Palma.si - Turistična Agencija Palma
Praška 9 10000 Zagreb
01/23-92-589 082 80 9000 klicni.center@palma.si
Palma.si - Turistična Agencija Palma | Italija
POTOVANJA | EVROPA | ITALIJA

Naj se vas dotakne Italija


Tako kot je Casanova, legendarni italijanski osvajalec in ljubimec, nekoč z lahkoto osvajal ženska srca, se tako danes z našimi čustvi poigrava Italija. Italija je zagonetna »fatalka«, ki navdihuje na vsakem koraku. »Al dente« testenine, paradižnik in bazilika, pa imamo italijansko zastavo! Tu se preprostost v deželi na jugu Evrope, kjer komplimenti in kritike letijo iz ust z enako vnemo, konča. Italijanski trgi in palače, mafijske intrige, misteriji papeške države, prepad med severom in jugom, oblikovanje in moda, politični škandali, gurmanska nebesa – vse to je Italija, velika osvajalka naših src. Potovanja po Italiji ali izleti v najlepša italijanska mesta in italijanske pokrajine… domovina (ne)uresničene romantične ljubezni vas bo tako očarala, da boste od preveč lepote na kupu mogoče celo otrpnili!

 

IZBRANI UTRINKI

BENETKE IN OTOKI Plovba po laguni in pisane palače, s filigransko dodelanimi pročelji, jemljejo dih obiskovalcem.
VERONO je za prizorišče nesmrtne zgodbe o Romeu in Juliji izbral W. Sheakspeare, njen sloves pa so v svet ponesli tudi operni večeri v spektakularnem Veronskega amfiteatru.
FIRENCE IN SIENA - srednjeveška bisera v Italiji, ki se šibita pod težo umetnin, sodita med najlepša mesta sveta.
TOSKANA – italijanska pokrajina, ki je edinstvena spomladi, ko cveti sivka, poleti, ko polja žarijo od sončnic in jeseni, ko novo vino dopolni okus dobri hrani.
RIM – prestolnica Italije in večno mesto, z neponovljivim duhom antike in Vatikana. Ta prestolnica užitkov ima skoraj pol milijona registriranih vesp.
NEAPELJ IN AMALFIJSKA OBALA - temperament, pisane tržnice in kaotičen promet največjega mesta južne Italije Neaplja so popolno nasprotje prestižnim letoviščem ob amalfijski obali.
SICILIJA – sočen mediteranski trinog, kjer se še vedno živi v sožitju z vulkanom in mafijo.
 
Italija,

Sončna Toskana in otok Elba


4 dni,
od 219 €
po osebi
 
Italija,

Klasična Sicilija z letalom


4 dni,
od 599 €
po osebi
 

www.intersnack.si