Soška dolina
BOVEC KANJONING (Sušec) ali BOVEC ZIPLINE (kanjon Učja)
Jutranji odhod (preko Kranjske) do Bovca (ob 13:00 je zbor v športno turističnem centru v Bovcu). Na poti postanek za »pozni zajtrk« v Kranjski gori. V miru in v družbi se nam nikamor ne mudi  Glede na izbrano avanturo, se bomo skupaj z izkušenim vodnikom in vrhunsko opremo podali novim dogodivščinam naproti…

  • KANJONING – Na zabaven, dinamičen in svojevrsten način bomo spoznavali tisočletno delo narave. Slapovi kanjona Sušec, ki ga je narava ustvarila na pobočjih Stola, so skriti očem mimoidočih. Pot do začetka spusta nas pelje po stari italijanski mulatjeri. Od tu naprej je avantura zagotovljena. Slapovi so kot naravni tobogani, saj se bomo po njih spuščali po zadnji plati. Nekatere slapove bomo premagali s skoki v kristalno čiste tolmune, večje pa s pomočjo vrvi. Celoten izlet traja 3 ure.
  • ZIPLINE – Zipline je idealen način praznovanja dosežkov podjetja, nagrajevanje zaposlenih ali samo sprostitev. Vaše zipline doživetje bo popolno, saj podjetjem pomagamo zgraditi boljše odnose. Vsakega udeleženca čaka adrenalinski spust po kar 10-ih jeklenicah, dolžin 250-600m, ki se dvigujejo do 200 višinskih metrov nad reko Učjo. Celoten izlet traja približno 2- 2,5 ure.
  • Po končani VELIKI TURI – AVANTURI sledi piknik – prijetno druženje
Oglede, športne in animacijske vsebine ter dolžino (trajanje) programa prilagodimo željam skupine. Vaše želje in predloge z veseljem upoštevamo in skupaj pripravimo program, ki je v celoti prilagojen vam. Pišite nam ali nas pokličite za podrobnejši program.
Izpostavitve
Pozni zajtrk ob dobri družbi
Dan poln adrenalina
Kanjoning (Sušec) ali Zipline (kanjon Učja)
Zaključek na turistični kmetiji z večerjo