Potovanja po meri

Odpotujte »posvoje«. Naša izkušena ekipa vam pripravi počitnice in potovanja po meri. Vrzite sidro na katerikoli košček sveta, organizacijo pa prepustite nam. Palmovci z veseljem prevzamemo načrtovanje vaših počitnic po celem svetu. Prihranimo vam tako čas, kot denar, ker se zavedamo, da je ponudbe ogromno in verjamemo, da je velikokrat težko izbrati najbolj primerno. Smo zanesljiv, prilagodljiv in izkušen »sopotnik«, ki vam po želji pomaga pri načrtovanju vaših počitnic oziroma potovanja.

ŽELITE PONUDBO PO MERI?

Kanarski otoki


Nudimo vam najboljši servis pri rezervaciji letalskih kart na rednih in nizkocenovnih linijah. Smo svetovalci z dolgoletnimi izkušnjami, ki smo 24 ur na voljo za asistenco na vaši poti.

Skupaj z vašimi željami najdemo najboljše nastanitve v želenem cenovnem razredu. Smo tudi specialisti za posebna nastanitvena doživetja, od luksuznih vil do »glampinga«. Prisluhnili bomo vsaki vaši želji in poskrbeli za najbolj optimalno nastanitev.

Bodite na svojem potovanju brez skrbi, potujte udobno in ugodno. Poskrbeli bomo za prevoz do in z letališča, brez čakanja in nepotrebnih stroškov.

»go with the flow«, rezervirajte in odpotujte, mi pa poskrbimo za celoten paket: let + avto + nastanitve po predhodno dogovorjeni poti.

Uredimo vam najem osebnega avtomobila, avtodoma, plovila in motorja. Ugodno in z vnaprej vključenimi zavarovanji vozil.

Prepustite načrtovanje vaše poti nam in vnaprej vam bomo uredili vstopnice za mestne znamenitosti, razstave in predstave ter vodene oglede in izlete po mestih, podeželju ali safarije v divjini.

Popestrite svoje počitnice s športnimi, kulturnimi, kulinaričnimi, izobraževalnimi ali drugimi aktivnostmi.