Palma.si - Turistična Agencija Palma
Praška 9 10000 Zagreb
01/23-92-589 082 80 9000 klicni.center@palma.si
Palma.si - Turistična Agencija Palma | Plačilni pogoji

Palmini popusti in plačilni pogoji


MOŽNOSTI OBROČNIH ODPLAČIL
Z možnostjo plačila do 36 obrokov lahko izbirate med različnimi načini obročnega odplačevanja vašega oddiha:
- ugoden BANČNI KREDIT z možnostjo obročnega plačila do 36 obrokov
- s kreditnimi karticami AMERICAN EXPRES in DINERS do 6 ali 12 obrokov
- z zamikom plačila po odhodu – plačilo s čeki
- plačilo akontacije ob prijavi, razliko poravnate pred odhodom
Na naših prodajnih mestih vas bodo seznanili z vsemi možnostmi obročnih odplačevanj ter vam po želji pripravili informativni izračun.

GOTOVINSKI POPUSTI
Ob takojšnjem plačilu z gotovino vam nudimo 3% popust za vse aranžmaje iz naše ponudbe razen letalskih vozovnic, vendar samo v primeru, da izvedete gotovinsko plačilo vsaj 21 oz. 30 dni pred nameravanim odhodom. Popusti se ne seštevajo.

OTROŠKI POPUSTI
V določenih hotelih, objektih ali terminih smo pripravili še posebej ugodne cene, pavšale za otroke in mladostnike, kar bo prav gotovo olajšalo vašo odločitev.

ZA PRAVKAR POROČENE
Ob veselem dogodku vam podarimo 10% popust za aranžmaje iz naših katalogov Mediteran 2013 in Jadran 2013. Predložili nam boste samo poročni dokument, katerega datum ne sme biti starejši od 3 mesecev. Popust ne velja za posebne in last minute ponudbe ter za zgodnjo prijavo.

ZA UPOKOJENCE - SENIORJE
Za vse upokojence priznavamo 7% popust za počitnice v vseh objektih iz naših katalogov Mediteran 2013 in Jadran 2013 in sicer v času do vključno 18. junija in od 28. avgusta 2013. Za odobritev popusta je potrebno predložiti ustrezno dokazilo. Popust ne velja za posebne in last minute ponudbe ter za zgodnjo prijavo.

POSEBNA CENA ZA PARKIRANJE
Za vas smo na letališču JP LJUBLJANA pripravili ugodne cene za parkiranje na zunanjem parkirišču P2. Plačilo parkiranja 8 dni za samo 45€ / redna cena 55€; plačilo parkiranja 15 dni za samo 70€/ redna cena 90€.

CENIK STORITEV
Ta Palma za svoje storitve zaračunava naročniku standardne rezervacijske stroške in stroške za sestavo ponudbe pri prodaji turističnih aranžmajev v višini 15 EUR na prijavnico (voucher) oziroma 25 EUR pri potovanjih, pripravljenih po naročilu, kar je objavljeno na vidnem mestu v Palminih poslovalnicah.