V čevljih planinskih velikanov
Prelevite se v Planinske velikane, doživite gore in doline Triglavskega narodnega parka na aktiven in interaktiven način. Nepozaben dan, poln presenečenj.

  • Mojstrana je…. Ja res, le kateri kraj v Sloveniji se lahko pohvali da je privekalo na svet kar 18 slovenskih olimpijcev.
  • Mojstrana ima največja Vrata na svetu, saj se raztezajo po celi dolini
  • Ima izjemen Slovenski planinski muzej, doživljajsko središče mladih vseh starosti. Kot obljubljajo se imajo pri njih fajn, iz prve roke potrdimo, da se boste imeli tudi vi.
  • Pri skoraj sosedih v Planici se bomo čudili našim smelim Orlom, si ogledali notranjost in zunanjost Nordijskega centra; če boste za peš pustolovščino v dolino Tamarja, boste potrdili vsaj tri razloge za obisk: enostaven dostop, v osrčje Triglavskega narodnega park; odlična malica na žlico
  • Za zaključek pa Zelenci, tisti pravi, s smaragdno zelenim jezerom, kjer so doma ptiči, dvoživke, različne rastline med njimi celo mesojeda rosika
  • Zaključimo v Kranjski gori, Mojčin ali Rožletov burger, Pehtin lonec ali Zlatorogov sladoled. Popoln dan bo za vami in še dolgo bomo prepevali, dobra volja je najbolja to si piši za uho.

    Glede na tematiko in dogodivščine, ki ji ponujajo v Slovenskem planinskem muzeju nas pokličite, pripravimo program po vaših željah. Kaj dodamo ali spremenimo.


Oglede, športne in animacijske vsebine ter dolžino (trajanje) programa prilagodimo željam skupine. Vaše želje in predloge z veseljem upoštevamo in skupaj pripravimo program, ki je v celoti prilagojen vam. Pišite nam ali nas pokličite za podrobnejši program.
Izpostavitve
sprehod po krožni poti divjih korit Tolminke in Zadlaščice
izjemni panoramski razgledi na Alpe in Jadransko morje
v Trenti obisk muzeja