Seniorji in Seniorite

Kdo pravi, da je najboljše potovati ko si mlad? Pod Palmo imamo veliko izvrstnih destinacij, kjer seniorji in seniorite brezskrbno uživate v nepozabnih počitnicah. Nepozabna doživetja so skrita v biserih zelene Slovenije, v tradicionalnih kotičkih na Jadranu, v čudovitih kulisah Mediterana in osupljivih razgledih po Evropi in Svetu. Zaupajte nam, kaj si želite. Upoštevali bomo vaše želje in ponudbo prilagodili tako, da skupaj ustvarimo lepe trenutke in nepozabne spomine.

TOP ponudba – Hrvaška

TOP ponudba – Slovenija

TOP ponudba – Mediteran

 

Pripravili smo nekaj predlogov preučevanja Slovenije in seveda ustvarjanja lepih, nepozabnih trenutkov. Pravijo, da je to največ kar šteje v življenju.

Pomembno: pri večdnevnih programih lahko vnovčite turistični bon.

Vse programe, ponudbe in »lepe trenutke« je možno prilagoditi in upoštevati vaše želje. Z veseljem bomo upoštevali dodatne predloge pri odkrivanju slovenskih poti. Prav tako je vse programe možno pripraviti za več dnevno raziskovanje Slovenije.

Zavedamo se, da čas COVID 19 spreminja normative, predvsem vezane na število potnikov in vse spremljajoče ukrepe, za kar pa agencija Palma poskrbi brezhibno. Gre za nekaj predlogov, vaše želje in predloge z veseljem upoštevamo in skupaj pripravimo program, ki je v celoti prilagojen vam.

skupine@palma.si, ali pokličite 03 4284310 ali 051 666 655

Tako bi z veseljem vstopili v kontakt z vami in poskrbeli za prijetno druženje.

Ponudba za zaključene skupine