Palma.si - Turistična Agencija Palma
Praška 9 10000 Zagreb
01/23-92-589 082 80 9000 klicni.center@palma.si
Palma.si - Turistična Agencija Palma | Plačilni pogoji

Palmini popusti in plačilni pogoji

 


POPUSTI


GOTOVINSKI POPUSTI
Ob takojšnjem plačilu z gotovino vam nudimo 3% popust za vse aranžmaje iz naše ponudbe (z izjemo letalskih vozovnic), vendar samo v primeru, da izvedete gotovinsko plačilo ob prijavi vsaj 21 oz. 30 dni pred nameravanim odhodom. Popusti se ne seštevajo.

OTROŠKI POPUSTI
V določenih hotelih, objektih ali terminih smo pripravili še posebej ugodne cene, pavšale za otroke in mladostnike, kar bo prav gotovo olajšalo vašo odločitev.

ZA PRAVKAR POROČENE
Ob veselem dogodku vam podarimo 10% popust za aranžmaje iz naših katalogov Mediteran in Jadran. Naprošamo vas, da nam predložite poročni dokument, katerega datum ne sme biti starejši od 3 mesecev. Popust ne velja za posebne in last minute ponudbe ter za zgodnjo prijavo.

POSEBNA CENA ZA PARKIRANJE
Za vas smo pripravili ugodne cene za parkiranje na letališču JP LJUBLJANA (zunanje parkirišče P2) in na letališču Edvarda Rusjana v Mariboru.

JP Ljubljana
Zimska sezona - plačilo parkiranja 8 dni za samo 25 € / redna cena 65 €; plačilo parkiranja 15 dni za samo 40 €/ redna cena 105 €. Možno parkiranje v garažni hiši ob doplačilu 25 € na teden (doplačilo se opravi na blagajni parkirne hiše)
Poletna sezona -plačilo parkiranja 8 dni za samo 45 € / redna cena 55 €; plačilo parkiranja 15 dni za samo 70 €/ redna cena 90 €.

Letališče Edvard Rusjan Maribor
Parkiranje je brezplačno.

CENIK STORITEV
Ta Palma za svoje storitve zaračunava naročniku standardne rezervacijske stroške in stroške za sestavo ponudbe pri prodaji turističnih aranžmajev v višini 15 EUR na prijavnico (voucher) oziroma 25 EUR pri potovanjih, pripravljenih po naročilu, kar je objavljeno na vidnem mestu v Palminih poslovalnicah.

 

PLAČILNI POGOJI

MOŽNOSTI OBROČNIH ODPLAČIL


Z možnostjo plačila do 36 obrokov lahko izbirate med različnimi načini obročnega odplačevanja vašega oddiha:

-    ugoden BANČNI KREDIT z možnostjo obročnega plačila do 36 obrokov
-    s kreditnimi karticami AMERICAN EXPRES in DINERS do 12 obrokov brez obresti
-     možnost obročnega plačevanja s kreditnimi karticami NLB (Visa, MasterCard in Karanta do 12  obrokov
-    z zamikom plačila po odhodu – plačilo s čeki
-    plačilo akontacije ob prijavi, razliko poravnate pred odhodom

Na naših prodajnih mestih vas bodo seznanili z vsemi možnostmi obročnih odplačevanj ter vam po želji pripravili informativni izračun.


 


www.intersnack.si