Plačilni pogoji in popusti

 

Gotovinski popusti

Ob plačilu z gotovino vam nudimo 2% popust za vse rezervacije, vplačane do 30 dni pred odhodom, izvzeta so potovanja iz kataloga: SVETOVNA POTOVANJA (SVET)  , kjer velja 2% popust za rezervacije, vplačane do 60 dni pred odhodom. Izjema so letalske vozovnice, vstopnice in zavarovanja, kjer gotovinski popust ne velja. Pogoj za priznanje popusta je gotovinsko plačilo v celoti, takoj ob prijavi. Za gotovinsko plačilo se smatra tudi bančno nakazilo. Gotovinski popust ne velja ob plačilu z bančno kartico.  

Obročno plačevanje

Izbirate lahko med različnimi načini obročnega odplačevanja vašega oddiha:
  • s kreditnimi karticami DINERS do 12 obrokov brez obresti
  • možnost obročnega plačevanja s kreditnimi karticami NLB (Visa, MasterCard in Karanta do 12 obrokov)
  • z zamikom plačila po odhodu – plačilo s čeki (več informacij na prodajnih mestih)
  • plačilo akontacije ob prijavi, razliko poravnate 14 dni pred odhodom
  • 100% gotovinsko plačilo s 2% gotovinskim popustom.
Na naših prodajnih mestih vas bodo seznanili z vsemi možnostmi obročnih odplačevanj ter vam po želji pripravili informativni izračun.  

Otroški popusti

V določenih hotelih, objektih ali terminih smo pripravili še posebej ugodne cene, pavšale za otroke in mladostnike, kar bo prav gotovo olajšalo vašo odločitev.  

Za pravkar poročene

Ob veselem dogodku vam podarimo 10% popust za aranžmaje iz naših katalogov Mediteran in Jadran. Naprošamo vas, da nam predložite poročni dokument, katerega datum ne sme biti starejši od 3 mesecev. Popust ne velja za posebne in last minute ponudbe ter za zgodnjo prijavo. Ostali popusti se izključujejo.  

Posebna cena za parkiranje

Za vas smo pripravili ugodne cene za parkiranje na letališču JP LJUBLJANA (zunanje parkirišče P2).  
  • JP LJUBLJANA: Zimska sezona – plačilo parkiranja 8 dni za samo 30 € / redna cena 65 €; plačilo parkiranja 15 dni za samo 45 €/ redna cena 105 €. Možno parkiranje v garažni hiši ob doplačilu 20 € na teden (doplačilo se opravi na blagajni parkirne hiše).
  • JP LJUBLJANA: Poletna sezona -plačilo parkiranja 8 dni za samo 55 € / redna cena 66 €; plačilo parkiranja 15 dni za samo 85 €/ redna cena 108 €.
 

Cenik storitev

Ta Palma za svoje storitve zaračunava naročniku standardne rezervacijske stroške in stroške za sestavo ponudbe pri prodaji turističnih aranžmajev v višini 20 € na prijavnico (voucher) z izjemo enodnevnih izletov, kjer je strošek 10€ na prijavnico, (voucher), oziroma 25 €pri potovanjih, pripravljenih po naročilu, kar je objavljeno na vidnem mestu v Palminih poslovalnicah.