Križarjenja po Jadranu

Si želite izkusiti nekaj drugačnega in butičnega? Potem je križarjenje po Jadranu prava izbira za vas. V naši ponudbi najdete tudi križarjenja na mini križarkah, ki sprejmejo od 30 do 50 potnikov in nudijo zares posebno doživetje! Gostom zagotavljajo dovolj udobja, intime, domačnosti in doživetja najlepših skritih kotičkov jadranskih otokov. Na teh križarjenjih boste čez dan pluli in se ustavljali v čudovitih zalivčkih, kjer boste uživali v kopanju, zvečer pa se sprehajali in odkrivali čudovita mesteca. Izkušena posadke vas bo razvajala z okusnimi specialitetami in poskrbela, da na križarjenju popolnoma odplavate daleč stran od vsakdanjih skrbi in doživite nepozabne in sproščene počitnice. Najlepši jadranski otoki, kristalno čisto morje, pravljični zalivčki, zgodovinska mesteca in nočno življenje.

Tipi križarjenjTOP PONUDBE
TOP PONUDBE


Kategorije ladij

TRADITIONAL ENSUITE

Tradicionalna lesena ladja. Klimatizirane kabine s pograd posteljami in z lastno kopalnico. Zajtrki so kontinentalni.

PREMIUM

Moderne ladje s tradicionalnim pridihom ponujajo klimatizirane prostorne kabine z lastno kopalnico in zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema, sušilcem za lase in sefom. Ladje kategorije Premium so 29 – 35 m dolge s kabinami v velikosti 8 – 14 m2. Vključene storitve: samopostrežni zajtrk, kosila s 3 hodi, kapitanova večerja, 1 voden izlet, dnevno pospravljanje kabine, 1x menjava posteljnine in brisač sredi tedna, prenos prtljage, degustacija olivnega olja in vina, voda, popoldanski čaj in kava, wi-fi.

PREMIUM SUPERIOR

Moderne, novejše deluxe ladje, dolge 38 – 41 m, s prostorno palubo za sončenje, klimatiziranim salonom, udobnimi skupnimi dnevnimi prostori in kaibnami velikosti 8 – 14 m2, z zakonsko ali dvema ločenima ležiščema, sušilcem za lase in sefom. Vključene storitve: samopostrežni zajtrk, kosila s 3 hodi, kapitanova večerja, 3 vodeni izleti, dnevno pospravljanje kabine, 1x menjava posteljnine in brisač sredi tedna, prenos prtljage, degustacija olivnega olja in vina, voda, popoldanski čaj in kava, wi-fi.

DELUXE

Moderne najsodobnejše 42 – 47 dolge ladje, z veliko sončno palubo in jacuzzijem, čudovit dnevni prostor z ležalniki za popolno uživanje v čudoviti pokrajini. Deluxe ladje imajo prostorne, razkošne klimatizirane kabine 12 – 17 m2, z lastno kopalnico, zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema, sefom, LCD TV, sušilcem za lase, in garderobno omaro. Vključene storitve: transfer iz letališča, samopostrežni zajtrk, kosila s 3 hodi ter sirovim in solatnim bifejem, pijača ob kosilu, kapitanova večerja z živo glasbo, razne degustacije, izleti in vstopnine, pristaniške takse, dnevno pospravljanje kabine, prenos prtljage, voda, čaj in kava čez cel dan, wi-fi.

SUPERIOR DELUXE

Najnovejša in najbolj sodobna klasa ladij, najboljša na Jadranu. Grajene iz najbolj kakovostnih materialov, kot so les, steklo, marmor in jeklo. Te ladje so pravi manjši butični hoteli na vodi. Najmanj 47 m dolge, novo zgrajene ali popolnoma prenovljene, z jacuzzijem in čudovitimi zunanjimi sončnimi palubami s skupnimi dnevnimi prostori, ležalniki in še več. Prostorne in izvrstno opremljene klimatizirane kabine, z lastno kopalnico, zakonsko ali dvema ločenima posteljama, velikosti 15 – 20 m2. Kabine so opremljene z garderobno omaro, sefom, sušilcem za lase, kopalnim plaščem, copati, LCD TV, … Vključene storitve: transfer iz letališča, samopostrežni zajtrk, kosila s 3 hodi ter sirovim in solatnim bifejem, pijača ob kosilu, kapitanova večerja z živo glasbo, razne degustacije, izleti in vstopnine, pristaniške takse, dnevno pospravljanje kabine, prenos prtljage, voda, čaj in kava čez cel dan, wi-fi.