Končno smo ga dočakali,

festival FLORIADA EXPO 2022

   

Vsakih deset let se na Nizozemskem odvija najbolj cvetlični in pisan dogodek na svetu, in prav letos bo FLORIADA EXPO 2022 še posebej zanimiva. Razstavljale bodo države z vsega sveta in predstavile številne inovacije in najnovejše tehnologije s področja hortikulture in trajnostnih rešitev za zelena urbana središča. Floriada, ki bo potekalo v mestecu Almere pod sloganom »Rastoča zelena mesta«, je priložnost, ko Nizozemska in gostujoče države svetu pokažejo lepote svojih parkov, cvetličnih mojstrovin in izpostavijo pomen hortikulture v našem vsakdanjem življenju. Floriada je hkrati festival, park, zelenjavni vrt, sadovnjak, cvetlična polja, zabava in znanje na enem mestu.

     

Na 60 hektarjih si lahko najrazličnejše vrste in metode hortikulture ogledate peš, s hop-on hop-off vlakom, ki vas bo popeljal mimo vseh največjih zanimivosti Expa, ali pa se nad parkom zapeljete kar z gondolo in z višine 35 metrov občudujete ta veličasten park, ki obljublja tisoč in eno dogodivščino.

   

Park bo mogoče obiskati vse do oktobra, vsak dan pa tam potekajo različne delavnice, zabavne animacije in številne izobraževalni tečaji. Poleg gledališkega in glasbenega programa lahko uživate tudi v razstavah likovne umetnosti, filmih in še marsičem.

 

Ne zamudite letošnjega FLORIADE EXPA 2022 in se preizkusite v vrtnarjenju, privoščite si sveže sadje ali zelenjavo, predvsem pa občudujte neverjetne cvetlične formacije in tehnologije, ki naravo vračajo v mesta, trge in domove.

 

Z veseljem vam pripravimo tudi personalizirano ponudbo za zaključene skupine, z vašo izbiro terminov.

 

Vaši Palmovci