POČITNICE na Mediteranu in ob Rdečem morju • FIRST MINUTE POPUSTI na Mediteranu in ob Rdečem morju do 2.000 €/prijavo za rezervacije do 30. 4. 2024.

  S čarter poleti iz Ljubljane na 17 destinacij.  ✓ OTROCI POČITNIKUJEJO ŽE OD 299 €

  ✓ GARANCIJA NAJNIŽJE CENE

  ✓ GARANCIJA FIKSNE CENE GORIVA za 10€/osebo

  ✓ GARANCIJA SEDEŽEV SKUPAJ (NA LETALU)

  ✓ 2% GOTOVINSKI POPUST

  ✓ PLAČILO NA DO 84 OBROKOV

  ✓ ORGANIZIRANI PREVOZI NA LETALIŠČE

  PRELISTAJTE KATALOG ZA MEDITERAN IN SI POGLEJTE PREOSTALE UGODNOSTI - KLIK

  ✓ POSEBNE CENE ZA PARKIRANJE NA LETALIŠČU

TOP PONUDBE
TOP PONUDBE


Top ponudba

Destinacije na Mediteranu in ob Rdečem morju

First Minute splošni pogoji 2024

Popust do 2.000 € do 30.4.2024 velja v primeru rezervacije 2 odraslih osebi hotela Xanadu Makadi Bay 5* v superior sobi morska stran ob rezervaciji vsaj 7 dnevnega aranžmaja za odhode 13., 20., 27. julij in 3., 10. 17. avgust 2024. Dodaten 2% popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega zneska, v kolikor je 100% plačilo v gotovini ob prijavi. Objavljene cene na spletu veljajo v izbranem tipu sobe za individualne rezervacije z že vključenim popustom za zgodnjo prijavo do 30.4.2024 in ne veljajo za rezervacije skupin (6 ali več oseb). Število sob po objavljenih pogojih First Minute je omejeno. First Minute ponudba velja do zapolnitve objavljenih prostih mest in se lahko kadarkoli prekliče. Cene so izražene v EUR po pogojih veljavnih na dan 1.12.2023 in veljajo do 30.4.2024 oz. do preklica. Vse morebitne spremembe pred ali po izteku veljavnosti bodo objavljene na spletni strani www.palma.si in bodo veljale kot preklic po ceniku objavljenih cen. V primeru vplačila GARANCIJE FIKSNE CENE GORIVA 10€/osebo v TA Palma zagotavljamo, da cena vašega aranžmaja v primeru spremembe cene goriva (navzgor ali tudi navzdol) ostane nespremenjena oz. ne boste deležni spremembe cen zaradi spremembe cene goriva. V primeru, da se ne odločite za vplačilo GARANCIJE FIKSNE CENE GORIVA, je vaš paketni aranžma deležen morebitni spremembi cene (znižanje ali zvišanje cene), zaradi spremembe goriva v skladu s 3. členom splošnih pogojev letalskega prevoza.

Dodatne ugodnosti za PALMINE POTNIKE

 • Za vse upokojence priznavamo 7% popust na osnovno ceno aranžmaja (brez doplačil), za počitnice v vseh objektih iz našega kataloga za odhode do 18.6.2024 in od 26.8.2024 naprej. Za odobritev popusta je potrebno predložiti ustrezno dokazilo. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za posebne in last minute ponudbe, za zgodnjo prijavo (First Minute), letalske vozovnice in za destinaciji celinska Tunizija in Djerba.

 • Ob veselem dogodku poroke vam podarimo 10% popust na osnovno ceno aranžmaja (brez doplačil). Predložili nam boste samo poročni dokument, katerega datum ne sme biti starejši od 3 mesecev. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za posebne in last minute ponudbe, za zgodnjo prijavo (Ultra First Minute), letalske vozovnice in za destinaciji celinska Tunizija in Djerba.

 • Na naših prodajnih mestih vas bodo seznanili z vsemi možnostmi obročnih odplačevanj (na položnice ali z DINERS in MASTERCARD (NLB) plačilnimi karticami) ter vam po želji pripravili informativni izračun.

 • Vsem, ki boste rezervirali počitnice na Mediteranu, nudimo posebne prevoze na letališče JP Ljubljana in nazaj po posebej ugodnih cenah, v kolikor prevoz vplačate ob prijavi. Prevozi bodo organizirani iz mest: Ljubljana, Maribor, Slovenska Bistrica, Celje, Sežana, Nova Gorica, Ajdovščina, Postojna, Koper, Piran, Izola Portorož, Brežice, Novo mesto in Trebnje (možnosti vstopa tudi na domu). Za več informacij povprašajte Palmine svetovalce na prodajnih mestih.