresami, topoli in številnimi sadnimi drevesi. Z barvami in dišavami pa grški raj začinijo sončnice, divje orhideje, anemone, vrtnice in čudoviti oleandri, ki so tam veliki kot drevesa. Otok krasi skoraj 60 čudovitih plaž, ki jih objemajo bujni zeleni gozdovi. Večinoma so peščene in obdane s kristalno čistim morjem. Skiatos ima slavne sosede. Izberite ladjico in se zapeljite na Skopelos! Slednji je pravi zeleno-modri grški raj, saj več kot polovico otoka prekriva dišeč borov gozd, prodnate plaže pa se lesketajo ob turkiznem morju. Umirjen otok živahnih barv je ob obalnih pobočjih posut s slikovitimi belimi hišicami med katerimi vodijo romantične ozke ulice.


Zakaj se First Minute za počitnice najbolj splača?

Garancija najnižje cene – Vrnemo razliko

Za vse vplačane aranžmaje do vključno do 31.12. 2020. Če kasneje pod Palmo najdete vašo izbrano ponudbo po ugodnejši ceni vam vrnemo razliko.

BREZPLAČNO PARKIRANJE NA LETALIŠČU JP BRNIK – LJUBLJANA

PRVIH 100, ki boste rezervirali počitnice iz tega kataloga, prejme BREZPLAČNO 8-dnevno parkiranje na zunanjem parkirišču P1/2 na letališču JP Brnik- Ljubljana.

Najvišji popusti

Ultra First Minute popusti na MEDITERANU do 1.800 € na prijavo za rezervacije do 31.12.2020. Dodaten 4% popust na osnovno ceno ob gotovinskem plačilu celotnega zneska ob prijavi. Ultra First Minute se vam najbolj splača. Najnižje cene do vključno 31.12.2020.

NOVO: GARANCIJA ZA SPROŠČENO IN VARNO PRIJAVO

Do 31.12.2020 omogočamo plačilo minimalne akontacije SAMO 50€ na odraslo osebo.
Razliko do 30% akontacije boste lahko doplačali vse do 31.3.2021. Če pa se boste v tem času odločili drugače, boste lahko svojo rezervacijo brezplačno odpovedali.
POMEMBNO: nič vas ne stane, zagotavljamo pa vam GARANCIJO NAJNIŽJE CENE in NAJVIŠJE POPUSTE.

NOVO: COVID GARANCIJA

Vam omogoča brezplačno odpoved Palminega paketnega aranžmaja, v kolikor namembna država preide na rdeč, onemogočen seznam potovanj.

Posebne ugodnosti za otroke

Na Mediteranu otroci potujejo že od 99 €.

Hoteli in objekti

Izbirali boste med največjim številom objektov in hotelov in se tako odločili za tistega po vaši meri.

Možnost plačila na obroke

Možnost plačila do 12 obrokov ali do 4% gotovinski popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega zneska, v kolikor je 100% plačilo v gotovini ob prijavi.

Možnost zamenjave rezervacije

Do 30. aprila ali najkasneje do 30 dni do odhoda (za letovanja v aprilu in maju) boste lahko spremenili svojo rezervacijo in jo nadomestili z drugo rezervacijo iz palminega kataloga Mediteran 2021, pri čemer bodo upoštevani tisti popusti, ki se nanašajo na novo izbran objekt; prav tako se bo upošteval takšen popust ki bo veljaven v času spremembe.

Destinacije na Skiatosu in Skopelosu

Namigi za doživetja

  • Se spomnite znamenite bele cerkvice iz filma Mamma Mia? Našli jo boste na severni strani otoka Skopelos. Do nje vas vodi 200 stopnic, od tam se razprostira prekrasen razgled na Egejsko morje in zato se ne gre čuditi, zakaj si je filmska ekipa izbrala prav to razgledno točko za začetne posnetke.

  • Izlet z ladjico okoli otoka vam razkrije vse njegove čare, pogled na pisano vegetacijo pa vam bo ukradel dih. Po morju lahko obiščete tudi številne skrite sanjske plaže, ki so drugače težje dostopne.

  • Okuse, barve in temperament Skiatosa, boste iz prve roke začutili v ribiški vasica Platanias, ki leži na južnem delu otoka in je idealna za sprostitev. Po pobočju vasi je prava gneča grških kavarn, kjer nikoli ne manjka smeha in zabave.