Morje, skrivnosti solinarjev in rujna kapljica v slovenski Istri
Dan poln doživetij
Preizkusite svoj ekipni duh na slovenski obali, spoznajte navade tamkajšnjih ljudi in se skupaj zoperstavite njihovim zanimivim izzivom.

  • Panoramska vožnja z ladjico ob slovenski obali, vonj po morju, sončni žarki in zgodbe mornarjev bodo poskrbele za odličen začetek dneva ob jutranji kavici.
  • V solinah nas bodo sprejeli solinarji in nam pripravili izziv, da dokažemo ali smo pravi solinarji. Preizkus skupinskega duha, znanja ter spretnosti ekip.
  • Piknik na ladjici s sveže pripravljeno hrano ter neomejeno količino pijače na ladjici. Najpogumnejši se lahko v morju tudi kopate.
  • Dan poln doživetij bomo zaključili v Marezigah, deželi refoška. Pri Vinski fontani bomo poskusili tri različne sorte vina, poskusili pa bomo lahko tudi domače suhomesnate dobrote.
Oglede, športne in animacijske vsebine ter dolžino (trajanje) programa prilagodimo željam skupine. Vaše želje in predloge z veseljem upoštevamo in skupaj pripravimo program, ki je v celoti prilagojen vam. Pišite nam ali nas pokličite za podrobnejši program.
Izpostavitve
piknik na ladjici z neomejenimi količinami hrane in pijače
skrivnosti piranskih solinarjev
rujna kapljica in slastni prigrizki z razgledom na Istro