Maturantski izleti

Zakaj z nami na pot?

IZKUŠENI VODNIKI

Palmini vodniki živijo za svoje destinacije. Naši specialisti za Grčijo, Črno Goro, Španijo in druge destinacije so prebrali in preštudirali gore knjig, prepotovali maturantske države po dolgem in počez ter imajo te dežele v malem prstu. Vse to samo zato, da vam lahko iz te gore informacij na poti povedo tiste najbolj zanimive. Prav tako poskrbijo za animacijo in za to, da ni nikoli dolgčas. Vsi pa imajo seveda tudi opravljeno licenco pri Gospodarski zbornici Slovenije.

NAJBOLJŠE RAZMERJE MED CENO IN KAKOVOSTJO

Imamo možnost da uporabljamo enake storitve (avtobuse, hotele, itd.) kot »standardni starejši « Palmini potniki, ki so še posebej zahtevni. Zato ste lahko prepričani, da je kakovost le-teh na zelo visoki ravni, in da imate v ceni vključeno največ, kar je možno!

ZAGOTAVLJAMO

spremstvo profesorjev – na vsakih 15 prijavljenih dijakov iz razreda oziroma šole je v naših programih vključeno eno prosto mesto za profesorja/spremljevalca, kar je v skladu z navodili Ministrstva za šolstvo Republike Slovenije.

ŠE MALO O ŠTEVILKAH:

  • maturantske izlete izvajamo že 32 let

  • z nami je potovalo več kot 70.000 zadovoljnih maturantov·

  • z nami lahko potujete na maturantski izlet v več kot 15 držav (Grčija, Španija, Italija, Francija, Turčija, Bolgarija, Hrvaška, Srbija, BiH, Makedonija, …)·

  • sodelujemo z več kot 40 šolami iz celotne Slovenije

  • vsako skupino obravnavamo kot celico zase ????