Plačilni pogoji in popusti

Plačilo

Ob potrditvi rezervacije plačate 30% cene aranžmaja, oziroma toliko, kot je navedeno v programu potovanja. Preostali del plačate najmanj 14 dni pred začetkom potovanja, oziroma kakor je navedeno v programu.

Gotovinski popusti

Ob plačilu z gotovino vam nudimo 2% popust za vse rezervacije, vplačane do 62 dni pred odhodom. Izjema so letalske vozovnice, vstopnice in zavarovanja, kjer gotovinski popust ne velja. Pogoj za priznanje popusta je gotovinsko plačilo v celoti, takoj ob prijavi. Za gotovinsko plačilo se smatra tudi bančno nakazilo. Gotovinski popust ne velja ob plačilu z bančno kartico.

Popusti za upokojence

Za vse UPOKOJENCE priznavamo 7% popust na osnovno ceno aranžmaja (brez doplačil), za počitnice v vseh objektih iz naše ponudbe Mediteran za odhode do 18. 6. in od 25. 8. naprej. Za odobritev popusta je potrebno predložiti ustrezno dokazilo. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za posebne in last minute ponudbe, za zgodnjo prijavo in za destinaciji celinska Tunizija in Djerba.

Za vse upokojence priznavamo 7% popust na osnovno ceno aranžmaja (brez doplačil) za počitnice v vseh objektih iz naše ponudbe počitnic v Sloveniji, na Hrvaškem in v Črni gori za odhode do 15.6. in od 2.9. naprej. Za odobritev popusta je potrebno predložiti ustrezno dokazilo. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za posebne in last minute ponudbe.

Obročno plačevanje

Izbirate lahko med različnimi načini obročnega odplačevanja vašega oddiha:
  • s kreditnimi karticami DINERS do 12 obrokov brez obresti
  • možnost obročnega plačevanja s kreditnimi karticami NLB (Visa, MasterCard in Karanta do 12 obrokov)
  • plačilo akontacije ob prijavi, razliko poravnate 14 dni pred odhodom
  • Enostavna obročna plačila z Leanpay
Na naših prodajnih mestih vas bodo seznanili z vsemi možnostmi obročnih odplačevanj ter vam po želji pripravili informativni izračun.

Obročno plačevanje ne velja za plačilo letalskih vozovnic, vstopnic in zavarovanj.  

Brezskrbna odpoved

Kako lahko brezskrbno odpovem vplačano potovanje ? Ob prijavi lahko sklenete odstopnino/zavarovanje rizika odpovedi, če se zaradi nepredvidljivih okoliščin potovanja ne bi mogli udeležili. Odstopnina lahko znaša približno 5% cene celotnega aranžmaja (Generali), ali po spodnji lestvici (ERV) odvisno od izbranega paketa zavarovanja. V primeru odpovedi, agencija zadrži celotno vrednost odstopnine ter administrativne stroške. Več o zavarovanju: https://www.palma.si/splosni-pogoji/  

Otroški popusti

V določenih hotelih, objektih ali terminih smo pripravili še posebej ugodne cene, pavšale za otroke in mladostnike, kar bo prav gotovo olajšalo vašo odločitev.  

Za pravkar poročene

Ob veselem dogodku vam podarimo 10% popust za aranžmaje iz naših katalogov Mediteran in Jadran. Naprošamo vas, da nam predložite poročni dokument, katerega datum ne sme biti starejši od 3 mesecev. Popust ne velja za posebne in last minute ponudbe ter za zgodnjo prijavo. Ostali popusti se izključujejo.  

Posebna cena za parkiranje

Za vas smo pripravili ugodne cene za parkiranje na letališču JP LJUBLJANA (zunanje parkirišče P2).  
  • JP LJUBLJANA: Zimska sezona – plačilo parkiranja na zunanjem parkirnem mestu P2 8 dni za samo 40 € / redna cena 64 €; plačilo parkiranja 15 dni za samo 70 €/ redna cena 89 €. Možno parkiranje (glede na razpoložljivost) v garažni hiši ali parkirišču P1 ob doplačilu 25 € na teden (doplačilo se opravi na blagajni parkirne hiše).
  • JP LJUBLJANA: Poletna sezona -plačilo parkiranja na zunanjem parkirnem mestu P2 8 dni za samo 65 € / redna cena 95 €; plačilo parkiranja 15 dni za samo 95 €/ redna cena 155 €. Možno parkiranje (glede na razpoložljivost) v garažni hiši ali parkirišču P1 ob doplačilu 25 € na teden (doplačilo se opravi na blagajni parkirne hiše).

Cenik storitev

Ta Palma za svoje storitve zaračunava naročniku standardne rezervacijske stroške in stroške za sestavo ponudbe pri prodaji turističnih aranžmajev v višini 23 € na prijavnico (voucher) z izjemo enodnevnih izletov, kjer je strošek 11€ na prijavnico, (voucher), oziroma 25 € pri potovanjih, pripravljenih po naročilu, kar je objavljeno na vidnem mestu v Palminih poslovalnicah.  

Kartična plačila

Vsa plačila bodo izvedena v evrih. Zaračunan znesek na kreditni kartici se pretvori v lokalno valuto po tečaju združenj kreditnih kartic. Palma, d.o.o. (prodajno mesto) uporablja WSPay za spletno plačevanje. WSPay je varen sistem spletnega plačevanja, plačila se izvajajo v realnem času s kreditnim in debetnim karticam ter drugimi plačilnimi metodami. WSPay kupcu in trgovcu zagotavlja varen vpis in prenos vnesenih podatkov o kartici, kar potrjuje PCI DSS certifikat, ki ga ima WSPay. WSPay uporablja 256-bitni šifrirni SSL certifikat in kriptografski protokol TLS 1.2 kot najvišjo stopnjo varovanja podatkov pri vpisu in prenosu podatkov.