Izleti in potovanja v okviru OIV

Izleti in potovanja v okviru obveznih izbirnih vsebin

Palmovci že 30 let z različnimi programi pod okriljem številnih izobraževalnih institucij pripravljamo izlete in potovanja po Sloveniji in tujini, ki mladim popotnikom poleg rednih programov na široko odpirajo vrata v svet in jih tako bogatijo z novimi izkušnjami ter kulturnimi vplivi. Prav dolgoletne izkušnje, znanje, preverjeni in zanesljivi partnerji po celem svetu in strokovna ekipa sodijo med naše največje vrline. Varnost in dobro počutje potnikov ostajata za nas na prvem mestu.

Palmovci na leto popeljemo preko 100.000 odraslih in mladih potnikov na vse konce in kraje sveta. Poseben izziv nam predstavlja priprava izletov in potovanj, zato smo pripravili kratek pregled programov. Slednji predstavljajo samo del naše bogate ponudbe in jih je mogoče med seboj kombinirati, razširiti in dopolniti z obiskom različnih kulturnih prireditev.

Pri pripravi programov in njihovi izvedbi smo vseskozi odprti za vaše predloge in želje, ker je naše osnovno vodilo prilagodljivost in ustrežljivost potnikom. Za strokovne šole v sodelovanju z našimi partnerji uredimo obisk institucij v tujini, kjer učenci različnih strokovnih programov lahko spoznajo delovne procese in ureditev delovnega področja, za katerega se izobražujejo.