Istra in Kvarner

Istra – ve, kako vas osvojiti

Istra je resnično nekaj posebnega, z bogato turistično ponudbo in mnogimi mesteci, ki ponujajo vse, kar si gost poželi. Od številnih plaž, do urejenih stez za sprehajanje, kolesarjenje, športnih vsebin, wellness centri, odličnimi gostilnami in bogate kulturne dediščine. Oddahnite si od vsakdana med tlakovanimi uličicami starih istrskih mest, kjer na vsakem vogalu diši po svežih ribah, oljčnem olju in tartufih. Istra nedvomno predstavlja pravo kulinarično doživetje in ve, kako vas osvojiti – z lepoto, sproščenostjo in avtentičnostjo; z dinamično obalo in sproščujočo pokrajino v notranjosti.

Kvarner – rajski del Jadrana

Kvarner velja za rajski del Jadrana, kjer se lahko prepustite harmoniji užitkov in doživetij. Ta košček Hrvaške ponuja več kot čisto morje, zdravilno klimo, sanjske plaže in najboljšo wellness ponudbo. Kvarnerska obalna mesteca imajo bogato turistično zgodovino in se ponašajo z zelo kakovostno ponudbo, ki zadovolji še tako zahtevnega gosta. Tradicionalni kvarnerski otoki predstavljajo popolne poletne počitnice, kjer vas bo odneslo v pravo počitniško razvajanje. Nikakor pa ne boste morali/mogli mimo omamnih okusov paške jagnjetine in ovčjega sira, testenine šurlic in velikih škampov, ki kar vabijo v konobe z živo klapsko glasbo.


Zakaj se First Minute za Hrvaško najbolj splača?

Najvišji popusti

First Minute popusti do 20% na prijavo za rezervacije do 15.4. 2021 in dodaten 3% popust na osnovno ceno ob gotovinskem plačilu celotnega zneska ob prijavi.

NOVO – Garancija za sproščeno in varno prijavo

Do 15.4. 2021 omogočamo plačilo minimalne akontacije SAMO 50€ na odraslo osebo.
Razliko do 30% ali polne cene je potrebno napraviti do 30.4. 2021, sicer pa po splošnih pogojih/ v kolikor je odhod manj 30 dni od rezervacije potovanja.

NOVO – Covid garancija

Vam omogoča brezplačno odpoved rezervacije hotelske nastanitve v Palminem aranžmaju, v kolikor namembna država preide na rdeč, onemogočen seznam potovanj. Obdržimo samo strošek rezervacije v višini 20€ na prijavo.

Posebne ugodnosti za otroke

Otroci vse do 18. leta letujejo BREZPLAČNO

Možnost plačila na obroke

Po vaši meri si boste prilagodili plačila (možnost obročnega plačila).

Hoteli in objekti

Izbirali boste med hoteli in objekti, po katerih je v zadnjih letih največ povpraševanja in imajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto in se tako odločili res za tistega po vaši meri.

Možnost zamenjave rezervacije

Za rezervacije narejene do 15. aprila ali najkasneje 30 dni do odhoda boste lahko spremenili svojo rezervacijo in jo nadomestili z ustreznejšo iz Palminega kataloga Jadran 2021, pri čemer bodo upoštevani tisti popusti, ki se nanašajo na novo izbrani objekt, prav tako se bo upošteval v času spremembe veljaven popust.

Gotovinski popust

Ob enkratnem plačilu rezervacije vam odobrimo 3% gotovinski popust.

Povrnemo strošek trajekta v eno smer

Za rezervacije počitnic do 15.4.2021 oziroma do preklica v hotelih na Rabu (Valamar Padova, Valamar Imperial hotel, Valamar Carolina hotel, hoteli San Marino by Valamar) in na Braču (hoteli Velaris, Bonaca, Borak, Elaphusa ) vam po povratku s počitnic in ob predložitvi računa povrnemo strošek trajektnega prevoza v eno smer.
Velja za najmanj 7 – dnevne počitnice in za največ 1 avto (velikost do 2 m) in osebe, ki potujejo skupaj.