Palma.si - Turistična Agencija Palma
Praška 9 10000 Zagreb
01/23-92-589 082 80 9000 klicni.center@palma.si
Palma.si - Turistična Agencija Palma | Jadran

POČITNICE | JADRAN

 

Naj se vas dotakne Jadran

»Di ste, prijatelji naši?«
»Sritni smo ca ste nam opet došli!« nas vsako leto znova pozdravijo »ribar« Šime in njegova družinica. Obrazi, sijoči od veselja, nam potrjujejo vero v mocno prijateljstvo, ki je v zadnjih dveh desetletjih zraslo med nami. Ob snidenju nas vedno prevzame nostalgija. Na Jadranu se počutimo kot doma.


Naj se vas dotakne Istra

Se želite buditi ob zvokih ribiških trabakul in vonju po borovcih, slanih od morja? Oddahnite si od vsakdana med tlakovanimi ulicicami starih istrskih mest, kjer na vsakem vogalu diši po svežih ribah, oljcnem olju in tartuh. Sprostite se na obali, ki ji dvorijo istrski grici, gozdovi in vinogradi. Uživajte v družbi gostoljubnih Istranov, ki ob odlicni kapljici bele malvazije in tradicionalnih zvokih »roženic« in »šurl« pojejo najlepše istrske pesmi? Istra je lepotica, ki ve, kako vas osvojiti – z lepoto, sprošcenostjo in avtenticnostjo; z dinamicno obalo in spokojno notranjostjo.

 

Naj se vas dotakne Kvarner

Skočite v morje, kjer so lovke nekoč raztezali neustrašni grški pomorščaki. Raziščite rajski košček Jadrana, zibelko hrvaškega turizma, in se prepustite harmoniji užitkov in doživetij. Kvarner je mnogo več kot le čisto morje, zdravilna klima, sanjske plaže in najboljša wellness ponudba na Jadranu. Kvarner je križišce gozdnega Gorskega kotarja in sredozemskega podnebja, je dotik tišine planinskih vrhov. Mondena letovišca se izmenjujejo s tradicionalnimi otoki. Omamni okusi paške jagnjetino in ovcjega sira, šurlic in velikih škampov vabijo v konobe z živo klapsko glasbo. Prisluhnite ji … in se prepustite počitniškemu razvajanju.

 

Naj se vas dotakne Dalmacija

»Trešeta i briškula, pisma i smij«, to je pristno dalmatinsko življenje! Neobremenjeno uživanje v konobah z morskimi specialitetami izpod peke, razvajanje srca z najlepšimi pesmimi dalmatinskih klap, hranjenje duše z bogato zgodovinsko dediščino in umetnostjo v Splitu, Dubrovniku in Zadru! Dalmacija je ustvarjenja tudi za čaščenje narave - izjemni razgledi, idilična obala, mogočni Velebit in nacionalni parki vas bodo začarali. Raziščite južni Jadran, vsrkajte vase poživljajoče vonjave rožmarina in sivke, naužijte se morja, ki pleše z vetrom, prepustite se valovom, sproščenosti, ustvarjalnosti, strasti… Usedite se na na verando k »barba Šimi« in ob kozarčku bevande nazdravite »guštom« življenja!

 

 


www.intersnack.si