Prekmurje in Prlekija bisera na vzhodu Slovenije
Lendava, Jeruzalem, Ormož, Ptuj
  • Napotili se bomo do Lendavskih Goric, kjer se bomo povzpeli na 50 m visok razgledni stolp z imenom Vinarium Lendava ter občudovali razgled v 4 dežele: Slovenijo, Madžarsko, Hrvaško in Avstrijo. Sledi vožnja v Jeruzalem, kjer so se z vinarstvom ukvarjali že pred Rimljani.
  • Ustavili se bomo v slikoviti vasici, ki je nastala okrog Marijine cerkve iz leta 1652. Legenda pravi, da so se križarji na poti v Sveto deželo ustavili na najlepšem hribu, da bi si odpočili. Sprejeli so jih gostoljubni domačini, ki so jim ponudili božansko vino, in križarji so se odločili, da ostanejo kar tam, kraj pa poimenovali za svoj Jeruzalem. Ob jasnih dnevih nam pogled seže vse do Blatnega jezera. V eni od zidanic si bomo privoščili degustacijo vina.
  • Krenili bomo naprej do Ormoža. Sprehod po mestnem središču, ki ga bomo verjetno prvič obiskali. Čas za kavico. Naslednji postanek bo v mestu Ptuj, kjer si bomo ogledali enega najimenitnejših Slovenskih gradov. Po želji obisk kakšne priznane vinoteke. +
Oglede, športne in animacijske vsebine ter dolžino (trajanje) programa prilagodimo željam skupine. Vaše želje in predloge z veseljem upoštevamo in skupaj pripravimo program, ki je v celoti prilagojen vam. Pišite nam ali nas pokličite za podrobnejši program.
Izpostavitve
Po želji kolesarjenje med neskončnimi vinogradi po vinskih poteh Jeruzalema
Dan poln adrenalina
Pokušina odličnih vin
Valovita pokrajina, ki jemlje dih