Toti Maribor in čudovito Prekmurje, ki vabi


  • Toti Maribor popeljali se bomo z Jurčkovim vlakom. Ižakovci , spoznavanje prekmurskih navad, Mure in mlina, ki ponovno melje. Sledi vožnja do Murske Sobote, kjer se bomo sprehodili po mestu. Nastanitev v enem izmed bližnjih hotelov in nočitev.
  • VINARIUM – stolp, ki podira rekorde v turizmu z obiskovalci Preostanek dneva bomo namenili kopanju v enem izmed termalnih kopališč.
  • JERUZALEM – kjer so se z vinarstvom ukvarjali že pred Rimljani. Ustavili se bomo v slikoviti vasici, ki je nastala okrog Marijine cerkve iz leta 1652. Legenda pravi, da so se križarji na poti v Sveto deželo ustavili na najlepšem hribu, da bi si odpočili. Sprejeli so jih domačini, ki so jim ponudili božansko vino, in križarji so se odločili, da ostanejo kar tam, kraj pa poimenovali za svoj Jeruzalem. Ob jasnih dnevih nam pogled seže vse do Blatnega jezera. Po želji bomo najeli kolesa in pot prekolesarili.
  • FILOVCI – BUKOVNIŠKO JEZERO
  • Da prekmurci poleg dobrohotnosti in neprisiljene prijaznosti premorejo tudi ročne spretnosti se boste prepričali, ko boste naslednji dan po zajtrku, obiskali prijetno vasico Filovce. Nadaljevali boste do slikovitega Bukovniškega jezera. Narava je okolico Bukovniškega jezera obdala z energijskimi točkami, ki nas sproščajo. Že nekdaj so tu gradili templje cerkve na območjih pozitivnega sevanja. Morda bomo to energijo za konec začutili):


Oglede, športne in animacijske vsebine ter dolžino (trajanje) programa prilagodimo željam skupine. Vaše želje in predloge z veseljem upoštevamo in skupaj pripravimo program, ki je v celoti prilagojen vam. Pišite nam ali nas pokličite za podrobnejši program.
Izpostavitve
prelepi razgledi in pogledi
razgledni stolp Vinarium
lončarska vasica
energijske točke