Doživite križarjenje po Nilu in potujte v stilu angleških dam ter detektivov • FIRST MINUTE POPUSTI na Mediteranu in ob Rdečem morju do 2.000 €/prijavo za rezervacije do 30. 4. 2024.

  S čarter poleti iz Ljubljane na 17 destinacij.  ✓ OTROCI POČITNIKUJEJO ŽE OD 299 €

  ✓ GARANCIJA NAJNIŽJE CENE

  ✓ GARANCIJA FIKSNE CENE GORIVA za 10€/osebo

  ✓ GARANCIJA SEDEŽEV SKUPAJ (NA LETALU)

  ✓ 2% GOTOVINSKI POPUST

  ✓ PLAČILO NA DO 84 OBROKOV

  ✓ ORGANIZIRANI PREVOZI NA LETALIŠČE

  PRELISTAJTE KATALOG ZA MEDITERAN IN SI POGLEJTE PREOSTALE UGODNOSTI - KLIK

  ✓ POSEBNE CENE ZA PARKIRANJE NA LETALIŠČU

Nil brez katerega ne bi bilo Egipta, je skozi zgodovino napajal nerodovitne sipine in omogočil razvoj ene najbolj vznemirljiv civilizacij na svetu. Pred vašimi očmi se bodo zvrstili Abu Simbel, sončni tempelj Ramzesa II., ki so ga v celoti prestavili 65 m višje, da ga ne bi zalile narasle vode Nila, Tutankamonova grobnica v Dolini Kraljev, kjer so faraone pokopavali kar pet stoletij in najveličastnejši tempeljski muzej sveta na prostem z Luksorskim in Karnaškim templjem. Počutili se boste kot pravi raziskovalci egipčanske kulture in se brez težav vživeli v vlogo angleške dame ali pa detektiva Poirota na njunih dogodivščinah po Nilu.

Že Agatha Christie je vedela, da je plovba po Nilu slikovita kulisa, vredna svoje knjige. Vkrcajte se na križarko po Nilu in spoznajte dvestoletno tradicijo potovanja po tej mogočni reki. Na tradicionalni ladji boste po Nilu počasi potovali s tokom in uživali v vsakem preplutem kilometru obale. Za zmeraj si boste zapomnili pogled na Asuanski visoki jez z Naserjevim jezom in množico tradicionalnih jader, ki v sončnem zahodu lebdijo nad gladino.Preberite zapis naše vodnice Brina Gomzi o čudovitem Križarjenju po Nilu.

Namigi za križarjenja po Nilu

 • odlična kombinacija kratkih počitnic in ogledov naravnih, kulturnih in arheoloških dosežkov Egipta

 • preverjene nastanitve in popolno udobje na 5* ladji

 • potovanje v majhnih skupinah z izkušenimi Palminimi vodniki

 • vkrcajte se na križarko po Nilu in spoznajte dvestoletno tradicijo potovanja po tej mogočni reki

 • Palmina dolgoletna uspešnica

Vsa ponudba za križarjenje po Nilu