Hurgada


Zakaj se First Minute do 31.1.2022 za počitnice na Mediteranu najbolj splača?

NAJVIŠJI POPUSTI IN GARANCIJA NAJNIŽJE CENE

First Minute popusti na MEDITERANU do 2.000 € na prijavo za rezervacije do 31.1.2022. Dodaten 3% popust na osnovno ceno ob gotovinskem plačilu celotnega zneska ob prijavi. First Minute se najbolj splača. Najnižje cene do vključno 31.1.2022.

Garancija najnižje cene za vse vplačane aranžmaje do vključno do 31.1.2022 za počitnice na Mediteranu 2022 (odhodi med 30.4. in 31.10.). Če kasneje pod Palmo najdete vašo izbrano ponudbo (isti termin potovanja, isti hotel in isti tip sobe) po ugodnejši ceni vam vrnemo razliko.

OTROCI ŽE OD 99 €

Za najboljše družinske počitnice smo pripravili posebne ponudbe za družine, kjer otroci potujejo že od 99 € (velja za otroka v spremstvu dveh odraslih oseb). Ponudba velja za omejeno število mest v izbranih terminih na letalu in hotelih.

VARNA IN SPROŠČENA PRIJAVA

Do 31.1.2022 omogočamo plačilo minimalne akontacije SAMO 100 € na odraslo osebo. Razliko do 30% akontacije boste lahko doplačali vse do 31.3.2022. POMEMBNO: zagotavljamo vam GARANCIJO NAJNIŽJE CENE in NAJVIŠJE POPUSTE s plačilom minimalne akontacije.

BREZPLAČNA SPREMEMBA

Do 30 dni pred odhodom boste lahko (za rezervacije počitnic do 31.1.2022 z letalom na Mediteranu z odhodi od 30.4.2022 do 31.10.2022) spremenili svojo rezervacijo in jo nadomestili z drugo rezervacijo iz palminega kataloga Mediteran 2022, pri čemer bodo upoštevani tisti popusti, ki se nanašajo na novo izbran objekt, prav tako se bo upošteval takšen popust ki bo veljaven v času spremembe (obdržimo samo administrativne stroške v višini 20 € na prijavo).

BREZPLAČNO PARKIRANJE NA LETALIŠČU

Za PRVIH 50 PRIJAV počitnic na Mediteranu z odhodi med 30.4. in 31.10. podarjamo BREZPLAČNO PARKIRNO MESTO na letališču JP Brnik Ljubljana (velja za rezervacijo počitnic za 1 teden). Za vse ostale prijave smo na letališču JP Ljubljana pripravili ugodne cene za parkiranje na zunanjem parkirišču P2. Plačilo parkiranja 8 dni za samo 55 € / redna cena 72 €; plačilo parkiranja 15 dni za samo 85 € / redna cena 108 €. Dodatno nudimo tudi možnost parkiranja na parkirišču Jagodic, ki je od letališča oddaljeno 5 minut vožnje in nudi 24 urni prevoz iz parkirišča na letališče in nazaj. Plačilo parkiranja 8 dni za samo 25 € in 15 dni za samo 48 €.
GARANCIJA VRAČILA

Ta Palma se zavezuje, da v roku 14 dni od odpovedi lastnega paketnega potovanja počitnic z letalom na Mediteranu 2022 (organizator TA Palma z odhodi od 30.4.2022 do 31.10.2022) povrnemo celoten vplačan znesek za paketni aranžma (obdržimo samo administrativne stroške v višini 20€ na prijavo).

HOTELI IN OBJEKTI

Izbirate med največjim številom objektov in hotelov in se tako odločite za tistega po vaši meri.

MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE

Možnost plačila do 12 obrokov (na položnice ali z DINERS in MASTERCARD (NLB) plačilnima karticama).

3% GOTOVINSKI POPUST

3% dodatni gotovinski popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega (100%) zneska ob prijavi v gotovini.

POPOLNA BREZSKRBNOST PRED IN MED POTOVANJEM

Priporočamo sklenitev zavarovanja odpovedi potovanja in dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. Za izbiro najbolj primernega zavarovanja za Vas se posvetujte s Palminimi svetovalci.


365 dni poletja

Še pred nekaj leti miren in lagoden kraj ob Rdečem morju, je sedaj največji in najbolje obiskan na obali. Tukaj boste našli vse za prijeten oddih: od dobrih in luksuznih hotelov do toplega morja in centra s trgovinami, kavarne, restavracije, bazarje, mošeje, stari del s pristaniščem nekdanje ribiške vasice in še bi lahko naštevali.

 

Zakaj v Hurgado?

Orient je Palmina specialiteta! V deželi velikega kontrasta med Nilom in puščavo, smo Palmovci v mnogih letih stkali najtrdnejše partnerske in prijateljske vezi. Za vedno – ko te Egipčani enkrat vzamejo za svojega, si njihov. Rdeče morje je tu znano po izjemno bogatem podvodnem svetu, ki ga boste lahko raziskovali med potapljanjem, snorkljanjem ali samo s prijetnim sprehodom ob vodi. Morje v Hurgadi ima celo leto kopalno temperaturo, plaže so dolge in kar vabijo, da nanje položite pisano brisačo.

REZERVIRAJTE VARNO – POČITNIKUJTE Z ZAUPANJEM

 

Za popoln oddih – dodatni ogledi in izleti

 
KAIRO – BRENČAVA PRESTOLNICA AFRIKE
Kairo je tretja največja metropola na svetu. Piramide v Gizi so od nekdaj sedmih svetovnih čudes edine, ki še kljubujejo zobu časa. Največja od treh piramid je Keopsova; 146 metrov visoko stvaritev je po novi francoski teoriji od znotraj navzven gradilo 100.000 ljudi, ki so porabili več kot 2 milijona kamnitih kvadrov. Tudi Sfinga, varuh piramid v Gizi, svetovno znana figura človeške glave in levjega telesa, skriva zahvaljujoč skrivnostni avri še veliko ugank. V Egipčanskem muzeju, enem večjih na svetu, ne vidite samo zgodovinske raznolikosti, temveč tudi neverjetne zaklade. Na tisoče najdb iz grobov, številne velike in manjše kipe, dragocenosti iz groba mladega faraona Tutankamona in še bi lahko naštevali. Za najbolj radovedne pa vsekakor priporočamo še ogled dvorane mumij. Doživite utrip metropole, ki ima svojevrsten in neponovljiv čar! Prepustite se arabski vročici na bazarju in se čudite najbolj kaotičnemu prometu na svetu!
LUXOR – VELIČASTNA FARAONSKA PRESTOLNICA
Nekaj časa so bile Tebe tako glavno mest kot tudi središče takratne religije. Hačepsut je bila prva ženska faraonka (verjetno tudi zadnja), vendar je povsod upodobljena kot moški. V bližini terasastega templja Hačepsut stojita Memnonova kolosa, ki sta znana tudi kot varuha Doline kraljev. V Dolini kraljev vas pričakajo trije od triinšestdesetih grobov s čudovitimi stenskimi poslikavami. Grob slavnega mladega faraona Tutankamona boste lahko obiskali ob doplačilu, vendar je večina zakladov iz te grobnice shranjenih v Egipčanskem muzeju v Kairu. Sprehod med templji v Karnaku vas bo popeljal v daljno preteklost, občudovali boste izjemno znanje takratnih arhitektov. Tudi Stebrna dvorana s svojimi 129 stebri (uredil jo je Ramses II.) je čudež tehnike. Tam boste našli dva obeliska in ogromen Skarabe. Če ga boste sedemkrat obkrožili, vam zagotovo prinese srečo… Insh Allah! Za lažje razumevanje takratne umetnosti obiščemo še alabaster delavnico in papirus institut. Papirus še danes – tako kot pred tisoč leti – izdelujejo ročno.

PUŠČAVSKA AVANTURA – JEEP SAFARI
Nepozabne ure v puščavi, kjer se boste z jeep vozili odpravili najprej na ogled puščavskega fenomena “fatamorgane”! Nato sledi nepozabna vožnja in tudi nekaj vzpona peš (priporočamo primerno obutev) do enega izmed vrhov, od koder boste občudovali peščene sipine. Nadaljevali boste do vasice, kjer vas bodo pozdravili prebivalci puščave – beduini. Ogled vasice, ki ima, ne boste verjeli, svojo domačo puščavsko lekarno, pekarno, džamijo, predilnico in sredi ničesar tudi vodnjak, ki je pogoj za tukajšnje preživetje. Pogostili vas bodo tudi s čajem. Sledi še kosilo in sproščen klepet. Da vam sonce ne bo prehitro zašlo, se boste vzpeli še na eno izmed sipin ter občudovali puščavski sončni zahod. Z jeepi se boste, polni nepozabnih doživetij, vrnili v hotele. Resnično noro doživetje!
POBEG V PISAN PODVODNI SVET
V modro-rdečo pustolovščino se boste podali z ladjo in odkrivali bogat podvodni svet, občudovali korale in pisane ribice, se potapljali z masko in uživali v kristalnem čistem morju. Ustavili se boste na enem največjih otokov, Giftun, kjer bo čas za kopanje in sončenje. Na ladji vam bodo pripravili okusno kosilo. Izlet velja za enega najlepših in najbolje prodajanih, zato ga vsekakor ne smete zamuditi. V ceno je vključena tudi izposoja maske in plavutk! Glu-glu, gremo pod gladino!
MONDENA EL GOUNA
Zaradi svoje arhitekture velja za pravo posebnost, saj se razteza preko več otočkov na 10 km od obale in tako ustvarja prepletene lagune. Ogledali si boste Koptsko cerkev, se sprehodili do marine ter se z ladjico podali po kanalih mondenega mesta. Na poti v Hurgado boste obiskali še mošejo in akvarij.

Namigi za doživetje

  • Mehke sipine, ki se razprostirajo za strnjenimi naselji, obljubljajo nepozabno puščavsko doživetje. Najlepše je, ko se sonce počasi spusti za obzorje in ga zamenja z zvezdami posuto puščavsko nebo.

  • Po ležerne užitke na plaži se odpravite v bližnji Makadi Bay. Poleg čistega morja in dolgih peščenih plaž, zaliv krasi pisan koralni greben, ki obljublja nepozabne poglede skozi okence maske.

  • Ljubitelji golfa naredite zamah na enem najbolj osupljivih golf igrišč Cascades, ki leži v Soma Bayu. Je prvo igrišče, ki je bilo odprto na zahodni obali Rdečega morja, v knjigi Top golf igrišč pa so ga opredelili kot “Zaklad Rdečega morja”.