Soška dolina – SOČA FUN PARK
Nepozabna športna dogodivščina
Le nekaj kilometrov iz mestnega jedra Nove Gorice se v objemu dreves vije smaragdna reka Soča. Ob njej se med krošnjami skriva razgiban pustolovski park imenovan Soča Fun Park. Namenjen je vsem željnim avanture in adrenalinske zabave. Nepozabno športno dogodivščino lahko izkusijo tako mlajši kot starejši pustolovci. Pustolovska avantura se prične s prečkanjem reke Soče z raftom, nadaljujete pa po oranžnem, zelenem, modrem in rdečem poligonu pustolovskega parka. Na koncu se kot pravi Indiana Jones spustiš po 300 m jeklenici – Zip line z enega na drugi breg reke Soče, na višini 40 m. Tako imenovani »spust poguma« ti bo zagotovo pognal kri po žilah.

Jutranji odhod in prevoz do Solkana – Soča Fun Park (ob 09:00 je zbor v parku).

  • Sprejeli nas bodo izkušeni in usposobljeni inštruktorji pustolovskega parka ter nam ob jutranji kavici predstavili program parka. Po dobrodošlici se bomo vkrcali v raft ter prečkali smaragdno Sočo.
  • Na desnem bregu reke vstopimo v Soča Fun Park in pod okriljem inštruktorjev se dvourna pustolovščina med drevesnimi krošnjami lahko prične. Ovire v pustolovskem parku boste premagovali na višini od 2 do 10 m nad tlemi. Za konec preizkusite še »spust poguma«. Na 40 m višine se po 300 m jeklenici ponovno vrnete na levi breg.
  • Kosilo v parku.
  • Po kosilu se zberemo na bližnjem travniku, kjer na vas že čakajo pripravljene naloge s katerimi se boste spopadli in zabavali v naslednjih dveh urah. Naloge, ki jih boste opravljali ne zahtevajo predhodnega znanja pač pa so kombinacija psihičnih in fizičnih izzivov. Naloge kot so tek v vrečah, prenašanje bremen, hoja s hoduljami, prelivanje vode, tek s smučmi po travi, svinčnik v steklenico, človeška samokolnica,… vam bodo pognale kri po žilah in vas pošteno nasmejale. Nudijo vam možnost treninga za efektivno reševanje problemov na zabaven in duhovit način. Skupaj se boste veselili in spodbujali pri uspešnem reševanju problemov. Zaključek v parku ob 17.00.
  • Ob povratku postanek na poti – v eni izmed odličnih turističnih kmetij na Vipavskem si bomo privoščili še degustacijo tradicionalnih domačih vin in jedi ter se počasi poslovili od dneva, polnega doživetij.
Oglede, športne in animacijske vsebine ter dolžino (trajanje) programa prilagodimo željam skupine. Vaše želje in predloge z veseljem upoštevamo in skupaj pripravimo program, ki je v celoti prilagojen vam. Pišite nam ali nas pokličite za podrobnejši program.
Izpostavitve
Soča FUN PARK
Dan poln adrenalina
Druženje ob igrah in kosilo v parku
Zaključek na turistični kmetiji z večerjo