Kam na aktivne poletne počitnice?

Družinske počitnice v Sloveniji? Vsaj nekaj dni rezervirajte za aktivni oddih v enem od slovenskih športnih središč, kjer bodo otroci lahko vriskali na kolesih, zipline-ih, v jezerih in rekah. Palmovci smo za to poletje pripravili veliko možnosti in ugodnih paketov za počitnice v Sloveniji, če se boste odločili ostati doma, med Alpami, Mediteranom in panonskimi ravnicami. Naužijte se razgledov, ki vas bodo očarali na vsakem koraku. Razgibane slovenske pokrajine so tudi idealna izbira za družinske vodne, pohodniške ali kolesarske počitnice. Vodnim dogodivščinam se lahko prepustite s kopanjem v morju, jezerih in rekah ali v bazenih.

Kranjska Gora

Se spomnite svojega prvega obiska Kranjske gore? Vsi jo poznamo kot središče zimskih vragolij na snegu. Kaj pa poleti? Ste vedeli, da lahko začutite svobodo naših orlov in podoživite občutek poleta na planiški velikanki na najstrmejšem zipline-u na svetu? Danes je Kranjska gora z okolico en sam poligon športnih aktivnosti aktivnosti za družine. Pohodniške in kolesarske poti, Zelenci in jezero Jasna vas napolnijo z novo energijo. Palmovci smo za vas pripravili pakete v hotelu Špik 4* v idiličnem in umirjenem okolju Gozda Martuljek. Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora 4* ima prijetno opremljene sobe s pogledom na gore in urejeno okolico. Hotel Kompas 4* obdajajo prostran hotelski vrt in zeleni travniki. Apartmaji Vitranc 3* nudijo udobje v samem središču Kranjske gore. Best Western hotel Kranjska Gora 4* pa s svojo lego predstavlja idealno izhodišče za kolesarske in pohodniške izlete.

Bled

»Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet…« Se spomnite te melodije? Bled je najbolj ikonična razglednica Slovenije in v zadnjih letih smo bili kar malo ljubosumni, da ga je oboževal ves svet. Zdaj je čas, ko je Bled tu samo za nas. Najboljše kremšnite in družinske pustolovščine čakajo, od adrenalinske Straže in poletnega sankanja do Blejskega vintgarja in zelenih razgledov iz bližnjih vasic, ki se dvigujejo proti kraljestvu Julijcev in Kravankam.

Palmovci smo pripravili družinske pakete v hotelu Ribno 3* na mirni lokaciji in z »zero waste« filozofijo. V hotelu Park Bled 4* boste uživali vsi, ki ste radi v središču dogajanja. Le nekaj korakov stran se nahaja znamenita blejska promenada. Hotel Savica 4* je prav poseben družinski hotel z odličnim izhodiščem za raziskovanje Bleda in okolice. Hotel Rikli Balance 4* je trajnostno naravnan in oživlja tradicijo lokalnega okolja ter prvih zdravilnih počitnic na Bledu po metodi znamenitega dr. Riklija. Hotel Krim 3* v središču Bleda je le streljaj od jezera in je priljubljen med vsemi, ki iščete cenovno dostopno nastanitev. Hotel Kompas 4* stoji na manjši vzpetini v središču Bleda in ima posebej očarljivo hotelsko teraso. Hotel Jadran 3* stoji nad Blejskim jezerom je odet v zelen bršljan in spominja na romantično vilo. Butični hotel Lovec 4* ponuja čudovite razglede na jezero in gore. Odlikujejo ga naravna svetloba in materiali, ki mu dajejo pridih topline in domačnosti. Hotel Triglav 3* ima očarljiv pogled na Blejski otok, ki se vam razkriva ob obedovanju v restavraciji, v vinskem klubu, v bazenu in v sobah. Hotel Astoria 3* je po prenovi sodoben EKO hotel superior kategorije. Notranjost hotela Bled Rose 4* je pomirjujoča, prežeta z dobro energijo narave, ki ga obdaja.

Bohinj

Ena najlepših alpskih dolin Evrope in kraj, ki je v srcih vseh Slovencev. Cesta nas pripelje na konec sveta, naprej je samo še globoka modrina največjega naravnega jezera Slovenije in visoki vrhovi Julijcev v osrčju Triglavskega narodnega parka, ki jih še vedno varuje Zlatorog, naš mitični beli gams z zlatimi rogovi. To je kraj, ki s svojo lepoto vedno znova navduši in ustvari lepe spomine. Bohinj, ki je letos prejel tudi mednarodno nagrado za trajnostno naravnanost, je posebej primeren za družine, ki cenite mir in povezanost z naravo. Nastanitev vam Palmovci priporočamo v hotelu Jezero 4* ob Bohinjskem jezeru in poleg sob nudi tudi apartmaje, ter v hotelu Bohinj ECO 4* v Bohinjski Bistrici, ki je okolju prijazen hotel s slovesom odlične kuhinje, s hišnim vodnim parkom in z možnostjo različnih dejavnosti. Je idealno izhodišče z organiziranim prevozom do jezera ali do vzpenjače na Vogel, obenem pa se v bližini hotela začne tudi kolesarska pot v naravi, stran od glavne ceste, ki pripelje do Bohinjskega jezera.

Bovec in dolina Soče

Bovec je največje športno središče v zimzeleni dolini Soče. Reka Soča od izvira v Trenti do izliva v Jadransko morje vijuga v smaragdnem blesku. To je ena najlepših alpskih rek na svetu. Povzpnite se na zgodovinski Kolovrat ali višje ležeče planine, da jo boste lahko začutili iz zraka in v nosnice ujeli še vonj po soli, ki ga prinese z bližnjega Mediterana. V jasnem vremenu se da v Dolini Soče prešteti celo jadrnice v Tržaškem zalivu. Palmovci nastanitev priporočamo v hotelu Alp Bovec 3*, ki je prijetno opremljen in v samem centru Bovca.

Moravske Toplice

Moravske toplice so znane po črni termomineralni vodi, ki vas v trenutku objame s toplino. A brez skrbi, vsi bazeni niso napolnjeni s črno vodo. Terme 3000 imajo enega največjih vodnih parkov v Sloveniji. Pomurje vas s svojimi neskončnimi ravnicami, vinorodnim svetom Goričkega in zdravilnimi energijskimi točkami popelje v drug svet. Tu lahko spremljate celodnevni nebesni sprehod sonca, od vzhoda do zahoda, in uživate v pokrajini, ki vas napolni z mirom. Za popestritev se lahko naučite novega jezika – prekmurščine. Nastanitev za vso družino Palmovci priporočamo v hotelih različnih kategorij. v hotelu Livada Prestige 5*, edinem pet-zvezdičnem hotelu v Pomurju vas bodo navdušile kakovost storitev in prostorne sobe. Hotel Ajda 4* živi zgodbo lokalnega žita, ki ga nosi v imenu. Simbolika in zrna zdrave ajde gradijo ponudbo hotela in vas spremljajo na vsakem koraku. Hotel Termal 4* leži v srčiki termalnega dogajanja in je neposredno povezan z vsemi zdravimi učinki črne termalne vode. Terme 3000 bungalovi 3* je turistično naselje sklopa hišic, kritih s slamo, ki nudijo romantičen oddih od vrveža. Hotel Vivat 4* gostom ponuja sproščujoč in aktiven oddih. Prekmurska vas Ajda 4* ima sodobne hiške v prekmurskem stilu, s sobami v dveh nadstropjih.

Strunjan

Strunjan gnezdi med mediteranskim rastjem ob najvišjem klifu na Jadranu in romantičnem Mesečevem zalivu. Idealen je za družine, ki si želite mirnejšega oddiha in kopanja v odmaknjenih zalivih s čisto vodo. Mikavne pešpoti z lepimi razgledi vas vodijo vse do Portoroža, Pirana ali izole. Palmovci smo pripravili družinske pakete v hotelu Laguna 3*, ki je le 300 m oddaljen od morja, pred hotelom pa je prijeten zunanji bazen z ogrevano vodo. Strunjan Vile 3* se nahajajo sredi neokrnjene narave, v borovem gozdičku. Hotel Svoboda 4* ima udobne sobe in suite ter nudi celotno talaso in welness ponudbo v centru Salia, kjer lahko spoznate blagodejne učinke morskega blata in matične vode ali slanice. Hotel Salinera 4* je obdan z zelenjem in gosto mediteransko vegetacijo. V hotelu sta na razpolago notranji in zunanji bazen z morsko vodo. Apartmaji Salinera 2* se nahajajo na hribčku s pogledom na Strunjanski zaliv.