4 top destinacij za družinske počitnice v Sloveniji

ČOF, VODNA ZABAVA PO SLOVENIJI

Kaj je lepšega kot vodna zabava po poznem zajtrku, masažna sprostitev pred kosilom ali sprehod pred sončnim zahodom? Palmovci smo za vas pripravili jagodni izbor počitnic v termah. Panonska Slovenija ni le naša žitnica, ampak zakladnica geotermalnih izvirov, ki iz globin 1000 m pod zemljo privrejo na dan polni moči in zdravih mineralov. Slovenska naravna zdravilišča so en sam vrtinec zabave. Vodna doživetja v bazenih, na hitrih toboganih in počasnih rekah, ob valovih in mehurčkih, sprožijo razigranost in hormone sreče. Spočijte oči na ravnicah Pomurja. Prepustite telo mediteranskemu soncu. Doživite pivovsko ali medeno kopel. Palmovci smo povsod pripravili odlične pakete in ideje. Čof, naj se zabava za vso družino začne!

TERME ČATEŽ

Posavje s svojimi slikovitimi gradovi in restavracijami s pristno domačo hrano kar vabi v svoje naročje. V tej pokrajini odličnih vin, z znano hišo Kunej na čelu, med vinorodnimi griči ležijo največje družinske terme. V Termah Čatež se zdravilna termalna voda uporablja za uživanje v unikatni čateški Termalni rivieri s številnimi bazeni in neponovljivimi vodnimi doživetji. Indijanska vas, oddaljena samo nekaj minut, vas ponese v pisan svet starodavnih indijanskih plemen in predstavlja pravo družinsko avanturo. Palmovci smo za vas pripravili ugodne družinske pakete v hotelu Terme 4*, ki je z luksuzno prenovljemi sobami in apartmaji v mirnejšem predelu Term. Hotel Toplice 4* je zaradi neposredne bližine poletne Termalne riviere odlična izbira za družine z otroki, ki vsak dan komaj čakajo, da skočijo v bazen. Hotel Čatež 3* ponuja prijeten ambient, družine najdejo tu svoj počitniški dom z namestitvijo v prostornih hotelskih suitah.

TERME 3000

V osrčju prekmurskih ravnic, z več kot 300 dni sonca na leto, neskončnimi žitnimi polji in neokrnjeno naravo ob reki Muri družina najde svoj mir. Gostoljubje na turističnih kmetijah in v podeželskih restavracijah ne pozna meja, s svojim bogastvom narave in vinogradi pa vas na aktivno raziskovanje naravnega parka, kulture in kulinarike vabi Goričko. V objemu vsega lepega stoji eden največjih vodnih parkov v Sloveniji, Terme 3000, z obiljem vodnih doživetij v dveh nadstropjih. Sprostitev v bazenih z edinstveno črno termo-mineralno vodo in bosonoga hoja po različnih podlagah iz prekmurske narave vzbudita željo po tem, da se čas ustavi. Palmovci priporočamo namestitev v hotelu Livada Prestige 5*, edini petzvezdični hotel v Prekmurju, s prostornimi sobami. Hotel Ajda 4* živi zgodbo lokalnega žita, ki ga nosi v imenu. Hotel Termal 4* leži v srčiki termalnega dogajanja in je neposredno povezan z vsemi dobrobitmi črne termalne vode.

THERMANA LAŠKO

Na kaj pomislite ob besedi Laško? Že leta 1825 se je v tem mestu začela zgodba o pivu, ki ga danes pozna vsak Slovenec. Pot od majhne obrtne pivovarne do današnjega milijona pretočenih hektolitrov letno je z zavzetostjo mesta Laško, svoje mesto našlo med ljubitelji piva po vsem svetu. Zgodbo še danes slavijo z enim največjih poletnih festival v Sloveniji, Pivo & cvetje. Laško pa je tudi kraj zdravilne vode in čistega zraka. Tu najdete pot do dobrega počutja. Vodni svet pod čudovito stekleno kupolo, ki zbira sončne žarke za večerno kopanje vas očara v Thermani Laško, kjer plavanje v termalni vodi poživlja in razstruplja. Vodno zabavišče pa navduši otroke. Palmovci vam priporočamo namestitev v hotelu Thermana Park Laško 4*Superior, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja saj leži v neokrnjeni naravi tik ob reki Savinji, obdan s hribi. Hotel Zdravilišče Laško pa je primeren za vse, ki cenite domačnost osebja in toplo vzdušje. Oba hotela loči do centra mesta le 15 minut sprehoda po urejenih poteh, ki se razprostirajo na obeh straneh Savinje.

AQUAPARK ŽUSTERNA

Koper kot slikovito zgodovinsko mesto s privlačno beneško arhitekturo in mediteranskim šarmom, leži v deželi oljčnega olja in žlahtnih okusov istrskih vin. Degustirajte jih v vinskih kleteh ali se odpravite na dogodivščino s starodobniki, po sončnih oljčnih poteh Slovenske Istre. Doživetja ob Jadranskem morju popestrite s kolesarjenjem po tej deželi Refoška ali plezanjem po Kraškem robu. Mestno jedro občudujte iz kompleksa Aquapark Žusterna s pestro izbiro vodnih užitkov notranjih in zunanjih bazenov z zdravo morsko in sladko vodo. V zunanjih bazenih vas umiri čudovit razgled na morje in obsijejo žarki mediteranskega sonca. Medtem ko najmlajši uživajo v bazenu z igrali, se sproščajte v masažnem bazenu s podvodnimi masažami. Ugoden družinski paket smo Palmovci za vas pripravili v hotelu Žusterna 3*, kjer se še posebno dobro počutijo družine z otroki.